אני רוצה לתקשר עם אמא שלי...

לדעתי זה אפשרי

כי בתחום ה"אחר" אין זמן ואם מישהו ממכריך יסכים נשמתית לתקשר איתך מן העתיד, זה יכול לקרות.

neophile

New member
אבל אנחנו לא מדברים על נשמות

אלה על מתים , בני אדם שחיו בארץ ומתו .

neophile

New member
לא לפי הטרמינולוגיה שלי

מבחינתי רוח ונשמה מתייחס לרבדים שונים , אף אחד מהם לא נשאר עם הגופה .

1שילגיה

New member
אני רוצה לתקשר איתה...

אני לא מכירה מתקשר ממולץ, מנוסה ואמין שאוכל באמצעותו לתקשר. אני מקווה שזה לא יהווה "הפרעה" מצידי או סכנה כלשהי כלפי. הדחף הזה התחיל באופן פתאומי לפני מס' ימים... אני רציונלית מדי, כל עיניין "הרוחות" ו"הנשמות" מוטל מבחינתי בספק. אחרי מס' תוכניות של ה"כוח" וקריאה קצרה בנושא, הספקות התחילו להתפוגג. אני מאוד מקווה שיש אופציה ממשית לתקשר איתה ללא חשש ואני מקווה שגם אמצא את המדיום הנכון.

סיריוס1

New member
אם את בטוחה...

...שזה מה שאת רוצה, אז תנסי לעשות הרפייה בעזרת נשימות, הדלקת נר, חדר רגוע ומאוורר, ישיבה נוחה ותומכת ידיים וראש, והתבוננות בתמונה שלה מולך, וכך תוך כדי כך מדיטצייה עדינה, תנסי לשדר מחשבות עדינות לכיוון תחושת הדמות שבתמונה ולנסות "להקשיב" למחשבות עדינות חוזרות, תנסי לדמיין בזמן ההתבוננות אור זהוב "מלאכי" טוב מרגיע שעוטף את גופך ומגן עליך בזמן הנסיון להתקשרות. בהצלחה.

1שילגיה

New member
אני מעדיפה לעשות תקשור דרך מדיום

אני לא מיומנת, אני מניחה שצריך ללמוד את השיטה לעומק. תודה על ההדרכה, אבל אני מעדיפה לתקשר דרך מדיום מנוסה... שאלתי בשני אתרים מקצועיים ושם ישר מנסים למכור לי קורסים. אני מניחה שצריך את הכוח המיוחד שיש רק למתקשרים מלומדים ומנוסים. תודה על הכוונה הטובה.

שלגיה יקרה-את בהחלט צודקת../images/Emo24.gif

צריך שנים רבות של לימוד והתפתחות. אך גם לא תמיד הנשמה מוכנה לקשר עם יקיריה, צריך לבדוק טוב אם יש חיבור של המדיום לנשמה . אני מתקשרת עם נשמות שמוכנות ונותנות רשות לתת אינפורמציה למבקש. ואני בודקת לפני פגישת תיקשור כזו. לא בטוחה שכל מדיום תבדוק זאת, אלא אם את מוכנה לעשות סיאנס, שם קוראים לנשמות בלי לבקש רשותן, וזה קצת מסוכן בעייני. אז בדקי צעדייך בשיקול דעת. בהצלחה אריאלה

מכיוון שהדחף הזה נוצר אצלך לאחרונה

הרי זה ה-סימן שאימך תקשרה איתך בשנתך ועוררה בך את הדחף הזה. כשיש דחף, יש גם מישהו או משהו שדוחף... כל ערב לפני שאת נרדמת, תבקשי מאימך להופיע בחלומותיך לפני היקיצה בבוקר, כי חלומות אלה הכי קל לזכור. תבקשי מעצמך (העצמי שלך) לזכור בבהירות את המיפגשים עם אימך, כי ייתכן שיש לה מסרים חשובים עבורך. כמו כן תכיני פינקס ועט כדי לרשום מייד מה שראית ושמעת. מקווה שתצליחו במיפגש שלכן.

1שילגיה

New member
אני באמת פגשתי אותה בחלום...

והיא ביקשה ממני כל מני דברים, או שפשוט דימיינתי ולכן ראיתי אותה בחלום. אגב, גם לאמא שלי קראו גיטה

חלומות ודמיונות

מובן לי מדוע חשבת שאת מדמיינת, כי יש בסיס משותף לשתי התופעות. ככל שהדמיון שלך יותר מפותח, כן תגדל יכולתך לחלום חלומות יותר משמעותיים ומפורטים, כמו בסרט קולנוע איכותי. אם את זוכרת מה שהיא ביקשה, ומכיוון שבהחלט לא דמיינת, במקומך הייתי ממלאת את בקשותיה, אם את יכולה.

