אני שונאת לגור בחור הזה!!

TimBuck2

New member
אני שונאת לגור בחור הזה!!

זת´ומרת, המקום נחמד, אבל למה לעזאזל הוא כל-כך רחוק מכל דבר! אוף! אני נשארת כל שבוע בבית בימי שישי כי: א´ אני סתם לוזרית ב´ צריך לארגן כל סופ"ש איזה שבוע לפני, איפה לישון, איפה להשאר בבוקר, איך לחזור הביתה. וכו´... בהה! אני רוצה רשיון. לא משנה. אני צריכה עזרה: התוכנית שלי היא לצאת לכבוד השנה החדשה לתל-אביב. הקטע שאין לי איך לחזור כי אני לא ממש רוצה לשלם המון כסף למונית/שיאנסו אותי בטרמפים. ולכן אני צריכה עצתכם. האפשרות הכי קבילה לבנתיים זה מונית שירות, מישהו יודע אם מוניות שירות מת"א פועלות בשעות המוקדמות של הבוקר (או מתי הן מתחילות לעבוד)? או לחילופין- יכול לתת לי מספר שאני אוכל לברר דרכו? עוד אפשרות זה לארגן חבורה של ביצ´משים שנוסעים לת"א ויקחו מונית (רגילה) ביחד, בכך יצמצמו את עלות הנסיעה. מישהו מתנדב?? (בתנאי שלא תאנסו אותי במונית ותשאירו אותי לשלם על כל המונית לבד.... חח..)

faith2

New member
הצעה../images/Emo13.gif

תאגני קבוצה של בנות....תקבעו עם מונית שרות....בפעם האחרונה שבדקתי זה 400 שקל הלוך וחזור מונית שקבעתם איתהובלה בלה בלה..... אם אתם 9 בנות 45 שקל כל אחת אם אתן 8 50 שקל...ובלה בלה בלה.... אפשר גם לברר אצל המוניות הקטנות במידה ואתן רק 4 בנות....

Ferrari

New member
פינת היעוץ לי גוץ לי....

כן כן ושוב בתוכניתנו... היעוץ לקלאבר הנכון. אז ככה דבר ראשון עליך לברר שאת לא נופלת לאיזה מסיבה של הומואים.. כי אז זה לא ממש נעים (גם לישבן וגם ללב). אחרי שבדקת את איכות המסיבה פנית את האדם הנכון.. פעם היו מכנים אותי איש הרכבים! היו לי אולי עשרות מספרים של נהגים, אני יכולתי לסדר לכל אחד כל נסיעה במחיר הרצוי! לכל מקום! תשאלו את חתול תעלול, את גנרל זוד, את א אלבז, את הדג נחש ואת טויטו... אני האיש והאגדה מאחורי כל נסיעה לפני שקיבלנו רשיון! (בלי להשתחצן או משהו כזה..) אז ככה, תארגני משהו כמו איזה 6 חברה עד עשרה.. ככה זה הכי משתלם, מתחת ל6 אנשים לא משתלם כלל! תני צלצול ל ב.מ הסעים או כל חברה אחרת שבא לך (יש מלא!) זה אמור לעלות לא יותר מ- 330 ש"ח הלוך ושוב לת"א. היא תיקח ותזיר אותכם מתי שתרצו! אם אין לך שש אנשים אז כדאי להתעלק על איזה מישהו ולזרוק אותו במסיבה.. לתטובת מישהו אחר שיקח אותך לבית.. :)

TimBuck2

New member
טוב, אני מוסיפה על הבעיה

ארממ.. איך לומר את זה ולא להשמע ממש ממש מסכנה.. הממ.. אין לי כל-כך חברות מבית שמש. כלומר, היו לי, אבל אז נהייתי סנובית ועברתי לביצפר אחר, בירושלים
. כלומר, רוב החברים שלי מירושלים. ב- אני אפילו לא ממש נוסעת (אם בכלל) עם חברות שלי מירושלים (כי אם כן, יכולתי לישון אצלן) אז אני די לבד במערכה הזו. העצה האחרונה איש הרכבים היקר, הממ.. נשמעת מפתה, אבל די ברת סיכון... חח...

