אני שונא את ברנדון כי...

• פותח הנושא zeg
  • פורסם בתאריך

zeg

New member
אני שונא את ברנדון כי...

תאמינו לי, אני לא לגמרי מסכים עם הפוליטיקלי קורקט של הישרדות. בכל עונה צריך להיות כושי (עדיף גם כושית), זקן, זקנה וכמובן, ההומו הייצוגי! מילא ריצ´רד, אם הוא לא היה מצהיר, לא היו יודעים את זה, אין לי בעיה עם זה שהוא הומו, פשוט הוא ל היה מוחצן כל כך. אני מצטער אם זה יעצבן מישהו, אבל ברנדון הוא דמות בכיינית ומעצבנת, הוא ממש נשי בצורה מוחצנת. לי אישית, צורם לראות אותו בתכנית, הוא פשוט לא מתאים להישרדות. אחרי הכל, שפתון אולי הוא הביא, אבל את המייבש שיער הוא שכח בבית!

כמה הומופוביה נשפכת מההודעה שלך.

גועל נפש. אתה אפילו לא שם לב למה שאתה אומר. וברנדון גם מעצבן אותי, אבל זה לא קשור לכלום. לינדזי עצבנה אותי הרבה יותר ממנו, אז ברוך שפטרנו.

zeg

New member
אז ככה...

אני פשוט מאמין שלמתחרים הבנים בהישרדות, צריכה להיות כמות מינימלית של קשיחות וכח פיסי כדי להיות במשחק. וזה לא משנה אם הם זקנים או צעירים, דווקא הזקנים יותר כלים! זה הכל כח רצון ואיזה בן אדם אתה. אם לשפוט עד עכשיו, ברנדון נראה כמו בן אדם עצלן, אגואיסטי ואנוכי!

כמו שאמרתי, גם אותי ברנדון מעצבן.

אבל מה שאתה אומר ספוג בכל כך הרבה סטראוטיפים שאני לא יודעת איפה להתחיל. גם הנשים צריכות להיות קשוחות וחזקות. זה המשחק. אם ברנדון לא היה מסוגל לעשות כלום הוא לא היה שם. תכלס הוא בהחלט עושה דברים. ונכון שהוא עצלן (לא יותר מסיילס, לינדזי וקים, דרך אגב), אבל אני לא חושבת שזה נכון שהוא אגואיסטי, כי הוא היה מוכן לקבל הצבעות נגדו בשביל להציל את לינדזי. נכון שזה היה פועל גם לטובתו, אבל זה מה שצריך בשביל להצליח במשחק. הוא הרבה יותר ריאליסטי ומשחק הרבה יותר טוב מלינדזי וקים.

boot

New member
הוא לא עשה את זה מתוך טוב לב

הוא ידע שאם לינדזי תעוף אז הלכה לו הברית והוא יותר פגיע בישיבות הבאות. ברנדון ביצ´ ג´רי לפחות עשתה את זה בסטייל

Outlast

New member
למתחרים הבנים???

למתחרים הבנים צריכה להיות כמות מינימלית של קשיחות וכוח פיזי? והבנות שם בשביל להיות יפות ולבשל? אז נכון, אני לא אתחיל ויכוח כי הבנים שם (וגברים באופן כללי) בד"כ יותר חזקים פיזית, אבל זה לא אומר שהבנות לא תורמות, כל אחד תורם לפי יכולתו, ונראה לי שמהעונות הקודמות אפשר ללמוד שלא דווקא החזק ביותר שורד...

zeg

New member
הבנתם אותי הפוך:

חכו, תקשיבו. הבנים צריכים, לא שהבנות לא. הבנים פשוט נמדדים הרבה יותר בשביל החוזק הפיסי, עיינו מקרה השארת סיילס למרות האנוכיות שלו. בנים חזקים ישארו גם אם ירצו להעיף אותם עד שלב די מתקדם. בנות חזקות אוכלות אותה כי הן מרתיעות כנראה, עיינו ערך אלישה האדירה מהעונה הקודמת, שהיתה האהובה עלי והמועמדת שלי לניצחון! אני מאמין שלבנות יש יכולות יותר גבוהות בתכנית כך שהן ישרדו גם אם הן לא חזקות פיסית בכלל. בדרך כלל אין בנות חזקות. הן שורדות בגלל נחמדות, איכפתיות אסטרטגיה יותר מפותחת ובגלל שחייבים בנות בסביבה. הן מאזנות את השבטים. הן לא צריכות להיות חזקות, יש להן תכונות אחרות (לא בישול!) במקום! חוץ מזה, ביננו, אם הבנות יועפו וישארו בסוף רק בנים, הם פשוט יעזבו מרצונם, כי כבר לא יהיה להם מעניין (בייחוד עם איך שהבנות שם נראות ומתלבשות, אם כבר תכעסו על ההפקה שכבר עד שהיתה מכוערת כמו ג´סי, היא ישר עפה ובצדק).

