אני רוצה עוד שרשור המלצות
ים

אפרת12

New member
אני רוצה עוד שרשור המלצות ../images/Emo63.gifים

אני בינתיים לא מוצאת את זה של שבוע הספר (פדיחות... זה היה אמור להיות מאמר, או לפחות בטאגליינס או בקישורים) ובעוונותי - יש לי הרבה יותר זמן לקרוא, אז חזרתי לספריה, אני רק לא יודעת מה לקחת... אז בבקשה - חברות - אנא המליצו

שיפסלה

New member
אפרת, הנה

הקישור - ועכשיו משימה למנהלות: לשים את זה במאמר/טאגליינס/קישורים מה את אוהבת לקרוא? אני עכשיו בתקופת קריאת ספרי המתח/ריגול. קוראת את כל הספרים של קן פולט.

אביטלתל

New member
בדיוק בדיוק בזמן ../images/Emo45.gif

קיבלתי מתנה מהעבודה ואני רוצה רעיונות לספרים

אפרת12

New member
../images/Emo45.gif נוסף לטאגליינס

מתח/ריגול זה בדיוק מה שלא חסר לי עכשיו - הבית מוצף בכאלה כי זה מה שבעלי אוהב לקרוא, ואני משתמשת בזה בתור אתנחתא לפעמים. כרגע בדיוק נקעה רגלי מהענין... עכשיו אני מחפשת דברים עם יותר ערך מוסף, ולכן גם סאגות משפחתיות עתירות דמעות, או יורשי "אשת נכסים" ודומיו לא עושים לי את זה (נו, פיינשמקרית מבקרת ספרות גבוהת אף נהייתי...)

lulyK

New member
הנה כמה:

המקרה של הכלב בשעת לילה מאוחרת. הזדמנות אחרונה לראות (פה אני אפילו זוכרת את שם הסופר....ג'ראלד דארל) עזוב אותך מיוגה (ג'ף דאייר, נדמה לי).

אפרת12

New member
את הראשון קראתי

הוא מדהים ואני מתכוונת לעשות עליו עבודה בקורס פסיכופתולוגיה (הלואי ויאשרו לי) (מה שמזכיר לי שזה חלק מההתחייבות השבועית שלא עמדתי בו - לא התקשרתי למנחה שלי אתמול...)

nurilu

New member
תיקון - דאגלס אדמס ולא ג'ראלד דארל

גם אני ממליצה (בעיקר לאוהבי החיות) על הספר הזה ועל כל הספרים של ג'ראלד דארל. אני לעומת זאת באמצע הארי פוטר החמישי.

ו שתי

New member
אני די בפיגור

קוראת את ספרי השנים שעברו: הכלה המשחררת של א.ב. יהושע סיפור על אהבה וחושך של עמוס עוז וגם- לא בדיוק ספר קריאה, אבל נהניתי ממנו מאד: הישראלים הראשונים תום שגב

מעיןבר

New member
מממ... ספר, תזכירי לי מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

מתולעת ספרים אמיתית הפכתי לבטטת אינטרנט... וכשכבר י לי זמן לקרוא - אני קוראת ספרות מקצועית
מחכה בכליון עיניים שתהיה לי מנורת לילה, אני כבר ממש מתגעגעת לספר טוב.

בלינקה

New member
../images/Emo45.gif

וגם איש הקוביה/לוק ריינהרט, לעולם לא עולם/ניל גיימן (לאוהבי הפנטזיה), המשחק של אנדר והצל של אנדר/אורסון סקוט קארד (לאוהבי מד"ב), וכמובן, גאווה ודעה קדומה/ג'יין אוסטין (15 ש"ח באנגלית, סדרת פינגווין).

אפרת12

New member
וואלה - באמת פתאום בא לי לקרוא קצת

שוב באנגלית. הספר שאני קוראת עכשיו - בחזרה לאינישאוון עושה לי את זה משום מה (מתורגם, כמובן. שנים כבר לא קראתי באנגלית)

yaelia

New member
אפרופו לכל חובבות ג'ין אוסטן

יש היום בבי. בי. סי. פריים, סדרה לפי ספר של ג'ורג' אליוט, עוד סופרת ויקטוריאנית או אולי אדוארדיאנית (אני לא חזקה בהיסטוריה): דניאל דרונדה. תלבושות, תככים, סיפור אהבה בלתי ממומש, כל העייסק. ב22:00. שווה לראות.

בולי27

New member
מה זאת אהבה../images/Emo35.gif מאת ד"ר יורם יובל

וגם הקודם שלו "סערת נפש"

טיפוטף

New member
חפשי ב- YNET את הטורים של אריאנה

מלמד -היא ממליצה על ספרים חדשים כל שבוע (גם לנוער)ויש הרבה שמתייחסים להמלצות שלה כמו תורה מסיני (לפחות לפי התגובות). אני קראתי כמה ספרים באנגלית בזמן האחרון, יש לך סבלנות לקרוא באנגלית? אם כן אז אמליץ.

מאז

New member
רגע, לא היה כאן שרשור על אובדן ה

איי קיו מאז הלידה? רק אני איבדתי את יכולת הריכוז שלי, שמתמצת כרגע בקריאת שרשורים בלבד? (מאז, תולעת ספרים בדימוס)

למעלה