אני רק שאלה

Lady in red2

New member
אולי פשוט רצו להשאיר את הצופים בתחושה

של פספוס וטרגדיה עבור MIB. גם אני וגם עוד אנשים כאן הצטערו בשביל אותו ילד שהיה, שלא יצא לו לצאת מהאי. אכן MIB בתור סמוקי היה רע, אבל לפני כן היה אדם שפשוט רצה לראות את העולם.

yamenx

New member
אגיד לך מה מאכזב...

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני מגיב... והתחלתי לראות את הסדרה לפני כ 3 חודשים וראיתי את כל העונות ברצף... נתחיל בזה שהסדרה לרוב הייתה מותחת ומענגת... אבל המחשבה שכל מה שהם זרקו בכל העונות והכניס אותנו במתח... הם סתם זרקו... לא משהו שהיה להם פתרון אליו... וכל התשובות שהם כן נתנו היו אלתורים... ונכון שכן נהנינו מהדרך... אבל זה לא גאוני לשים סתם דברים בלי פתרון... כל אחד מאיתנו יכול לעשות את זה... והאכזבה מהסוף זה שכמו שאמרו מעלי לא היה כלום בסוף... תחתוך לרגע את כל המציאות המקבילה, ותראה שהסוף הוא מטומטם... להוסיף עוד מציאות כדי לרגש ולסיים את זה כסיום בומבסטי זה מאי היכולת שלהם לסיים את המציאות האמיתית כמו שצריך... ז"א מה קרה באמת באי?? דזמונד הזיז אבן ופתאום העשן השחור יכול למות ואז קייט יורה בו... למה לעזאזל האבן הזו שומרת על האי.. כי ככה החליטו... בעצם רוב התשובות זה ככה כי בא להם...

אי אפשר להשוות את ההשפעה שיש לסדרה

המצויינת הזו על צופה שבולע הכל בשלושה חודשים כשאחרים פה טחנו את הסדרה ברמה המנטלית (!) במשך 5.5 שנים !!!! אין לך זמן לחשוב משבוע לשבוע מפרק לפרק שלא לדבר על מעונה לעונה. אתה לא כיססת ציפורניים במשך חצי שנה ( 6חודשים = 26 שבועות או אפילו יותר! ) כדי להבין או לנסות לנחש מי נמצא מתחת לדלת הצוהר המפוצצת. חלק מההשפעה שיש לסדרה הזו, ליצירה שלה מבחינה "קולנועית"/ אומנותית/ ויזואלית על הצופה - היא החשיבה של הצופה, הציפיה של הצופה, המעקב שלו, הפיענוחים הקטנים והגדולים שלו האכזבות שלו וההתלהבות שלו , והפרשנויות שלו לאורך ציר זמן שמתמשך שנים.... ולך לא נותר אלא לבלוע הכל בקצב רק כדי להיות בעניינים, IN, ולראות את הפינאלה בזמן כמו כולם. זה באמת לא בא ממקום של זלזול חלילה, אם הית חבר טוב הייתי אומרת לך את אותו הדבר כי העובדה היא פשוטה: אני לא יכולה להתיחס לדברים שלך בכובד ראש כשאתה צפית בסדרה בכזה קצב מסחרר פרק אחרי פרק אחרי פרק... ככה כ-90 שעות של צפיה רק כדי להיות עם "האצבע על הדופק". אתה לא נמצא בעיני בעמדה של דיעה אמיתית של צופה שעבר את תהליך הסדרה בצורה "האמיתית" שלה.

murphy

New member
אני עשיתי מרתון בחודש האחרון

והאמת שהמון דברים ששכחתי או פיספסתי, גיליתי תוך כדי, אני דווקא חושב שלראות את הסידרה מההתחלה ברצף היה רעיון מעולה (לי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני חושב ככה כי כן ראיתי גם את הרצף המקורי במשך 5 שנים

גם אני עשיתי צפיה חוזרת לאחרונה.

לראות פעם שניה "ברצף" זה לגיטימי... זה משהו אחר לגמרי.

השורד

New member
הרי יש פה שרשורים שלמים שנכתבו על זה

אין טעם לחזור על הדברים.

למעלה