General Zod

New member
כמה עצות

דבר ראשון יש לך ביטחון עצמי נמוך מאוד וזה לא טוב, מי אמר שאת לוזרית?! אני לא חושב שאף בן-אדם צריך לחשוב ככה על עצמו. דבר שני בית שמש זה לא חור והיא קרובה לירושלים (רבע שעה של נסיעה) ולתל אביב (ארבעים דקות) ותאמיני לי אם אתה רוצה יש לך גם את האופציה של צרעה (למרות שאני לא סובל את המקום הזה). את יכולה לנסות גם את רבדים שזה מועדון נחמד מאוד (אבל של סנובים) ויש לך את המטרוק שאני מת עליו (למרות שהוא קצת משוחזר). אם אין לך עם מי לצאת בסילבסטר אני לא ממליץ לך לצאת כי זה מסוכן מדי, ולא יקרה כלום אם תשבי בבית וזה לא אומר שאת לוזרית יש לי הרבה חברים שלא אוהבים לצאת וזה לא עושה אותם לוזרים זה פשוט סוג של אנשים. אבל בכל זאת אם את מרגישה שאת חייבת לצאת אני ממליץ לך על המוב (The Move) בתל אביב שמעתי שתהיה שם מסיבה מעולה בסילבסטר (אני יוצא לשם בסילבסטר). אופציה נוספת: יש בימי שישי (יכול להיות שיהיה גם בסילבסטר) הסעות מאורגנות מהטיילת למסיבות, אלה מסיבות לתיכוניסטים ככה שזה מעולה בשבילך אז כדי שתנסי את האפשרות הזאת. נ.ב. אין לך מה לדאוג ממסיבות של הומואים ולסביות (כמו ש- Ferrari אמר) כי בסילבסטר אין כמעט מסיבות שלהם רק במועדונים מוגדרים שלהם, ככה שסיבה לדאגה אין, אלה אם כן זה הקטע שלך
בהצלחה!

idan307

New member
רבע שעה נסיעה לירושלים...

אתה היחיד שמגיע לשם ברבע שעה נראה לי..חחחח :D

idan307

New member
אני וחברים שלי הולכים בסילבסטר עם מ

מוניות קרלוס עלה לנו 340 הלוך וחזור בערך חוזרים ב5 בבוקר ואנחנו הולכים לאנגר 11 יש שם מסיבה אחלה לנוער...ראיתי בלילה www.layla.co.il אגב אני חדש בפורום אני אח של FERRARI (גיא) ומהחטיבה של שייבר

idan307

New member
לא נכון....כל מסיבה של נוער אפשר

להכנס ויש שם פול ילדים בגילי (ט)

faith2

New member
לא יודעת...

דברנו עם היחצן של האנגר...והוא אמר שרק לי"א י"ב
אגב שם תמונה שלך!...אולי אני מכירה אותך..לממדתי איתך שנה

תראו...

הייתי בכמה מסיבות שם... זה חלל ענק שבדרך כלל לא עושים איתו הרבה ופשוט מכניסים אלפי אנשים... לא כיף לעומת זאת אם יש משהו לגיל שלכם באומן אז תלכו מקום סבבה הכל מפלסים אחלה מוזיקה בד"כ

faith2

New member
למה חרא?

ההפקה היא של הטי אל וי..... הדי.גיי הוא של האומן ....

General Zod

New member
מה?????????

אם אנחנו יוצאים זה למועדונים של חוגרים אז כן כן אתם קטנים, אתה כיתה ט´, זה הפרש של שלוש-ארבע שנים, זה לא הרבה?!

faith2

New member
הרבה מהשיכבה שלנו../images/Emo10.gif

הולכים....בלעעעעעעעעעע

למעלה