Optimus_Prime

New member
סתם משהו להוסיף

אלישיה מהישרדות 2 רצו להעיף אותה מהר מהרררר כי היא היוותה איום בגלל שהיא גם אישה , וחזקה פיסית כמעט יותר מכולם שם. o_O dont you wave this finger at my face

וזה רק ממשיך עוד ועוד

אתה כזה צר מוחין וספוג סטראוטיפים, זה לא יאמן. אם לא היה בן אדם כמוך, כנראה שהיו צריכים להמציא אותו, רק בשביל הקטע.

zeg

New member
לא התנסחתי טוב

שימי לב שלוקחים לתוכנית רק יפהיפיות! וג´סי היתה המכוערת הראשונה אם אני לא טועה. אם כבר זה סקססיסטי זלא אני. חוץ מזה, זה שאין לפי דעתי לבנים מה לחפש שם בלי הבנות זה מחמאה
))))

shirakl

New member
זה לא מחמאה!

זה כאילו להגיד שהבנות שם רק בשביל לעשות טוב לבנים!

canimal

New member
איזה שטויות!!!!!!

ג´סי עפה כי היא סירבה לשתות את המים! ויש מגוון של אנשים בהישרדות, בינהם גברים מושכים ונשים מושכות, וזה לא סקסיסטי זה רייטינג. אין אפליה לטובת הבנים או הבנות. כל פעם העיפו אנשים לפי ההגיון. לא היה שום קשר לכמה מושכים הם היו, זה כזה שטויות!

zeg

New member
אוף איתכם!!!../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

לא אמרתי שהעיפו את ג´סי כי היא לא היתה מושכת, ברור שזה היה תוצאה של כישוריה האומללים כשורדת. אני רק הערתי בצחוק על כך שעד שכבר ההפקה הביאה מישהי לא מושכת, היא עפה על ההתחלה וככה זו חזרה להיות תכנית של יפים ויפות!

הטובים לטיס, הטובות לטייסים

חיילות נמצאות בצבא כדי להעלות את המורל לחיילים. נמאס לי מצורת המחשבה הזאת. לא, זו לא מחמאה. הנשים שם כדי לנסות לנצח, לא כדי לשעשע את הגברים ששם. והן לא נופלות מהם בכישורים. להזכירך, בהשרדות 1 הגיעה אשה למקום השני ובהשרדות 2 הגיעה אשה למקום הראשון.

Outlast

New member
אני דווקא מחבבת אותו...

מצד אחד הוא מעצבן (ובפרק הקודם, שהוא אמר שהוא שמח שהוא הומו כי הוא לא סובל את ההתבכיינות הנשית- נקרעתי בין זה שהתעצבנתי עליו ובין זה שפשוט צחקתי, זה היה כ"כ מתאים...), אבל מצד שני הוא מזכיר לי מין ילד קטן, יש לו מה להגיד על כל דבר, והוא בכלל דמות מעניינת. אני לא מבינה מה צורם לך שהוא בתכנית, ומה זה לא מתאים? אני לא נכנסת לו לראש, אבל ככה הוא מתנהג, ובהישרדות יש הרבה טיפוסים מוזרים יותר ופחות, סטרייטים והומואים, מבוגרים וזקנים, לבנים ושחורים. אז לפי מה אתה קובע מי לא מתאים? אגב, הוא לא בכיין יותר מהרבה אחרים בתכנית, וגם אם הוא מתנהג בצורה "נשית" לפי הגדרתך (אגב, בכיינות= נשים? טוווב...) זה אומר שהוא לא מתאים להישרדות? אז מה עושות שם נשים? סיילס לנצח.

zeg

New member
סיילס?????

תני לי להבין: את אוהבת כל כך את סילס בגל איך שהוא נראה או בתור שחקן או בן אדם? (

Outlast

New member
בגלל שהוא השורד המושלם!

האמת, יש איזו בעיה איתי... תמיד אני הכי אוהבת את מי שנראה לי ה"שורד המושלם" (דרק/גרג/ג´רבס מ-1, קולבי מ-2, סיילס..), ובמקרה הוא תמיד גבר, חזק, חתיך ודי מעצבן... מה לעשות- אני כולי סטיגמות. תגידו, רק אני מתגעגעת לגרג? אם למישהו מגיע סיטקום- הוא האיש.

Optimus_Prime

New member
תומך

לדעתי הקטע עם הפוליטיקלי קורקט ממש דפוק. הכי מעצבן אותי שצריכים להיות גבר ואישה אפרו אמריקאים, אבל רק אחד! זה היה באחד, אמרתי בסדר, בשתיים, אמרתי צירוף מקרים, בשלוש? אההה.. חפיף הלכתי סתם לראות את המתחרים ב4 ומה אני רואה? גבר אחד אפרו אמירקאי אישה אחת אפרו אמריקאית. אפילו לנסות להסתיר את זה הם לא עושים... לא משנה. בקיצור בקשר לברנדון, לדעתי אולי הוא לא הומו מוצהר, אבל הוא מתנהג ממש כמו כל הטיפוסים האלה שהבנים תמיד יורדים עליהם, רכרוכיים כאלה, נגעלים מכל דבר, ואני נשבע לכם, היום בקטע עם החצים שהחץ שלו נשבר, צחקתי כמו שלא צחקתי שנים!!
הוא צריך לעוף מהרררררררר . אידיוטטט

למעלה