אני רוצה לתקשר עם אמא שלי...

1שילגיה

New member
אני רוצה לתקשר עם אמא שלי...

לפני כשנתיים כשהייתי בהריון, אמא שלי נפטרה... היא חסרה לי ואני מאוד מתגעגעת ורוצה לתקשר איתה. זה אפשרי?

סיריוס1

New member
תקשור דורש המון התפתחות...

...רוחנית כדי להגע לרמה שזה אכן תקשור ממקור נכון וחיובי ולא ממקור אחר. תקשור בדרך כלל הוא חלק משלבי ההתפתחות הרוחנית של האדם ולכן כדי להגיע ליכולות כאלו אני ממליץ לך להתחיל בלימוד מהיא המציאות ואיך חיים בה באופן שמאפשר התפתחות רוחנית. את צריכה לשם כך מדריך/ה. בדרך כלל שיחות גלויות עם נפטרים לא מוסכם על ידי דתות ואמונות רבות. יש שיוכלים לקבל "בת קול" או "רמזים" מהם, לאחר שעולים לקבר ומספרים מה קורה ומבקשים שיבקשו/יתפללו עבורנו "למעלה" לטובה. מוות הוא ביטוי למערכת יחסים. ואם מערכת זאת לא מאפשרת קשר ישיר וגלוי כדאי לכבד קשר זה. בדרך דרכי התקדשות והטהרות מתקיימים כאשר מתקשרים. אולם אני יכול לומר לך: חיי היום יום שלך מלאים בהבנות לגבי אנשים קרובים, במסגרת הבנות אלו תביני האם את בכיוון המוסכם עם אמא שלך או לא. בהצלחה. "נ.ב. אמא שלך אוהבת אותך מאוד מאוד ואת לא צריכה לפחד מכלום. את אדם טוב מאוד." כל טוב, |àù|

neophile

New member
איך אתה יודע שהמקור הוא נכון וחיובי?

איך אתה שופט? הרי אתה זה ששופט לא? כי אם היישות היא זאת שאומרת לך שהיא "נכונה וחיובית" איך אתה יכול לדעת?

סיריוס1

New member
לפי המשכיות הרוח...

...רוח מעוררת רוח. ואם מתעוררת רוח שאינה על פי או קשורה לרוחות רבים שאני קשור אליהם,אזיי אני יודע שזה לא נכון עבורי. לפי הענף אתה יודע את הענף הגדול יותר ולפי הענף הגדול אתה יודע את הגזע ולפי הגזע אתה יודע את העץ ולפי העץ אתה יודע את השדה ולפי השדה אתה יודע איזה ארץ ולפי הארץ אתה יודע איזה עולם ולפי העולם אתה איזה קוטביות זאת לרצונך העליון: טוב או רע. כל זה בהבזק התפיסה שמאומנת לאחר אימון רב במסעות רוחניים רבים בעולמות ובקטבים רבים שמעבר לדמיון...

eliya-l

New member
האמת דוד שמי שזה לא יהיה

צודק. השאלה שנשאלה היתה - האם היא יכולה לבקש לתקשר עם אמא שלה - היא או אחר למענה. התשובה היא 1 - כן 2 לא ולא סיפורי אלף לילה ועוד לילה עם רוחות ושדים והשד יודע מה.

סיריוס1

New member
eliya-1 חשבתי שכאן זה פורום...../images/Emo10.gif

התפתחות רוחנית. אז כנראה שאני לא בכיוון ?! וחוץ מזה, ממתי בהתפתחות רוחנית תשובות הן "כן" או "לא" ואת בעצמך עונה אחרת לגמרי ובאופן רגשי. לא ברור לי למה את נגדי, אודה על עצה והבהרה ממך בלי קשר לליסה-1. תודה.

