אני שונאת לגור בחור הזה!!

anava1

New member
ברוכה הבאה למועדון! ../images/Emo4.gif

אומנם בית שמש עיר "חביבה"...חחח...אבל כל עוד אין לנו רישיון אנחנו צריכים להיתקע עם המוניות היפות של בית שמש שאפילו בשבתות לא עובדות...כן כן מה לעשות! בינתיים אפשר רק לצאת עם מוניות, ולחלום על רישיון.......אחחחח...... (אבל בכל מקרה עצה שלי- אם לא מצאת עם מי לארגן מונית סעי בהסעות...הכי טוב!)

faith2

New member
אני רוצה לדעת מי אתה../images/Emo13.gif

אני מכירה את כולם כאן בפרצופים ...כן כן תתפלאו!......חוץ מטל... ויש סיכוי שאני מכירה אותך! הרי למדתי איתך שנה שלמה בחטיבה

TimBuck2

New member
הבהרות:

1) אני לא הולכת למסיבה "מסיבה" אלא יותר להופעה.. ובכלל, לא בטוח שאני הולכת. 2) נההה.. בטחון עצמי בתחת שלי.. בכל הנוגע ליציאות מהבית אני לא הכי ספצית (למרות שלאחרונה השתפרתי). אבל תודה על הח"ח 3) בקיצור, העצות שלכם לא ממש הועילו... אבל תודה! השאלה עדין עומדת בעינה: למישהו יש את המספר של המוניות שירות?? ולאן בדיוק מגיעות ההסעות האלה מהטיילת? כלומר, אם אני לא הולכת למסיבות, אפשר לנצלם לשם הגעה לירושלים? לא יודעת.

faith2

New member
תתקשרי ...

למוניות הרגילות....הם יפנו אותך למוניות שירות. אגב אני יש איסור מההנהלת תפוז בנוגע לפירסום מספרי טלפון!... אפשר לשלוח במסרים אישיים

General Zod

New member
תשובות להבהרות

1) יש במטרוק הופעה של מוקי בסילבסטר אבל זה רק לחצי שעה ואני חושב שהמסיבה היא של חוגרים ככה שזאת לא אופציה בשבילך. בפאב בראשית (חצרים, קצת אחרי בסיס שורק וקצת לפני צומת מסמיה [ראם]) יש תמיד הופעות אז אני בטוח שבסילבסטר יהיו שם הופעות טובות, אני ממליץ לך על המקום הזה באוםן אישי, מקום פ33ה!. ועוד מקום טוב זה כמובן חוף ניצנים הישן והטוב. גם שם יש הופעות ויש לי מספר שאת יכולה לברר מה קורה שם בסילבסטר, וגם זה דיי קרוב ככה שאין בעיה. אם את רוצה את המספר תגידי ואני ישלח לך לפרטי. 2) תודה על הח"ח, אבל בכל זאת את לא צריכה לעריך את עצמך בצורה כל כך נמוכה, אני לא מכיר אותך אבל אני בטוח שאת יותר ממה שאת אומרת. 3) הסעות מהטיילת הם של יחצנים שמארגנים אותם ככה שהם רק למסיבות ספציפיות והם רק לאנשים שקוים כרטיסים בהסעה, ככה שאת לא יכולה לנצל אותם. ובנוגע למספרי טלפון תתקשרי לתחנת מוניות והם יפנו אותך לאנשים.

דן צ

New member
אין מסיבה בבית שמש??

אין אף גוף בבית שמש שמארגן מסיבת סילווסטר?? גם לא ברמת בית שמש ברחבה של "ברכת רחל"??? למה לא חושבים על זה?

למעלה