אני שונא את אוליבר

שלטון

New member
אני לא שונא את אוליבר

הבנאדם קצת מופרע אז מה. אם למישהו צריך להגיע הגל שנאה הזה זה לדמות של מריסה.

שלטון

New member
כי מריסה התנהגה לא בסדר

אוליבר קצת מופרע אז לכו תבינו את המעשים שלו, ואפילו אם מריסה לא קלטה שהוא אידיוט ושהוא מאוהב לה לגמרי, אם היא הייתה מראה יותר נאמנות לריאן אז לריאן גם לא הייתה בעיה. חבר זה חבר.

invisiblegirl

New member
גם

ממש מרגיזה בפרקים הללו. היא עושה עם ריאן בדיוק מה שהיא עשתה עם לוק - היא כל הזמן הולכת להפגש עם אוליבר כמו שבזמן שהיא הייתה עם לוק היא חיפשה את ריאן. מעצבנת! אני מבינה שבגלל שגם היא בטיפול היא מזדהה עם אוליבר אבל אוף את לא רואה שהוא קוקו?

לאאאאאאאאא

איך אתם מסוגליםםם חחח?! אני אוהבת את אוליברר הוא כל כךך חמוד עם השיגעונות והדיכאונות שלו.. וזה היה כל כך מצחיק שהוא היה בבית מלון אחרי שהוא עבד עליהם שהוא לקח את כל הכדורים והכניס אותם לקופסה הזאת או מה שזה לא יהיה והיה ברקע את איטס נוט אניוז'ואל טו בי לובד.. ובלי קשר הטקסט שלו ממש טוב והמשחק אפילו יותר... הוא מפריד ביניהם בצורה כ"כ חכמה, בלי להתאמץ!! ואיך הוא שומר על קור רוח ואדישות כשהוא מעצבן את ראיין!! *חפרתי, סורי!

זה היה נואש מצד התסריט

הוא לא חמוד!
הוא שיא המעצבן.

לדעתי../images/Emo108.gif

אוליבר הוא כזה בובון בפרצוף יש לו פרצוף גם מעצבן :S הוא גם חמוד בפרצוף וגם מעצבן הוא כמו נועה המעצבנת מהשיר שלנו.. גרר

TheCharm

New member
אה...

לא, ברור, לא היה צריך לשים אותו בכלל. גאד. לא קוראים לזה נואשות, קוראים לזה התקדמות בעלילה.

אני שונאתתתתתת אותווווווווווווו

אתמול דפקתיי נעלל במסךך מרובב עצביםםםםם שריאן יכניס אותו לבית חולים כבר! לא איכפת לי עם לזה של החולי נפשששש

למעלה