1שילגיה

New member
איך אפשר באמת לדעת אם

זה חלום או דימיון? לפני מס' ימים היא ביקשה שאני אעזור לחברה שלה למצוא עבודה כי היא במצוקה, אולי אני צריכה לברר עם חברה שלה אם זה נכון? (אגב, אני עובדת במשאבי אנוש). מס' חודשים לאחר שהיא נפטרה היא הופיעה בחלום ונפרדה ממני (יש לי צמרמורת עכשיו כי היא הופיעה גם בחלום של אחותי הקטנה ונפרדה ממנה). הייתי משוכנעת שזה צורך פנימי שלנו ודימיון מפותח. לאחר מכן, היא לי עוד חלומות עליה (פעם במס' חודשים). לאחרונה הם הופיעו בצפיפות ואני לא מפסיקה לחשוב עליה. יש לי צורך ממשי לתקשר איתה. צורך שלא מרפה ממני בשבועיים האחרונים.

שלגיה יקרה, הרי את ממש מתקשרת איתה

אני חולקת איתך את ההתנסויות שלי. כדאי שתתייחסי ברצינות לבקשותיה, כי אין ודאות שבהמשך היא תוכל לתקשר איתך באותה קלות ואז תצטערי שלא מילאת את בקשתה. הרי בחיים שלך עלולים להיות שינויים וגם היא עשויה לעבור תהליכים של למידה וקידום שבמהלכם היא לא תהיה נגישה לך באופן זמני. ותדברי גם עם אחותך.

גם הצמרמורת היא סימן

שהיא הגיעה אלייך ונגעה בך. את בטח מוערת לגמרי אם זכית לכל זה. (מוערת מלשון ערות, מודעות).

1שילגיה

New member
התקשרתי עכשיו חברה של אמא שלי

ואין לה שום בעיה בעבודה... אבל אמול גילו לה בעיה בבלוטת התריס. במידה והנשמה של אמא שלי נכנסת בגוף חדש, גם אז היא יכולה לתקשר?

שלום גיטה ומי שמבין- יש לי שאלה../images/Emo140.gif

האם יש לך מקורות להפנות אלי לגבי תיקשור עם נשמה שעברה לגלגול חדש ?? איני יודעת בברור תשובה לזה כי לא מצאתי שום אסמכתא, מעבר לזה שהייתה לי מדריכה - נשמה מגלגול קודם שביקשה ממני לשחרר אותה כי היא מעוניינת לחזור לגוף פיזי. השאלה רצינית, מאחר והנני תוהה זמן רב לגבי הנושא, ובכל התוכניות בטחויזיה שראיתי הקשורות לעולם שמעבר המתקשר העביר מסרים מעולם הנשמות ליקיריהן, לא זכור לי אף פעם שנאמר שהנשמה המוסרת היא כבר בעולם הפיזי שוב. תודה על תשובה שבת-שלום אריאלה

כמה נקודות שטרם עניתי עליהן בתשובה הקודמת

מה שרואים בטלויזיה אינו כולל את כל האפשרויות הגלומות בתקשור, אלא מה שהמנחה בוחר להראות. ביחס למדריכה שלך, ייתכן כי רצתה שלא תבקשי את עזרתה בהמשך כי היא הולכת לתקופה של לימוד והתפתחות, שבה היא עצמה תהיה זקוקה לכל האנרגיות שיש לה וגם לתמיכה וייעוץ. אילו המדריכה היתה יישות, ולא נשמה, אולי היתה יכולה להמשיך להדריך אותך בכל נקודה ("ממד") שבו תהיה, לרבות כאדם על פני כדור הארץ. ויש הרבה מדריכים כאלה כאן שהם ישויות.

neophile

New member
נראה לי שאתם לא מבינים משהו בסיסי

לתקשר עם נשמה זה דבר אחד ולתקשר עם מת זה דבר אחר לחלוטין . הנשמה נכנסה למעגל הגילגולים מבחירה ואז היא מנסה לצאת ממנו אבל זה אפשרי רק לאחר שהתפתחו יכולות מסויימות שקשורות להתגברות על השיעורים של העולם החומרי. אנשים שחיו ומתו ,אנשים מתים , הם אנשים חסרי נשמה ,שאריות ,קליפות. השאריות הן לא רק במישור הפיסי, אלה גם באסטרלי\אמוציונלי ולכן אנחנו יכולים לפעמים להרגיש את קרובינו המתים. אבל זה הכל...אדם שהקדיש את חייו למודעות , לא ישאר ממנו שום דבר אלה אם הוא יבחר בכך .

1שילגיה

New member
לצערי, לא הבנתי את תשובתך

אז אפשר לפי דעתך לתקשר עם נשמות או לא?

למעלה