אני רק שאלה... או כמה.

אני רק שאלה... או כמה.

שאלון קצר כי משעמממם לי. ואם הוא ייצא מעפן תאשימו רק את שיר שלא מספקת לי מנה קבועה של שאלונים
אז נתחיל:
צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא?
בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה?
לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה?
גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר?
כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה?
כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים?
מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה?
לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה?
עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי
?

Gilliana

New member
מתכבדת לענות ראשונה ../images/Emo9.gif

צפיה בפרק: בד"כ לבד, כי כך יוצא אבל בעיקרון - בודאי מי שבא ברוך הבא צפיה שניה: לא זה ולא זה, פשוט לפי ה-Craving היחסים עם הסדרה: אני לא בטוחה שאני מבינה את השאלה הזו אז אשאיר אותה פתוחה עד לקבלת הסבר התמכרות: לא, לא גרמתי לאף אחד להתמכר כמה התרגשתי למצוא את הפורום הזה: האמת? בכלל לא, לא חלמתי שהוא יהיה הבית השני שלי
כמה הופתעתי? בכלל לא, שום דבר שקשור לתיקים לא מפתיע אותי מה הדבר הכי מסקרן? האם דיויד וג'יליאן "עשו את זה"
שאלה לדמות: אני צריכה לחשוב על זה, אין לי תשובה מהשרוול עד כמה הכרחתי את עצמי לענות - 0%, נהניתי מכל רגע

בקשר לשאלה הלא מובנת

AKA "לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה?" אז הנה הסבר קצר: במהלך השנים בהם צפינו בסדרה היינו מכורים מי אלה שפחות ומי אלה שיותר קראנו כתבות צפינו בפרקים חיפשנו חומר עליהם קנינו מוצרים שלהם כל אחד ברמת יכולתו וזמנו (או גילו) ולפיכך נשאלת השאלה מה הייתם משנים בהתנהלותכם כ"מכורים". אני מקווה שהבהרתי את עצמי

Gilliana

New member
ברור לגמרי

ועכשיו אני גם יכולה לענות. למרות שהאינטרנט בארץ היה בחיתוליו עם תחילת שידור תיקים בארץ, הדבר היחיד שהייתי משנה היה יותר אינטרקציה עם הסדרה מהבחינה הזו. הקשר האינטרנטי שלי עם הסדרה התחיל לקראת סוף העשור הקודם ותחילת העשור הנוכחי - אם הייתי משנה משהו, הרי שהיה זה הקדמת המועד הזה.

1Shir

New member
טוב שיש את מי להאשים.

צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא? לבד בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה? מה שמגיע לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה? כלום! גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר? לא כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה? שמחתי כשהוא אושר להקמה! כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים? לא הופתעתי, אם זה קורה לי למה שזה לא יקרה לאחרים מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה? נו באמת, זה לא ברור? מתי, כמה וכיצד
לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה? הייתי שואלת את מאלדר איך בתור מי שנלחם כ"כ הרבה על ידיעת האמת, הוא העז לנסות למנוע אותה מסקאלי בפרק האחרון עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי? לא הייתי צריכה להכריח
לעומת זאת אני כבר הולכת לחרוך את עצמי

אין צורך לחרוך

אבל שאלון מדי פעם כדי לספק לי את מנת ההתמכרות יהיה נחמד....סתם נו אל תיקחי אותי ברצינות.

Julia307

New member
לא החרכת אחים או משהו להתמכר?

עשיתי לחברה שלי קצת שטיפת מוח ובסוף היא התאהבה

1Shir

New member
אם כבר, אז חרכתי אחים ../images/Emo3.gif

ולא, לא ניסיתי לשכנע אף אחד למיטב זיכרוני.... האמת שזו סדרה די פופולרית, לא הייתי צריכה לשכנע, רוב האנשים שאני מכירה ראו לפחות חלק ממנה... ואלה שלא, הפסד שלהם!

S m e l l y Cat

New member
יאיי

צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא? לבד בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה? מה שבא לי באותו רגע לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה? אהה לא יודעת גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר? ממ לא כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה? קצת חח כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים? לא הופתעתי מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה? למה לעזזל לא רוצים לשדר אותה בישראל
לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה? אין לי מושג עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי? לא הכרחתי, שאלונים זה חביב

חחחחח אוי שיט,זה נשלח בלי תוכן../images/Emo6.gif

ועם סמיילי עצוב
צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא?-לבד
בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה?אנדנדינו לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה?אממ....כלום גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר?לא חח כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה? חחח זה היה האמת מקרה די מצחיק כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים? מאוד! מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה?מאיפה הם מקבלים את הרעיונות לפרקים?
לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה? את ההוא מ-HUMBUG,איך זה לאכול דג חי
עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי?-חח אני נורא אני אוהבת שאלונים!

aerynsun

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התבלבלות טוטלית כמו שאומרים

ובנוסף אני מחזירה לך על כל הצחקוקים שלך על ההתבלבלויות שלי ...

אני

צפייה בפרק: לבד, אבל אם זה מישהו שמכור לתיקים אז בבקשה בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה: מה שמגיע מתקבל בברכה לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה: כלום, לא שאני ממש מבין את השלה גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר: לא כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה: מאד, חיפשתי פורום תיקים מלא זמן, וכשמצאית ממש שמחתי כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים: לא הופתעתי מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה: מאחורי הקלעים, ויחסים בין דיויד וג'יליאן לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה: ואו, אני לא ממש יודע... אויל אם אחשוב על מהשהו אז אני יוסיף. עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי: לא, אחלה שאלון, במיוחד לזמן האחרון שלדעתי הפורום לא ממש פעיל.

1Shir

New member
הפורום כן פעיל!

ויש לי 2 נושאים גדולים וכלליים מאוד לדיון, אני אפתח עליהם שרשורים בקרוב... (טיזר?!
)

Julia307

New member
תשובות

צפיה בפרק: לבד. כי בד"כ אם משפחה או חברים הם לא מבינים מספיק את מידת ההתלהבות שלי ומתחילים להעביר בקורת או לשאול שאלות מעצבנות צפיה שניה: עשיתי בקיץ האחרון לפי סדר. היחסים שלי עם הסדרה? גרמתי למישהי אחת להדלק על הסדרה, כן. פשוט כי זו סדרה מדהימה כאיל דה! התרגשתי נורא נורא למצוא את הפורום. אבל ממש. ולא הופתעתי כי ידוע שזו סדרה עם מעריצים כבדים. הכי מסקרן אותי..למה זה בעצם הצליח כל כך הייתי שואלת את סקאלי, איך זה באמת לעבוד באף בי איי.

randomalit

New member
שאלונים הם כיפיים!

- צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא? או לבד או עם מעריצים. מי שבא ברוך הבא לא מבינים את הבדיחות אז זה לא כיף. - בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה? לפי מה שבא לי! - לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה? שום דבר. - גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר? גרמו *לי* להתמכר, בדיוק מהסיבה הזו. -כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה? מאוד! זה תמיד כיף. - כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים? בזמנו תיקים הייתה בשיא הפופולריות אז לא התפלאתי במיוחד. - מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה? 1. מה קרה בבוקר שאחרי הפרק האחרון. 2. איך הם חזרו מהקוטב ב-FTF. - לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה? הייתי שואלת את סקאלי איך היא התאפקה ולא קפצה על מאלדר הרבה לפני. -עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי? בכלל לא, אני אוהבת שאלונים!

למעלה