עליך להבין שהדברים אינם אישיים

אליה היא כזו ואינה נגדך באופן מיוחד יתר על כן, היא מגיבה לדבריך ולא אליך, וזה רק מתערבב לה/לך קצת...וזה תופס לגבי כולם בדרך כלל...רק צריך לתפוס את הפואנטה והעולם מסתדר הרבה יותר טוב. אתה מוסיף פס צבע זוהר לצבעי הפורום ואני אישית שמח על כתיבתך כאן. זה פורום תיקשור... נקודה. מותר לתיקשור להיות מוזר ויוצא מן הכלל, וטוב שהוא כזה כי זה מראה על תפיסה אחרת. עגבניות נועדו לסלט ולא לזריקה על מתקשר ושיהיה מוזר ככל שיהיה, וזורק העגבניה כנראה שסובל ממעצורים חבויים חג שמח יקירים

eliya-l

New member
דוד, כנס כאן לרגע בבקשה

נראה שיש צורך בהבהרה. אנא הסבר בבקשה "אליה היא כזו אינה נגדך באופן מיוחד...." וכן מאחר ואינני מכירה את האיש עצמו קרוב לוודאי שאני מגיבה לדברים שהוא כתב כמי שכתבם. ואנא הזהר בעגבניותיך

ציטוט שאינו מדויק גורם לבלבלת

האם אנחנו יכולים להסכים על כך שאת אליה מתנהגת/מדברת/כותבת כמו אליה? שאם אכן כך הוא הדבר ויש הסכמה עליו, הרי שאמרתי דבר מה מדויק לפי כל אמת מידה ארצית הגיונית...אשמח לשמוע ניסוח טוב יותר שבוע טוב ומבורך יקירים

eliya-l

New member
אומנם ידידי

התחלפו להן המילים בעת ה"צטוט" אך הכוונה בשאלה היתה כשהיתה. ואכן בהחלט אנו יכולים להסכים על כך שאני מתנהגת כותבת ומדברת בדיוק כמי שאני. אלא שאת הפרשנות לדברי בהקשרים מסויימים עדיף שאם כבר הם ינתנו שינתנו על ידי ולא על ידי בעלי נוצה קלילה כזו או אחרת שמשתדלים שאכן כוונתי תהא כוונתם ולא כך הוא בדרך כלל אף שלעיתים ישנה מידה של איזה שהוא הגיון בדברים שמנסים הם לומר אך לא בדיוק.

בקשר לשיחות עם נשמות../images/Emo13.gif

אכן יש משהו בדבריך בעניין התיקשור וההתפתחות האישית, במיוחד כשמתקשרים למישהו אחר. אך נשמות של יקירנו לעיתים מעוניינים בקשר שלנו עימם ואז אפשר לשאול אותן אם הן מוכנות להיות איתנו בקשר ולענות לנו על שאלות מסוימות. אני חושבת שעניין האמונות של הדתות זה בעשיית סיאנס בו קוראים לנשמות ב"כוח" כאשר אינן מעוניינות בתקשורת הזו. עולם הנשמות הוא עולם מורכב, וכל האמונות הינן בגדר השערות, כי איננו יכולים בדיוק לחקור את הנושא. לעיתים ישנן נשמות שממש מעוניינות שאמסור ליקירהן מסרים שהם אינם יכולים לקלוט.. חג-שמח
אריאלה

eliya-l

New member
שלגיה היי

אפשר למי שיכול לנסות ולתקשר עם אמא שלך. אם זה הזמן הנכון והמתאים תתקבל תגובה ואם לא אז לא. אם את רוצה סתם לרכל איתה - לשמוע מה קורה, איך קורה, לספר לה על הפשוש וכו' אז אל תפריעי לה ואם את נורא רוצה שבי וכתבי לה מכתב אחד או אחדים וספרי לה מה קורה ושחררי. את יכולה כמובן גם לעצום את עינייך ולחוות אותה עומדת מולך. החוסר והגעגעים ימשכו גם בעתיד. מאז שאמי נפטרה חלפו 20 שנים ועדיין אני מספרת לה, חסרה אותה ומתגעגעת. בהצלחה

סיריוס1

New member
זה לא שחור ולבן. זה מורכב.../images/Emo98.gif

תקשור עם רוחות לא תלוי בזמן. אלה תלוי במקום ובסוג האנשים שבאותו הרגע ובצורת ההתקשרות. ונכון, עדיף לנהוג כפי שציינת ( מכתב וכו' ).

neophile

New member
"תקשור עם רוחות לא תלוי בזמן. " ?

אני חושב שתיקשור עם מתים תלוי בזמן מפני שאתה לא יכול לתקשר עם רוחות של נפתרים מן העתיד...או שכן ?

למעלה