אני רק שאלה... או כמה.

1Shir

New member
כ"כ כ"כ מזדהה עם השאלה.

האמת שניסחת את מה שעבר לי בראש כשעניתי על השאלון אבל לא הצלחתי לנסח בעצמי במילים.... הבנתי שרק מאז "מלך הגשם" פחות או יותר היא רואה אותו ככה, באמת לא ברור איך זה קרה לה רק אז.... אין מצב שבפיילוט לא הייתי מתנפלת עליו... אבל בגלל זה סקאלי היא סקאלי ואני זאת אני... ומזדהה מאוד גם לגבי הדברים המסקרנים.... שיחקת אותה!

randomalit

New member
התאוריה שלי היא

שסקאלי הייתה זו שהייתה חמה עליו עוד מהרגע הראשון. אני טוענת שברגע שהיא נכנסה למשרד בפעם הראשונה היא לא הבינה איך כל השמועות עליו לא מפרטות גם כמה טוב הוא נראה
אחרת איך תסבירו את המהירות שבה התפשטה במלון?
בכל אופן שיר, נראה לי שאני ואת באופן כללי משדרות על אותו גל מבחינת הדעות שלנו על הסדרה.

Gilliana

New member
נו, זה גם מה שאני תמיד טענתי!

זה כ"כ בלט בפרק הראשון של העונה השניה שבו היא רודפת אחריו במסדרון ה-FBI והוא אפילו לא שם לב אליה, והעקשנות שלה להפגש איתו ולדבר איתו, למרות שהוא התנהג איתה באופן מאד קר ודי גועלי בפגישה הזו - הכתובת היתה על הקיר!

1Shir

New member
משדרות על אותו גל? ברשותך אני אסבך את זה...

דווקא לאור הפרק הנ"ל שהזכרתי, "מלך הגשם", סקאלי אומרת כי היא ראתה במולדר יותר מידיד רק בתקופה האחרונה... מה שאומר, שזה לא מהרגע הראשון. לא בגלל זה היא התפשטה בחדר המלון, היא היתה מבוהלת וסמכה עליו. וברגע הראשון היא לא הסתכלה על איך הוא נראה אלא ניסתה להתאקלם מקצועית. כמובן שהיא חשבה שיש בו הרבה נחמדות וחן, יחד עם מוזרויות.... אבל בסך הכול היא התחברה אליו די מהר - מהבחינה החברית לדעתי, לא הרומנטית (ואני הכי לא מבינה אותה בעולם בקטע הזה!!!!) ואם היא כ"כ רצתה אותו אז איפה היא היתה בפרק טריינגל כשהוא אמר לה I LOVE YOU?????? לא מסתדר. זה קרה רק אחר כך ובהדרגה. יאלללללללה דיון! תנסו לסתור אותי!

את מכירה את זה ש....

את רוצה מישהו אבל לא בטוחה לגמרי שזה זה? אולי היא כן רצתה אותו מהבחינה הרומנטית די מההתחלה אבל היא גם ידעה שהוא לא ממש הבחור ה"מתיישב" שיהיה לה קשה להכניס אותו למערכת יחסים כשהוא בכלל בראש אחר לגמרי ולפיכך ובהתאם לזאת היא פשוט לא עשתה שום דבר ממשי וחיכתה שהוא יעשה משהו צעד ראשון ורציני כלומר בטריינגל היא הייתה בטוחה שהסמים מדברים מגרונו ולכן לא התייחסה לזה ברצינות. וחידה: כמה פעמים אמר מאלדר לסקאלי I LOVE YOU?

1Shir

New member
בדיעבד זה נראה לא הגיוני

אבל כן, אולי זה יכול לקרות.. ולגבי החידה? אני זוכרת רק אחת..

Gilliana

New member
לגבי טריאנגל...

כפי שאמרתי כמה וכמה פעמים בעבר - היא לא התייחסה להצהרה הזו כאל הצהרה רצינית משום הטראומה שמאלדר עבר, אני חושבת שגם די ראו את זה על הפנים שלה. באופן כללי - היחסים בין מאלדר וסקאלי לא כ"כ פשוטים שאפשר להכניס אותם למשבצות של רצתה או לא רצתה - כפי שאני רואה זאת, היחסים עברו עליות ומורדות, תהפוכות וזעזועים מכל מני סוגים לאורך השנים באופן כזה שבתחילת ההיכרות, אין לי ספק שסקאלי מאד נמשכה למאלדר (ע"ע ההתעקשות של סקאלי לשמור על קשר גם לאחר סגירת תיקי ה-X), בהמשך היחסים עברו לפסים של ידידות מקצועית ונפשית עמוקה כאשר בשלב הזה העניין הרומנטי התגמד, הפך לרדום זמנית, או - כמו שאני תמיד טענתי, הושאר בצד בכוונה משום הקומפליקציות הכרוכות בו. יחד עם זאת, הגיע שלב שבו המצב השתנה ולמרות הסיבוכים, הבעיות האפשריות וההשלכות שעלולות להיות כך - היחסים השתנו והפכו ליחסים רומנטיים. כך לפחות אני רואה, בגדול, את השתלשלות העניינים.

FeLL67

New member
יאפ

לדעתי סקאלי הייתה מההתחלה בקטע הרומנטי יותר ממאלדר כשמאלדר לא שם עליה בתחילת העונה ה2, המבט שלה
בכל מקרה- אחרי שסקאלי תפסה את תפקיד הממ.. רצינית יותר יחסית למאלדר, היא זאת שהייתה צריכה לרסן אותו, אחרת מי יעשה את זה ? היחסים הרומנטיים שלהם לא יכלו להיות פשוטים מלכתחילה בגלל שהם פרטנרים בעבודה [מה שלדעתי הדבר היחיד ששמר על הקשר שלהם "שפוי"] והסתבך עוד יותר כשהם הפכו לכאלו חברים קרובים.

FeLL67

New member
[:

צפייה בפרק: לבד, ביחד עם מעריצים בלבד או מי שבא ברוך הבא? עם מעריצים, לא שגרים באיזור שלי. אז לבד. בצפייה שניה לפי סדר הפרקים או מה שמגיע מתקבל בברכה? לפי הסדר:) לו יכלתם מה הייתם משנים ביחסים שלכם עם הסדרה? את האיכות של הפרקים XD .והייתי מסדרת לעצמי יותר זמן לראות אותה, וכן- בשעות קצת פחות הזויות. גרמתם לאנשים להתמכר או לפחות לצפות בסדרה כדי שיהיה לכם עם מי לדבר על הפרק האחרון ששודר? הכרחתי כמה אנשים לראות, אבל לא עד לרמה של לדבר על איזה פרק. כמה התרגשתם למצוא את הפורום הזה? קודם מצאתי את הפורום ואח'כ התרגשתי [מהסדרהP:]. כמה הופתעתם כשגיליתם שלא רק אתם מטורפים? תמיד ידעתי שלא רק אני מטורפת
. מה הדבר שהכי מסקרן אתכם לגבי הסדרה? הו. ממממ. היוונית.P: לו יכלתם לשאול את אחת הדמויות שאלה אחת בלבד את מי הייתם שואלים ומה? סקאלי. "למה את יפה?"
עד כמה החרכתם את עצמכם לענות על השאלון רק כדי לא לפגוע בי? בסדר, שאלון נחמד

למעלה