אני שונא אתכם!

e b 2 2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב:)))

devilz

New member
מממררריייייי מזלללל טוובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

<נדחפת אבל קפצו לי זאת החברה הכי טובה -שליייייייי-> שיהיה לך עד 120 וכל משאלותייך יתגשמו וכל שאר השטויות שאת יודעת שאני מאחלת לך.. (נו אני עוד צריכה לעשות ברכה כתובה
) חולהההה עלייך!!! יותר מכל דבר אחר... (כן כן אפילו יותר מעל אופיר.. טוב אולי בעצם לא.. אבל בהחלט לא רחוק משם...) וחסר לך אם את נעלמת לי אחרי בית ספר (וכןכןכןכןכן אופיר מצטרף לכככככללללל מיללללהההה) (גמני אוהבת למשוך אותיות

danduuu

New member
אני רציתי לפתוח לה ושכחתי../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif|מטומטמת|

בובה!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןן שיהיה לך את היום הולדת הכי מדהים ומושלם שיש!~! יומולדת 18 לא חוגגים בכל יום, ותאמיני לי שזה כיף
אני מאחלת לך כל מה שאת רק מאחלת לעצמך ואפילו יותר מזה, שיהיה לך רק אושר ובריאות והצלחה בחיים וכמובן המון אהבה
שהדמעה היחידה שתרד מעינייך תהיה משמחה ולא מעצב, ושהחיוך לעולם לא ירד מפנייך
שתמיד תהיי מוקפת בחברים ומשפחה שיתמכו בך לכל אורך הדרך ושגם אם יהיה קשה ומתסכל שתמיד יהיה מישהו שתוכלי לסמוך עליו שיחזיק אותך
ותמיד תזכרי שיש לך אותי, וכל מה שאת צריכה אני תמיד פה בשבילך
שי|
אוהבת אותך המון המון ושיהיה לך המון מזל טוב ילדה יפה שכמותך

mary06

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

יש לי דמעות (משמחה) בעיניים..טוב ונאטשל ברקע גם עוזר.. תודה תודה תודה :) <מסמיקה>

blacknwhite

New member
מזל טובבב!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון מזל טוב! אושר ועושר והכל הכל הכל
יומולדת שמח!!! תהני מהיום עד כמה שאפשר
אוהבת
נ.ב- הואו כולנו נפברק ימי הולדת לאנשים רק כדי לאלץ את אלונה לכתוב ברכות? היא קורעת אותי כל פעם מחדש!

מזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif

יום הולדת שמח!!!
הרבה אושר ועושר,בריאות הצלחה!עד 120,ושיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך ו..נו..שאר ברכות ואיחולים!

למעלה