בפעם המיליון:
ל לולו המשוגע New member 28/6/05 #23 נו באמת../images/Emo60.gif אם לא אומרים את זה לפחות מיליון וארבעים ושתיים [ ] פעמים זה לא נחשב!
ל לולו המשוגע New member 28/6/05 #22 בגלל האותיות הא?../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif [חח אני כמו לין שמגיבה פעמיים להודעותD:]
P p i n g o New member 29/6/05 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי על הקטע של האותיות, ואז חשבתי שאם מבטאים את זה אחרי שאוכלים את זה אז זה כאילו לא אכלת את זה... טוב די איכס... :-X
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי על הקטע של האותיות, ואז חשבתי שאם מבטאים את זה אחרי שאוכלים את זה אז זה כאילו לא אכלת את זה... טוב די איכס... :-X
ל לולו המשוגע New member 29/6/05 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!../images/Emo60.gif
E Eurogirl New member 27/6/05 #11 אוי זה נראה נפלא...../images/Emo99.gif עכשיו אני מבינה למה יש הרבה שבדיות דשנות ושופעות, עם אוכל כזה...! בחתונה שלי (שלא תתקיים לעולם כי אני אגדל חתולים על גבעה...אהמ פיתי ) אני מזמינה מאיבון קייטרינג!
אוי זה נראה נפלא...../images/Emo99.gif עכשיו אני מבינה למה יש הרבה שבדיות דשנות ושופעות, עם אוכל כזה...! בחתונה שלי (שלא תתקיים לעולם כי אני אגדל חתולים על גבעה...אהמ פיתי ) אני מזמינה מאיבון קייטרינג!
E Eurogirl New member 28/6/05 #17 אפשרי ../images/Emo45.gif רק שאם נחליט כך, לא יהיה מפגש לעולם. ישנם אנשים, אתה מבין, שנאלצים, הממ, לא - מחליטים, אמממ, לוותר על תענוגות החיים בשביל משימות חשובות יותר... תבקש ממנהל הפורום שיספר לך את סיפור גבעת החתולים בהזדמנות .
אפשרי ../images/Emo45.gif רק שאם נחליט כך, לא יהיה מפגש לעולם. ישנם אנשים, אתה מבין, שנאלצים, הממ, לא - מחליטים, אמממ, לוותר על תענוגות החיים בשביל משימות חשובות יותר... תבקש ממנהל הפורום שיספר לך את סיפור גבעת החתולים בהזדמנות .
E Eurogirl New member 29/6/05 #25 אוי, הרגת אותי עכשיו...../images/Emo6.gif נתת לזה ממש שם של סיפור שבדי אמיתי מהמיתולוגיה! מבטיחה לספר במפגש הבא, אולי בשבדית (רצוצה) אפילו! מנהל הפורום יעשה קולות רקע של "מיאוווו" .
אוי, הרגת אותי עכשיו...../images/Emo6.gif נתת לזה ממש שם של סיפור שבדי אמיתי מהמיתולוגיה! מבטיחה לספר במפגש הבא, אולי בשבדית (רצוצה) אפילו! מנהל הפורום יעשה קולות רקע של "מיאוווו" .