אני שונא את ברנדון כי...

• פותח הנושא zeg
  • פורסם בתאריך

Outlast

New member
ובהזדמנות זו- בקשה:

אנשים, בבקשה, בבקשה, בבקשה- ת-ש-ר-ש-ר-ו-! בינתיים אתם פשוט פותחים עוד ועוד הודעות חדשות, ואני עושה את העבודה השחורה {נו, בשביל זה משלמים לי...
) ומשרשרת בשבילכם, אבל די! לא כ"כ קשה לעבור קצת על הפורום, לראות אם כבר כתבו הודעה בנושא שעליו אתם רוצים לכתוב, ללחוץ על ´הוסף תגובה´ {או מה שזה לא יהיה} ולהגיב. ואם מישהו שואל למה לשרשר- הנה התשובה (לפי מה שהסבירו לי): בעמוד פורום יש 20 שרשורים. לא יותר ולא פחות, ובלי קשר לאורך השרשורים, שיהיו הודעה אחת או הודעה עם 200 תגובות. כשפותחים כל הזמן הודעות חדשות, זה מוריד את השרשורים לעמודים הבאים, ולמרות שאנחנו לא פורום פורה במיוחד עם מלא הודעות, זה מפריע- כי יש אנשים שנכנסים לקרוא רק פעם בכמה ימים... בקיצור- לשנן ולהפנים, והעיקר- ל-ש-ר-ש-ר נ.ב- אני לא יכולה להתחבר לצ´אט, לא נורא.

Outlast

New member
לא לא, אתה בסדר...

(בד"כ) רק ניצלתי את ההודעה שלך ואת השרשור כולו, גם אני צריכה למצוא מקום לשרשר בו, נכון..? ולא הייתי בבית בכמה ימים האחרונים, מה שמסביר את היעדרי מה-ICQ, אני מבטיחה -לנסות- להתחבר...

shirakl

New member
ברנדון מעצבן גם אותי

והוא באמת מתנהג קצת כמו אישה, אבל זה מה שקורה אצל רוב ההומואים לפי מה שאני יודעת... הוא לא מעצבן אותי כי הוא הומו, פשוט כי הוא מעצבן... גם לינדזי עצבנה, אבל דוקא היום היא היתה ממש אחלה, איך שהיא הגיבה כשסילקו אותה ואמרה שהיא יוצאת משם עם כבוד... זה היה יפה!

לא, זה לא מה שקורה אצל רב ההומואים

קשה לי להאמין שאנחנו ב-2002 ועדיין צריך להסביר את זה לאנשים. זה מה שקורה אצל רב ההומואים הטלויזיונים, לפחות עד לפני כמה שנים. אלה ההומואים הכי סטראוטיפים, ואלה שנחרתים בראש של כולם הכי טוב, אבל יש כל כך הרבה אנשים אחרים. כמו בכל סוג אוכלוסיה, הומואים ולסביות הם אנשים שונים זה מזה בהרבה אספקטים.

canimal

New member
בדיוק!

אם אתה הומו זה לא אומר שאתה "רכרוכי", אם את לסבית זה לא אומר שיהיה לך שיער קצר ותהיי גברית. בדיוק כמו שתיכונים באמריקה לא מאכלסים רק בנאדם שחור אחד. ובדיוק כמו שזה שאנחנו יהודים לא אומר שאנחנו רוצים להשתלט על העולם. מאיפה הצרות אופקים הזאת??

canimal

New member
נטיה מינית זה לא תיאור של אופי!

להיות הומו לא אומר להיות "רכרוכי", להיות לסבית לא אומר שיער קצר וגבריות! בדיוק כמו שאין רק בנאדם שחור אחד ייצוגי בכל תיכון באמריקה, ובדיוק כמו שלהיות יהודי לא אומר שאתה רוצה להישתלט על העולם!

ran234

New member
ברנדון שמדבר בצורה הנשית

אני גם שונא את ברנדון כי הוא מדבר מדבר בצורה נשית יש מזל שלנדסי יצאה כי גם אותה לא משהו אהבתי. משבט סמבורו כרגע אני הכי לא אוהב את ברנדון בקיצור ברנדון הוא אפס.

canimal

New member
בצורה הנשית? כל הבנות בהישרדות

מדברות כמו ברנדון? אן שחלק מדברות בצורה "גברית" וגם אותן אתה רוצה להעיף?

למעלה