אני שונא את אוליבר

רינתי15

New member
אני שונא את אוליבר

סורי על ההודעה החדשה הייתי חייבת מעכשיו מתחילים הפרקים עם אוליבר ואי הוא כל כך מעצבןן בא לי לבעוט בטלויזיה כשמריאם אותו ואיך שהוא מנסה להפריד בין ריאן למריסה גרררררררררררררררררר

NoWords

New member
גם אני

אבל רק בגלל שהוא נכנס בין ריאן ומריסה אני חושבת שמי שמשחק את אוליבר שחקן ממש טוב, הוא העביר את השיגעון של אוליבר בצורה מעניינת לא שקופה מדי אבל גם לא יותר מדי גלויה לעין
אני יותר שונאת את מי שמשחקת את טריסה!
אוח! איזו קרציה היא. היא לא יודעת לשחק בכלל. שום הבעות על הפנים שלה. מעצבן לאללה!

NoWords

New member
הממ

אני רואה שאתם קוראים לה כאן תרזה אבל.. נו, זה שם
איטס דה סיים שיט

Aviad1987

New member
מסכים.

אידיוט. אבל הדמות טובה והסיפור סביבו וסביב מריסה היה מצויין.

אוליבר

אחד הדמויות היותר טיפשיות והזויות שג'וש שוורץ הצליח לייצר אם כי למרות שהדמות ממש מופרעת ומגוחכת הסיפור עם אוליבר/ריאן/מריסה היה סיפור טוב, עם הרבה אקשן שגם הוסיף והשפיע על העלילה.

Tinty

New member
העלילה הזו היתה ממוחזרת ומשעממת

היו מספר פרקים שהתוכן בהם היה: 1. אוליבר לוקח את הgang למקום כלשהו שהוריו העשירים סידרו לו. 2. אוליבר מעצבן את ריאן. 3. ריאן מתקומם. 4. מריסה מתעצבנת. ממש שמחתי כשריאן הכניס לאוליבר את המכות ליד שולחן הביליארד.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

מריסה לא מאמינה לריאן שאוליבר הוא כזה וכזה. עבר זמנו.. יודעים מה היה עוד יותר ממוחזר? אם היו מחזירים אותו.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif223

ובעלי הזכרון החד זוכרים שהיו פוילרים על כך שיחזירו אותו.

מיטל101

New member
אבל חשבתי שהוא טוב...

לא ראיתי את הפרקים המתקדמים יותר וחשבתי שאחרי שריאן "שיחרר" אותו מהמעצר אז הוא יהיה חבר שלהם..

Tinty

New member
נצל"ש: המורידים מהרשת, אתם מאמינים

שתראו את 301 עוד לפני ש219 ישודר בארץ?

מק'תמנון זה יאמי ??

ובקשר לשאלתך- לא נראה לי, בדרך כלל עד שאני מסיימת להוריד את הפרק זה כבר 2000 בערב, אבל זה תלוי, לפעמיים הביטורנט משתגע ומוריד במהירויות מטורפות ולפעמיים הוא פשוט לא זז. בטח אנג'לוס ואביעד יורידו ראשונים את הפרק ואני אקרא את ההודעות שלהם ואספלייר את עצמי- לא משנה שאני כבר יודעת פחות או יותר מה הולך להיות בפרק ובטח אני גם אספלייר את עצמי קודם ואקרא תיאורים של הפרק ב"פאן פורום".

Tinty

New member
תמנונים ודיונונים = יאמי.

(וגם חסילונים, ועוד כמה פירות ים שאני אוכל בכיף
). אין קשר למקדונלדס
בכל מקרה, כדאי לך לגגל על Broadcatching, וללמוד איך משתמשים בפיצ'ר על ביטורנט. זה יכול לחסוך לך כמה שעות (לפחות) של הורדה

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif יאק !!

הבעיה היא, שאין לי סבלנות לקרוא מלא הסברים טכניים ועוד באנגלית. הראה, אולי יום שבת אני אשב על זה קצת, מה אני לא אעשה בשביל האוסי

אני מסכימה.

אוליבר היה פשוט בלתי נסבל! גם תרזה ולוק מעצבנים.. מה שלא הבנתי זה למה אמא של תרזה אמרה לתרזה לעזוב את ריאן - יהיה להם פא**** תינוק!

Angelus

New member
שתי אפשרויות

או שלשחקן יש פרצוף מעצבן ולכן כולם לא סובלים אותו. והאפשרות השנייה היא שהוא פשוט משחק טוב, ואמור לגרום לכולם לשנוא אותו. נראה לי שתיהן.

איימיס

New member
הוא מעצבן מאוד

וזה בדיוק מה שזה אמור לגרום לצופים והוא עושה את זה בעיניי בצורה הכי טובה שאפשר . הסיפור של אוליבר הוא אחד הסיפורים הכי טובים לדעתי שהיו בסדרה כי הוא שונה ... זה לא סתם בחור או בחורה שבאו והתחילו לסכסך בין זוגות , הדרך שבה עשו שאוליבר יסכסך בין מריסה לרייאן הייתה מקורית ומעניינת מאוד ... אני דווקא ממש אהבתי את הפרקים עם אוליבר

אני אוהבת לשנוא אותו

הפרצוף שלו כזה דורש כאף! זאת אחת הדמויות המרגיזות, הנואשות, המעצבנות, המושפלות שידעה היסטורית האו סי. דמות מופלצת X: שונאת את אוליבר!!!! שונאת!!! אהההההההה אני רואה את הפרקים איתו אני על סף חירפון!

למעלה