אני רק שאלה

vashti72

New member
אין איזה ביטוח שאפשר לבטח מבחינתנו?

משהו של ביטוח שאנחנו נשלם (כמו ביטוח רכב
) שהוא ביטוח בריאות שיכסה את זה?

הללי2

New member
לא נראה לי

שחברות הביטוח יקחו על עצמן סיכון שכזה. אפילו בלי קשר ללידת בית. לא סביר שהן יסכימו לבטח עוברים לפני הלידה. בעלי ואני מוכנים לפתוח חברת ביטוח שכזאת, רק זקוקים להון ראשוני. למישהי יש כאן כמה מליונים רזרבה?

מותק, באשר לסעיף 1,

זו שאלה מאוד סבוכה, סבירות מהי. שווה קורס או שניים או עשרה בדיני נזיקין. והעובדה שמיילדות בית היא מקצוע לא אהוד בהחלט שמה להערכתי את המיילדות במקום קשה באשר לנקודת הייחוס שמודדת את אותה "סבירות" עלומה, כשהיא חשופה לשיפוטיות השמרנית של השופטים. עם זאת, כפי שאמרתי קודם - אם אין התרשלות, או אם הנזק אינ נובע מההתרשלות או אפילו מלידת הבית - לא נתן יהיה להרים את הנטל הנדרש לצורך זכייה בתביעת נזיקין.

הללי2

New member
כרמית יקירתי

תראי, כל מה שקשור בלידת בית הוא החלטה אישית של כל זוג בנפרד. המצב הוא מבלבל עבורי, דוקא בגלל שאין לי שום מחשבות בכיוון של בית חולים. אני מניחה שיש לי עוד קצת דרך לעשות בענין הבירור (עם עצמי) בנוגע לביטוח. עוד לא דיברתי עם המיילדת שלי, למשל. וכבר שמעתי סיפורים על מיילדות שהגיעו ללידה בלי ציוד בכלל, כי הן לא היו בבית בעת ההקפצה ורק מאוחר יותר הביאו להן אותו. אז יכול להיות שמאז שאין ביטוח הן נזהרות הרבה יותר, וברור לי שבית חולים הוא לא המקום עבורי ללדת (למרות לידה אחת נפלאה שהיתה לי שם) אבל אם עד עכשיו הייתי שלמה לחלוטין עם ההחלטה- פתאום משהו קצת חורק, ומבחינתי אין אלטרנטיבה. פרט לעבודה על עצמי. או כמו שג'ורג' מסיינפלד אומר- WHY MUST THERE ALWAYS BE A PROBLEM?

ס י ס

New member
הללי

או שפספסתי את ההודעה, או ששכחתי, או שבכלל לא ספרת... מזל טוב לך, יקרה! מקווה שיעבור בשלום ושלווה.

סטיוויה

New member
הללי

נניח ובחרת מיילדת ונפגשת איתה וסמכת עליה ולמעשה סמכת על כושר השיפוט שלך ועל האינטואיציה שלך. ונניח ואותה מיילדת שבה בחרת את במודע ומתוך חופש מוחלט,מפשלת בלידה(מגיעה בלי ציוד,לא מגיעה בכלל ומשאירה אותך ללדת לבדך). איפה האחריות שלך על הבחירה שלך באותה מיילדת? את מבינה מה אני מנסה לומר כאן? כל הלידה מא' ועד ת' היא באחריות שלנו. כל מה שמסביב זו אשליה. בי'ח,מרכז לידה,מיילדת בית. הכל זו אשליה.את יוצרת לעצמך את מציאות הלידה שלך. ואם את בוחרת מיילדת קקה שמפשלת לך בלידה-איך בכלל יכלת לסמוך על אישה כזו מלכתחילה? דברי עם המיילדת המקורית שלך.תשמעי מה לה יש לומר.

הללי2

New member
סטיוויה

יש משהו בדברייך, תודה שכתבת, נתת לי חומר למחשבה.

למעלה