אני רוצה עזרה מכם...

noooga

New member
אני רוצה עזרה מכם...

סוף סוף הצלחתי לשכנע את אח שלי לצייר לי ציור על הקיר בחדר שלי.. הבעיה היא שאני לא יודעת מה אני רוצה שיצייר
אז אם תוכלו לתת לי קישורים של כל מיני ציורים מגניבים אך לא קשים מדי- זה יהיה אחלה דבר
שבוע טוב

תציירי את פו הדוב.

סתם... חח... ציירו את פו הדוב לאחותי.. זה יוצא פשוט דוחה! מה הקטע לצייר על הקיר??

noooga

New member
הקטע הוא..

שזה יפה.. בעצם, תלוי מה מציירים. אם יציירו לי פו הדב אני לא אשמח כ"כ וגם אם יציירו לי פוקימון אני לא אהיה שמחה.. לכן אני מבקשת ציורים מגניבים ולא דמויות מצויירות..

הדמר

New member
שלוש רעיונות לא ממש מקוריים

בס"ד 1) שקיעה 2)על אותו רעיון תמונת נוף. 3)אפשר לקחת כל תמונה שהיא כגון נוף,משפחה,חברות וכו' ולצייר את זה..

אמממ..

אם יש חיה שאת ממש אוהבת- לוידעת נניח כלבים, אין בעיה למצוא תמונה ממש מתוקה.. פיות- למכורות.. ומלאכים כאלה בלונדינים עם עיניים כחולות..... אפשר גם שיצייר משו בסגנום כזה פרפרים וציפורים ברקע תכלת כזה של שמיים.. ויש קיר מדהייייםם לבנדוד שלי-0 הוא בצבע כתמתם כזה, עם "עננים" כאלה בצבע בז' ואפשר להוסיף זהב.. לוידעת, סתם מה שעלה לי..ץ ותחפשי בגוגל- תמונות לציורי קיר..

יש לי רעיון בשבילך....

אם יש לך חדר בסגנון גוונים קצת של כחול.. אז תציירי ים ודולפין ראיתי את זה בחדר של מישהו וזה יפה בטירוף... ואם את בקטע של משהו ילדותי יותר...תציירי 3 פיות זה גם מדהים...

noooga

New member
תודה על הרעיונות אבל..

אני האמת פחות מתחברת לדולפינים ופיות.. אני מחפשת משהו אפל קצת.. נגיד אח שלי צייר בשני חדרים ציור אחד של עין שמסתכלת דרך חור בקיר.. ציור גדול וממש יפה! עם סדקים בקיר.. משהו מגניב.. ועוד ציור של 2 ידיים ענקיות פותחות את הקיר.. קצת מפחיד. אז משהו בסגנון הזה... אם יש לכם רעיונות..

MK respect

New member
חחח...

בנה נגה את ממש כמונייי!!! חחחח... כאילו גמני הייתי מעדיפה עין כזאת מאשר דולפין...וזה באמת מגנייייב עין כזאת שמסתכלת עליך וזה...באנה אדיררר!! אין אהבתי בטירוףףף!!!! =) אני יחשוב לך ככה על משו מגניב... יאללה ביי שנהטובה לכווולם!! וסליחה אם פגעתי!! אוהבת...מירי

noooga

New member
../images/Emo13.gif

אני ממש אשמח אם יהיו לך רעיונות... תודה.

איזה יפה העין...!

יש לך רעיונות יותר טובים.. מה את צריכה אותנו...?? חחחחל בכל מקורה אין לי רעיון לציור.. סורי...

noooga

New member
הבעיה שזה כבר מצוייר אצלנו..

ככה שאני לא יכולה לצייר את זה שוב.

noooga

New member
קחו בחשבון ש..

אני לא רוצה שיצייר לי עם צבעים.. אלא עם עפרונות קיר.. כמו שאמרתי- אפל כזה.. אז דולפין זה לא משהו... חח.. אבל תודה חובתית בכל זאת!

לא כזה כמו שאת חושבת

את יודעת......ציורים "אפלים" כאלה......אז כזה דולפין....בשחור לבן......לחברה שלי יש כזה על הקיר.........משהו מיוחד.......אני ינסה לצלם ולהעלות לכאן

noooga

New member
../images/Emo6.gif

ערום? (כלומר, התמונה בלי החולצה?? חחח)

למעלה