אני בינתיים לא מוצאת את זה של שבוע הספר (פדיחות... זה היה אמור להיות מאמר, או לפחות בטאגליינס או בקישורים) ובעוונותי - יש לי הרבה יותר זמן לקרוא, אז חזרתי לספריה, אני רק לא יודעת מה לקחת... אז בבקשה - חברות - אנא המליצו
הקישור - ועכשיו משימה למנהלות: לשים את זה במאמר/טאגליינס/קישורים מה את אוהבת לקרוא? אני עכשיו בתקופת קריאת ספרי המתח/ריגול. קוראת את כל הספרים של קן פולט.
מתח/ריגול זה בדיוק מה שלא חסר לי עכשיו - הבית מוצף בכאלה כי זה מה שבעלי אוהב לקרוא, ואני משתמשת בזה בתור אתנחתא לפעמים. כרגע בדיוק נקעה רגלי מהענין... עכשיו אני מחפשת דברים עם יותר ערך מוסף, ולכן גם סאגות משפחתיות עתירות דמעות, או יורשי "אשת נכסים" ודומיו לא עושים לי את זה (נו, פיינשמקרית מבקרת ספרות גבוהת אף נהייתי...)
הוא מדהים ואני מתכוונת לעשות עליו עבודה בקורס פסיכופתולוגיה (הלואי ויאשרו לי) (מה שמזכיר לי שזה חלק מההתחייבות השבועית שלא עמדתי בו - לא התקשרתי למנחה שלי אתמול...)
קוראת את ספרי השנים שעברו: הכלה המשחררת של א.ב. יהושע סיפור על אהבה וחושך של עמוס עוז וגם- לא בדיוק ספר קריאה, אבל נהניתי ממנו מאד: הישראלים הראשונים תום שגב
וגם איש הקוביה/לוק ריינהרט, לעולם לא עולם/ניל גיימן (לאוהבי הפנטזיה), המשחק של אנדר והצל של אנדר/אורסון סקוט קארד (לאוהבי מד"ב), וכמובן, גאווה ודעה קדומה/ג'יין אוסטין (15 ש"ח באנגלית, סדרת פינגווין).
יש היום בבי. בי. סי. פריים, סדרה לפי ספר של ג'ורג' אליוט, עוד סופרת ויקטוריאנית או אולי אדוארדיאנית (אני לא חזקה בהיסטוריה): דניאל דרונדה. תלבושות, תככים, סיפור אהבה בלתי ממומש, כל העייסק. ב22:00. שווה לראות.
מלמד -היא ממליצה על ספרים חדשים כל שבוע (גם לנוער)ויש הרבה שמתייחסים להמלצות שלה כמו תורה מסיני (לפחות לפי התגובות). אני קראתי כמה ספרים באנגלית בזמן האחרון, יש לך סבלנות לקרוא באנגלית? אם כן אז אמליץ.