אני רוצה

מיכל..~

New member
אני רוצה שוב ../images/Emo9.gif

חיוך פרחמוזיקהתו ריקוד נעלים סרט רכבת לרוץ ללכת לנשום חמצן פרה חלב שוקו מקולקל שקית מטבח טעים סלון לילה ירח כוכב איפה? איפה? שאלה תשובה אין יש ושוב עוגה שמונה חמש יומלדתמתנה סרט לבאהבה אלוהים תפילה תקווהאנושות מטאור זנה נוצץ חיוך גבר אישה עגבניות ירוקות מטוגנות מיטה כרית שמיכה פלאנל פנימיה תקרה מדבקות כוכבים נוצצות סכין יורד כפים ידים רגלים פנים עינים זהב שחור מצח לבן שושן נשיקה יין כוסות קריסטל פוך קרמבו מלמלה הצגהאבל הלוויה בית קברות ברושים רוח קר דמעות כאב צער שמחה מטוסירוק צמחים גשם חלון חדר לבד חברים משפחה ארץ איבוד כל כך יפה גרבים עגיל חיילת בקניון בתי חולי ריח של חיטי חתולים כלב צלקת נשיכה זה יכול לקחת שנים ומליון הודעות זה מזוכן ככה להגיד כל מה שאני רוצה מסוכן לחצות כביש פסים לב! כמו שצריך.. אפסיק

נעלמת

New member
מכה

בראש שולחן דפוק דם זיעה הגר חתול שמש ירח קרה חמה סגול ירוק כינור באך באך לרקודהרבהבחושך פסנתר חתול מקש כוס גלים מים כריות חלב מהקרהאנירעבה כסף סבתא חנוכה שמיים אהבה שמש ארטיק דמעות גשם שלג חופש חיים אמא עגלה אושר טבעת מתמטיקה שעמום לילה חלום עצב סיגריה קרח סמירנוף יורדלידםבמצח פיצהעםמיכל לב חיבוק סביון חושךשלחורףבארבעבצהריים מיכללללללל

מיכל..~

New member
מליוןו אחד טעיות

זה בגלל שהאנטר בבמקלדת לא טוב! [נעלמת תצחק עלי כי אני מוגבלת חיחי] "או אני כל כך נרגש!! שפורפר אצני מעונפף!! עקבות השפורפר התגלו בתקופה הפרי הסטורית שבני האדם היו יושבים יושבים ונועצים עינים זה בזה! שיעמום נורא לכן הם המציאו את השפורפר שישמיע להם מזויקה.." פאם פאם פאם! איפה? כאן? שם? לא.. כן? יאללה... למה לא אמרת מקודם? תודה!
!

נעלמת

New member
אוויר

נשימה בלה פיגורה גיזל מוסיקה ריקוד טישורך קרם ידיים צמיד רוך סבא שעון מחוגים אולטרהסגול סרט איששלאהיהשם סרגל בית נקיון חתולה נעלמת ארגזחול מרפסת גינה ספסלאדום כרית מיטה שינה שינה שינה פוסטר באךדוויזיון סרטים ארגמן מסגרת משקולות מאזניים אלוהים ספר לבן ניסים כוכב אבקה קסמים מקל תריסים כאב קרחון ספינה בלון עוגה נר דשא רקיע ביתקפה חתונה מוות חיים קופסא אוצר חשמל אנרגיה חמצן ערב שמשיוקדת בוץ שמחה אהההההההה
אנימתהעלמיכלהיאהילדההכייפה

מיכל..~

New member
ים

גלים בת הים הקטנה אריאל לשיר נסיך למצוא קפרדה נשיקה אהבה למצוא? לקבל לחפשלתת להעניק ביצה לשחוט שניצל כריות? מלחמה שלום יונה זית שמן פלפל זרים דלת לדפוק? לפתוח? אוכל אין מים יש גשם חורף קר לשיר מוקי מוקי ראפ הגר ארץ איבוד ילדה יפה חיוך חופש למצוא חיים זמן שעות דקות ימים שנים לבזבז גריר חול ארמון צדף אוטו דלק ג´וי [הייתי חייבת
] געגועים חיבוקים חיבוקים חיבוקיםחיוכים אור כוכב ניצוצות של ברקים שמים יפים זוהרים מילים אותיות סיפורים שירים מזויקה שיחרור לפעמים דמעות לא נגמר כבשים לילות חלומות תקוות יש בי אהבה והיא תנצח ? למה לי לא? אושר שינה סוסים רכיבה טיול בגשם "שתינו יחד תחת מטריה אחת" ביצפר חד"א לרוץ לארץ עוץ? מדינה אוקינוסים סערות לעבור מדבריות לחצות הרים לטפס גבעות לעלות יש בי כוח שי בי כוחלמצוא לנוח לחפש כל כך הרבה מילים ילדה אחת עודף שינה פורום מסכן..
חה.

