ידעתי שתשחטי אותי... הכל בצחוק בובונת!!!
י יעריתושתושתושתוש New member 3/10/05 #27 יש לי!!!!11 מה דעתך על זוג ידיים כאלה שנשענות על איזה דבר מסויים?? אוףף בטח לא הבנת אותי.. שיהיה
N noooga New member 3/10/05 #28 אממ באמת לא הבנתי../images/Emo12.gif מז"א נשענות?? על מה? באיזה תנוחה? נשמע מעניין...
י יעריתושתושתושתוש New member 3/10/05 #29 אממ.. אני אנסה להסביר.. זה כזה ככה: | \ / אם הבנת.. כאילו המקל המאונך זה הזרועות של שתי הידיים ושתי המקלות באלכסון זה הכפות יגים שנעשנות על משו.. או בעצם על האוויר.. ראיתי את זה פעם, על קיר של חברה שלי וזה מדהים.. שיהיה.. שנה טובה!!
אממ.. אני אנסה להסביר.. זה כזה ככה: | \ / אם הבנת.. כאילו המקל המאונך זה הזרועות של שתי הידיים ושתי המקלות באלכסון זה הכפות יגים שנעשנות על משו.. או בעצם על האוויר.. ראיתי את זה פעם, על קיר של חברה שלי וזה מדהים.. שיהיה.. שנה טובה!!
י ירינוששששש New member 3/10/05 #30 יש לי עוד רעיון... אם את רוצה משהו מסתורי... תציירי כדור בדולח...
N noooga New member 3/10/05 #31 וואי מגניב!! חשבתי גם על הציור של "בריאת האדם"- מכירים? אבל שיראו רק את הידיים..
י ירינוששששש New member 3/10/05 #33 אז אהבת את הרעיון של הכדור בדולח?? ותוסיפי עליו ידיים בכלל זה יהיה מושלם...