אני רוצה עוד שרשור המלצות
ים

yaelia

New member
עוד המלצות

הכל מואר - ג'ונתן פויר ספרן - מקסים, נוגע ללב, כתוב וירטואוזי ומומלץ מאוד. ההרפתקאות שלא יאמנו של קווליר וקליי (אני מקווה שאני זוכרת נכון את השם, לא זוכרת את המחבר) - אחד הספרים הכי יפים ומומלצים שקראתי בשנים האחרונות. את בתקופה טובה - תמר גלבץ, מוצלח מאוד וכתוב מעולה. אם בכל זאת מתחשק לך מתח טוב, הנעלמים של הרלן קובן יעשה את העבודה. סוכנות הבלשיות מס' 1 - אלכסנדר מק'קול סמית, ספר קליל ומקסים שמספר על בלשית וכל העובר עליה בבוצוואנה הרחוקה. מקסים וקולח. מומלץ מאוד. לי אין כח בכלל לקרא אנגלית עכשיו, חוץ מזבלים מוחלטים. תהני.

הדר לצ

New member
אהבתי את "לראות בחושך" של אהוד אשרי

עוד ספר לא חדש אבל שאהבתי: כיסא הקשירה של קתרין הריסון וגם מבוא לאהבה של- אמנון ז'קונט לאלה מאיתנו שרק חוזרות לקרוא... ספר קליל שלא מצריך מחשבה יתרה או ריכוז רב...

sugerbabe1

New member
כמה ../images/Emo63.gif טובים שקראתי לאחרונה:

מראות מצחיקות- עליזה אלראי - ספר מקסים, נוסטלגי, ומשעשע. הזדמנות אחרונה- הרלן קובן. וכמובן המקרה המוזר של הכלב

הדר לצ

New member
ורציתי להוסיף גם את ../images/Emo63.gif

הבודהה מהפרברים של חניף קורישי שאני קוראת עכשיו ומאד נהנית.

שִירָה

New member
אני ממליצה, למרות שזה עניין של טעם

ואולי בכלל לא תאהבי את הספרים שלי: הספרים שנהניתי מהם לאחרונה הם: א.ב. יהושוע - "מסע אל תום האלף", ו"הכלה המשחררת". קראתי שוב את "סיפור של אהבה וחושך" של עמוס עוז, ומאד אהבתי - ספר מופת, לדעתי. קראתי את "הסיפור המוזר של הכלב", ומאד נהניתי. ועדו אחד שנהניתי ממנו לאחרונה - "על העיוורון" של סאראמגו.

אמברון

New member
יש כל כך הרבה...

מבין האחרונים שקראתי, ממליצה על "אנה חנה ויוהנה" וגם על "שנת הבשרים שלי". לא זוכרת שמות הסופרים. שניהם מצויינים! עוד ספר מצויין, אבל כזה ש"בועט" בבטן הוא "המחברת הגדולה". בחודשים האחרונים אני באטרף של ביוגרפיות, אז ספרות יפה קצת רחוקה ממני. תיכף אני הולכת לבדוק על מה המליצו ורצה לחפש.

cookie1

New member
אתן ממש גורמות לי להרגיש לא נח../images/Emo10.gif

כל כך הרבה זמן לא קראתי ספר, שאני אפילו לא *זוכרת* על מה שווה להמליץ

בלינקה

New member
יעודד אותך שחזרתי לקרוא ספרים

רק בערך חצי שנה אחרי ששחר נולדה? ז"א שיותר משנה לא קראתי...

lulyK

New member
רובנו לא ילדנו לפני דקה וחצי.

אני כבר לא זוכרת מה צריך שיהיה בתיק לבית החולים ואיזו משחה צריך לשים על הפטמות ולמה.

אנידס

New member
עכשיו סיימתי שני ספרים נהדרים:

לטאה של בננה יושימוטו - סוחף ומיוחד הכלה השודדת של מרגרט אטווד ממליצה גם על הסדרה של טרי פראצ'ט אם את אוהבת ספרי פנטזיה.

למעלה