אני רזה

סמיר את והשנינות

רק בעוצמת מילים ניתן ואפשר להכות בי כך חשבתי -חתיתי וטעיתי ותעיתי , היכן ההבדל? בשורה אחרת הוכחת לי ערכך מה גדולה את ממני

YYYקראתי את תגובותיכם ואני בוכה

מרוב צער, כי אני לבד ועצוב ופצוע ואינני יודע אם אני אשוב לריצה אי פעם,,,

הפלא ה8

New member
אל נא תבכה, אל תמרר בבכי

אתה מסוגל ללכת? הפגיעה הותירה אותך נכה? אם אתה מסוגל ללכת, תמיד תוכל להמיר את הריצה להליכה...ולהמשיך לשמור על השגיך. תחשוב חיובי ! החגים בפתח !

לפלא ה-8

אולי תאמרי לי דברים שאני לא יודע , אבל, אבל גדול, אני חש שזה בא ממקום טוב רוב ורב תודות,

הפלא ה8

New member
עד פה. אין לי מושג מה אתה יודע

ומה לא. עם כל הציניות שבי - מה שנאמר קודם באמת בא ממקום של רצון לעודד. בהצלחה בכל אופן,

3שרונית

New member
תאומתי עסוקה ..אענה במקומה

הגיע היום אתה יוצא למקומות בעולם, אז שלום! עם רגליים בנעליים ועם שכל בראש תמצא את בדרך שלך, אל תחשוש אתה יכול ויודע, מוכן ומזומן ואתה הוא זה שיחליט לאן. תסתכל ברחובות מלפנים מאחור יש רחוב שתחליט "לא כדאי לי לבחור" עם רגליים טובות ועם שכל לחשוב תזהר לא ללכת ברחוב קצת לא טוב. אם בכלל לא תמצא שום רחוב שתאהב תעזוב את העיר ותצא למרחב אל שטח פתוח לאויר ולרוח שם קורים הדברים... כשיקרה הדבר אל תפחד, אל תזיע תמשיך הלאה ותראה שתגיע...... (בהצלחה-דר' סוס) מבין.......... _

בואי 'נה הגעתי למחוז חפצי..

לא הבטתי בשם השולח/ת אני נפעם מעוצמת השמחה המשובבת ליבי כל אימת שאני נתקל בגדול ובנסתר ממני , פעור פה וניצוצות ניתזים מעיני הגעתי אל מחוז חפצי ולו בשל מילים אשר העברת...

למעלה