אני שונאת שהוא עושה לי את זה

spooni

New member
אין לך ברירה ...הדרך להיפטר ממנו

עוברת דרך השלב הזה לדעתי ..לפחות בהתחלה. אין מנוס מהשלב שבו את מנותקת ומתה שהוא יצור קשר. ואת יודעת מה ... זה חוק מרפי וזה בדוק. תמיד כשאת שוכחת מהם ויש לך מישהו שמשכיח אותם הם יוצרים קשר.

spooni

New member
אני על סף שגעון ..ממש ...

הוא מוציא אותי מדעתי מבלבול כי הוא ממשיך להיות כזה מותק שבא לי לרצוח אותו וגם החברות שלי רוצות לרצוח אותו. הוא דואג ואוהב ואומר דברים ש...קשה לי לא לרצות אותו וקשה לי לוותר עליו. אני לא יודעת ממש מה אני רוצה כבר, הלוואי והוא היה הבעיה היחידה שלי בחיים שאני צריכה להתמודד איתה כרגע אבל הוא לא, ולכן אני בורחת מהתמודדות עם הבעיה איתו. קראתן את הכתבה על הביצ'יות ? אני הולכת לכתוב מכתב פרידה בסגנון הזה וכשאחטוף את הקריזה עליו אני אשלח לו אותו ולא תהיה דרך חזרה מאותו הרגע, ואצטרך לשנן את דברי הביצ'יות כמנטרה. הדרך היחידה לחזור אליו תהיה רק אם הוא יתחרט.

אוי אלוהים

את שלב אחד מאחוריי
גם אני חשבתי שאם אני אוכיח לו כמה הוא לא בסדר הוא יתחרט ויחזור אליי את לא מבינה כמה אנרגיות בזבזתי על שניסיתי לגרום לו להתנצל ואז הוא הבין שהוא לא בסדר ו... התנצל וזה לא נתן לי כלום זה רק גרם לי על הדרך להראות בעיניו מניאקית/פטתית אושו אומר שלפעמים אנחנו מתאמצים ומתאמצים ומתאמצים כדי להשיג משהו עד שבסוף אנחנו רואים שאי אפשר ואז מוותרים ומרפים- אז למה לא להרפות מלכתחילה לפני שנתחיל מסע אבוד מראש?

spooni

New member
המקרים שלנו שונים ..אני חושבת..

האובססיה דומה ...ברור

spooni

New member
אי אפשר להוכיח למישהו כמה הוא לא

בסדר. הוא צריך להבין לבד. לנו אין דרך להסביר לו את זה. אני יודעת ומבינה שהדרך היחידה היא פרידה וזהו, בלי שום קשר בכלל.

ואני הכי מתחרטת על זה שאיחלתי לו

שיקרה לו X בעבודה וY בבית וZ עם החברים כי הכל קרה
ועכשיו אני מרגישה קצת אשמה <למרות שאין לזה קשר ישיר אליי, אני רק איחלתי לו את זה בלב כשהייתי עצבנית עליו>

בעעעע, די אני לא כזו רעה

איחלתי *בלב* שיתחילו ליפול קסאמים באשקלון, ברגע של עצבים וזה קרה! אבל זו לא אשמתי!!!

spooni

New member
לא התכוונתי שאת רעה....התכוונתי

שאת לא שולטת במה שאת יכולה לפלוט או לעשות או ...זה פשוט יוצא ..בום!

כן, אין לי גבולות

תאבדת שיעית , ככה חברה שלי קראה לי מה שאני מרגישה באותו רגע אני אומרת או עושה או כותבת בלי לחשוש בלי לחשוב על התוצאות ישר מוציאה את התותחים הכי כבדים למדתי מלא מהקשר הזה שיעור באיפוק, למשל...

spooni

New member
את יודעת שאת כותבת כמו שיר ?

השורות שלך לא ארוכות
ו...אני מקווה שאת לא תתקשרי אליו מחו"ל ?

את מוכנה לא להכניס לי רעיונות

טיפשיים לראש? לא , אנחנו לא מדברים בטלפון , זה גם ככה חריג שהוא ענה לי על מייל ששלחתי לו אנחנו שנינו במצב די נורא כתבתי לו הכל הכל הכל אני מסתכלת על המצב כמו שהוא , אמרתי לך, בלי חלומות , בלי ציפיות וכן, שמתי לב שאני כותבת כמו שיר, חחחחחח זה כי אני משוררת

spooni

New member
לא מכניסה לך כלום לראש ../images/Emo13.gif

מי זה אנחנו שנינו במצב נורא ? אני ואת ? כן. אני מקווה שלא התכוונת ל...את והוא. כי הוא לא במצב נורא בכלל...כך נראה.

למעלה