אני רזה ערב טוב , אני מקוה שאמצא כאן - כי אני כאן , זו לי הפעם הראשונה
ד דדוש השמן New member 1/10/05 #1 אני רזה ערב טוב , אני מקוה שאמצא כאן - כי אני כאן , זו לי הפעם הראשונה
ל לא נסיך ולא מושלם New member 1/10/05 #2 ברוך הבא קודם כל ../images/Emo13.gif ותגיד בבקשה מה, אתה מלגלג על שמנים? סתם תוהה....
ד דדוש השמן New member 1/10/05 #3 שלום והתנצלות בבקשה! אז בגילי המתקדם לקח קצת הרבה זמן להבין היכן אני , אני חושב ואולי טועה שמא אני תוהה,,,
שלום והתנצלות בבקשה! אז בגילי המתקדם לקח קצת הרבה זמן להבין היכן אני , אני חושב ואולי טועה שמא אני תוהה,,,
ל לא נסיך ולא מושלם New member 1/10/05 #5 לא זו היתה השאלה וזו גם לא תשובה לשאלה ששאלתי. תודה בכל אופן ובהצלחה.
3 3שרונית New member 1/10/05 #4 ברוך הבא ../images/Emo141.gifגם אני תוהה רזה ??. זה כל מה שיש לך להגיד על עצמך??
ד דדוש השמן New member 1/10/05 #9 הישגי היחיד והמתמיד זה כל אשר השגתי בכוח רצוני והתמדתי ,,,אפילו את עצמי הנני מקבל בהומור בסלחנות וברוח טובה , לקח לי זמן להגיב כי המחשב נתקע,,,
הישגי היחיד והמתמיד זה כל אשר השגתי בכוח רצוני והתמדתי ,,,אפילו את עצמי הנני מקבל בהומור בסלחנות וברוח טובה , לקח לי זמן להגיב כי המחשב נתקע,,,
ל לא נסיך ולא מושלם New member 1/10/05 #10 אהה, אז אתה בעצם אומר שפעם היית שמן ועכשיו אתה רזה? רד אל העם דדוש ידידי, דבר פשוט - נבין יותר
ה הפלא ה8 New member 1/10/05 #11 כל הכבוד לך על הישג זה ! בלי ציניות, באמת - אני מאד מעריכה אנשים שהצליחו לרזות ושומרים על משקלם. לא פשוט.
כל הכבוד לך על הישג זה ! בלי ציניות, באמת - אני מאד מעריכה אנשים שהצליחו לרזות ושומרים על משקלם. לא פשוט.
ה הפלא ה8 New member 1/10/05 #15 פותחים את הפה ומפיקים פנינים ואז סוגרים...נותנים לאחר לומר את שלו...מקשיבים, מפנימים...חושבים קצת..ושוב במחזוריות שכזו - פותחים את הפה...מפיקים פנינים...סוגרים (לא שלכוח לנשום בין לבין) ומקשיבים...וחוזר חלילה. תנסה - זה נחמד לפעמים.
פותחים את הפה ומפיקים פנינים ואז סוגרים...נותנים לאחר לומר את שלו...מקשיבים, מפנימים...חושבים קצת..ושוב במחזוריות שכזו - פותחים את הפה...מפיקים פנינים...סוגרים (לא שלכוח לנשום בין לבין) ומקשיבים...וחוזר חלילה. תנסה - זה נחמד לפעמים.