אני... רק שאלה לרופא

levona

New member
אני... רק שאלה לרופא ../images/Emo9.gif

לא לא... אני לא בוכה על האוטו שהוא רק בן חודש (חודש אצלי) לא...
.. אני לא בוכה
הארוע.. כזה היה... נהגתי (לתומי)
אפילו אספתי טרמפיסט (תראה איזו נחמדה אני אפילו)
אשר ביקש לרדת במרכז העיר. במרכז העיר ישנה כיכר (כן, כן, המסומנת באדום לבן) נצמדתי לשוליה הימניים ומאפשרת מעבר בטוח ורחב ליתר כלי הרכב והורדתי אותו.. משום מקום צצה פיאט בנתיב השמאלי של הכיכר ושברה את ההגה מיד ימינה בכדי להכנס לחניה הנמצאת בצד ימין של הכיכר תוך שהיא שוברת את הטמבון, ומעקמת את הכנף הקדמית שלי. מתוך הפיאט יצאה בחורה צעירה, מבוהלת כולה וילד קטן בן עשר לערך, "אני לא יודעת מה עושים... זו פעם ראשונה שזה קורה לי" הזדעקה, הרגעתי אותה , החלפנו פרטים והתחוור לי כי תאריך הוצאת רשיון הנהיגה שלה הוא 21.07.07 (הארוע היה ב-14.10.07) , עכשיו הוויכוח הוא מי אשמה... אני שעצרתי באדום לבן, או היא שחתכה את נתיב התנועה בכיכר שכבר רכב היה בו מבלי לבדוק אם הנתיב הימני שלה פנוי ותוך כך גרמה לנזק. ו.. עד כמה שאני יודעת.. לא הגיוני שנהג מלווה אמור להיות בגיל 10... אביה התקשר וטען שאני אשמה כיוון שעמדתי ולו גם לרגע בסימון אדום לבן. אני טוענת שיכלתי לעמוד גם אילו ילד קטן היה רץ לכביש, וזה בטח לא מקנה לרכב העוקף אותי בכיכר לפנות ימינה מבלי לאותת, במהירות מבלי לבדוק שהנתיב השמאלי שלו פנוי ותוך כך לגרום לתאונה. מה דעתכם על הסוגיה?

be_roo

New member
יתכן ושופט יחליט שיש לך חלק באחריות

אבל אין ספק שרוב האשמה תוטל על הנהגת. את היית במצב סטטי ואילו היא ביצעה תמרון מסוכן. אומנם חנית במקום אסור, אבל באותה מידה זה היה יכול להיות רכב תקוע או רכב של נכה. אם הנהגת היתה אמורה להיות עם מלווה ולא היה, יש לה אינטרס גדול למנוע מהמקרה להגיע לבית המשפט, אולי כדי שתזכירי לה את זה.

למעלה