אני שונאת שהוא עושה לי את זה

אני שונאת שהוא עושה לי את זה

האו לא עונה לי במסנג'ר ולא עונה לי למייל זה ממש מעצבן הוא אמר לי שאין לו זמן ליזום פגישה ושאם אני רוצה לדבר איתו אני צריכה להתקשר אוף , אני לא רוצה להטריד אותו אני רוצה שהוא ייזום
מה אני אמורה לעשות עם זה? לא בא לי לשבת ולחכות לו ולא בא לי על אנשים אחרים אפאחד לא עושה לי את זה כבר מלא זמן אני לא יכולה ליזום כלו ם כי כבר עשיתי את זה מיליון פעם זה פשוט לא הולכת אני מיואשת ממנו לגמריי ועדיין רוצה אוף!

E D G Y

New member
תפסיקי תיכף ומיד!

את מכאיבה לעצמך סתם. שום דבר טוב לא ייצא מזה ואת יודעת את זה! תעצרי את עצמך בכוח. אין דרך אחרת...

אבל הוא כל הזמן אומר לי

שיכל להיות ביננו משהו אם לא הייתי כזו דרמטית ואם לא הייתי ילדותי כאילו בגללי ובגלל ההתנהגות שלי הוא לא רוצה. פעם אחת הוא אומר לי שהוא לא רוצה קשר פעם אחרת הוא אומר שיכל להיות לנו קשר
אבל הכי גרוע בכל הסיפור הזה זה שהוא גורם לי להרגיש כאילו אני לא מספיק טובה בשבילו וזה הכי הורג אותי. הוא מעריך בנות שיש בהן סוג של רוע וזה מגעיל אותי

E D G Y

New member
שימי לב לפוקוס שלך על ה"הוא"....

הוא אמר, הוא עושה, הוא, הוא הוא.... מה איתך? אני מאוד מכירה את המקום זה, שלא תביני לא נכון... אבל.... אני עשיתי SHIFT והעברתי את הפוקוס אליי- ז"א, מה אני רוצה, מה דעתי עליו, מה אני אומרת וכו'.... ואז את מתחילה להבין את ההשלכות שאת עושה עליו ושה"הוא" לא ממש חשוב בסיפור, כי זה בעצם הסיפור שלך עם עצמך.... הסיפורים שאת מספרת לעצמך עלייך ועליו ועל כל הגברים בעולם.... הוא בעצם ניצב בדרמה שאת מייצרת לעצמך.... אז תחתכי את הקשר איתו ותתחילי לפתח קשר עם עצמך במקום... המון בהצלחה

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

מיכל, הוא פשוט לא מקבל אותך כמו שאת- אין מה לחפש בנרות מה לא בסדר אצלך ולשנות את זה. התפקיד שהוא לקח על עצמו הוא "המתקן" וזה מקום לא טוב להיות בו כי הוא לא באמת מעוניין בך. חוץ מזה, אם היה מעוניין בקשר היה יושב איתך ומלבן איתך עניינים ולא זורק לך פעם כך ופעם כך. מציעה לך למחוק לחלוטין.

זה מה שאני לא מצליחה

הואלא רוצה אותי, אני יודעת הוא לא רוצה קשר איתי <או בכלל, לא יודעת> ואני כל כך רוצה אני לא מצליחה לעכל את זה ולהמשיך הלאה

Betterfly

New member
אין לי פתרון קסם לזה

המון מודעות עצמית שאת צריכה לפתח, לעבוד על זה והרגשות יבואו אחרי שהכל מתעכל...

spooni

New member
את במצב הכי באסתי שיש ..

את יוצרת קשר והוא לא עונה, זה להגיע לתחתית. זו רדיפה.

אני כבר לא בטוחה שהוא כזה מניאק

נראה לי שהיה לי נוח לפרש כל מעשה שלו כ"מניאק" אבל הוא בנאדם טוב הוא עשה לי הרבה קטעים מסריחים, נכון אבל אני יכולה להבין אותו , כי אני גם מידי פעם התנהגתי בצורה ממש תלותית מגעילה ומעצבנת. תמיד חשבתי שבשנתיים של קשר הוא ילמד מי אני ויראה כמה אני אוהבת אותו וירצה אותי והוא לא אוף
באמת הגעתי לתחתית

spooni

New member
לפי דבריך אני טועה ...ובוהה ../images/Emo13.gif

מה עדיף לחשוב ? עדיף לחשוב שהוא מניאק ואז זה מחזק להיפרד ממנו ? או עדיף לחשוב שהוא מותק ואוהב ..ודואג ואז קשה להיפרד ממנו ?

מה עדיף?

עדיף להסתכל למציאות בעיניים במבט פיקח ולדעת בדיוק איפה אני עומדת ומי הביא אותי לשם

spooni

New member
זו שאלה של טירונים ../images/Emo13.gif

אנחנו תמיד מביאים את עצמנו למצב כלשהו עם הבחירות שלנו. אבל ברור שאנחנו צריכות מחשבות מחזקות בכדי לעמוד במה שאנו מציבות לעצמנו ולעמוד במה שאנו מחליטות. ובכדי שיהיה לנו קל יותר, נראה לי עדיף לחושב שהואמ ניאק ולא מותק..לא?

אז זהו שלא

אני מעדיפה להתמודד עם המציאות כמו שהיא תכלס הוא עשה לי כמה דברים מגעילים אבל גמני עשיתי לו... אני ניסיתי לחשוב שהוא מניאק אבל לא יכולה לעבוד על עצמי , עמוק בפנים אני יודעת שזה לא נכון הוא לא רוצה זכותו לא לרצות אני התנהגתי כל כך מגעיל שאני מבינה למה הוא לא רוצה

זה מה שהוא תמיד אומר לי

שאני דרמתית וילדותית ואימפולסיבית אני לא יודעת לסנן

*רק אני*

New member
מה שבד"כ קורה

זה כשאת מגיעה למצב של השלמה וכבר לא ממש משנה לך מה איתו, אז הוא ייזום את הקשר שאת כל כך מייחלת לו עכשיו. תנסי להרפות ולא לחשוב עליו אפילו שזה ממש קשה.

למעלה