נעלמת

New member
קור

חום חלון משאלה כוכב שמש רוח ים יבשה חול שמשיה ארטיק שוקובננה גלידה סרט סוניפלייסטיישן אבא אוטו מסלול הליכה מטעןפלאפון אהבה כאב חושך יללה תינוק משחק מזוזה טלית אמונה חג יום טוב רע הנשמהצריכהכביסה מיכל מדא יישוב הגר לילה מלאך תליון מנורה אור אהיל ידית לכלוך בלאגן חיבה רצח ויולדי אביב סתיו ציפור יונה מוסך אבדון כלב בכי מרגוע שחרור נקמה ניצוץ רעם ברק יופי כיעור נעם הר אל מדחום מיכל מפריעה לי תקווה המנון ערב יורד מורה תווים מבחן חיים לא אולינגמר חולי בריאות הצטננותבחורףלהפסידלימודים אפס מאה שנה תינוקת פייהמתוקה לה לה לה מיכלתודה!

אני גם רוצה חורף.........

החורף יגיע מתישהו שיר..... אל תדאגי... הוא עוד יפתיע אותנו

רוני_(-:

New member
גם אני רוצה את החורף ו...

את הגולפים, ואת הסוודרים ואת הקור. ואת היופי השקט שהקור מביא איתו. שלווה..הא. תמיד החורף מעלה לי כל מיני תמונות וסיטואציות מהסרט "במבי"... משום מה זה תמיד גורם לי להרגיש טוב...לחשוב על החורף. בכלל, שונאת את הקיץ, את החום, את השמש,את האור החזק והמעצבן הזה... החורף אפור. אני אוהבת את החורף. אני רוצה חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

joyjoy

New member
והגשם...

אחרי שכבר הייתי כאן והייתי שם עוד לא הבנתי מהו המקום לפרוח לגדול יש חוקים כאלה משונים מה מותר ומה אסור לנו וזה הכלא שסוגר עלי בפנים הסתובבתי לי בתוך עצמי לחפש תשובות כי מי אנחנו ואולי השאלות עוד קיימות כל חיי אני מחכה רק לאהבה והיא עכשיו כבר כאן אחרי כמעט מיליון שנה של בדידות והגשם ניתך מעלינו נשבר יש סיכוי לניקוי מאוחר ואחרי שנבכה ואחרי שנצחק נתחיל את הכל מחדש אחרי שכבר הייתי כאן והייתי שם עוד לא הבנתי מהו המקום לפרוח לגדול כל חיי אני מחכה רק לאהבה והיא עכשיו כבר כאן אחרי כמעט מיליון שנה של בדידות והגשם ניתך מעלינו נשבר יש סיכוי לניקוי מאוחר ואחרי שנבכה ואחרי שנצחק נתחיל את הכל מחדש והגשם ניתך מעלינו נשבר יש סיכוי לניקוי מאוחר ואחרי שנבכה ואחרי שנצחק נתחיל את הכל מחדש לאה שבת / והגשם....

קיץ שולט../images/Emo42.gif

לא לא לא שלא יגיע לעולם החורף אני שונאת את החורף אני אוהבת את הקיץ - ים חופש בלאגנים רעש. ....
לילה טוב

:)LEE

New member
אוח, חורף...

גם אני מאלו שמחכים לו ליופי המדהים הזה של החורף שמלווה בריחות מדהימים מראות קוסמים ושירי חורף שתמיד מחממים את הלב יאללה שיגיע כבר

נעלמת

New member
אני פורשת הלילה אבל רק רוצה

להודות לכן שאתן פה. באמת. אני אוהבת אתכן המון. היה לי יום לא קל. אבל המון מילים שיחררו אותי---->מיכל גאון שלי. אני הולכת לישון. שלווה. מרוקנת. מילים מילים מילים.. יצא לי להכיר עוד 2 בנות מדהימות שכותבות פה. ועל זה גם תודה. אם תגל הייתה פה הייתי מחבקת אותה עכשיו. וגם את ג´וי. ככה סתם. נורא התגעגעתי להכל פה. לאנשים. למילים. חסרה לי מיתר העונה לשם ט ו ה ר (אל תשנאי אותי אני אוהבת אותך :() וקיידר שפחדתי להתקשר אלייה היום כי נדמה לי שאני אתן לך זמן להתאושש. לגופה אני מתגעגעת :) ואת מיכל אני אוהבת כי היא התחילה עם המשחק הגאוני הזה.. אחחחח לילה טוב עכשיו }{

למעלה