א) אתה צריך להפסיק להגיד כל הזמן
RANDOM GENERATOR. אם הם משתילים ידיים אז הם משתילים ידיים וזה לא RANDOM GENERATOR. ל RANDOM GENERATOR יש בעקרון בעיות כפי שכתבתי כבר ב 3 הודעות אבל זה לא קשור למה שאתה טוען אז די כבר להגיד RANDOM GENERATOR כל הזמן.
ב) אני לא מסכים שיש להם אינטרס וכבר הסברתי זאת: את הכסף שלהם ממך, קרי ה 500 דולר שאתה מוכן לשחק עליהם פעם בחצי שנה, הם יקחו ממך anyway, אז מה זה משנה להם אם זה יקרה אחרי 1,000 ידיים או 10,000 ידיים ? אתה באמת חושב שעם המיליארדים שהם מגלגלים מזיז להם אם יש להם 20,000 חיבורי TCP או 200,000 חיבורים לסרברים שלהם כאשר כל מה שצריך להעביר זה כמה תווים מסכנים
אתה מדבר על אתרים שנותנים למאות אלפים לשחק על פאקינג Play Money בחינם
אם כבר אז להפך
יש להם אינטרס שכמה שיותר אנשים יהיו מחוברים כי זה נותן להם יותר לגיטימציה ומעצים להם את המוניטין. כמו כן מאפשר לשחקנים חדשים להשתלב ביתר קלות כי יש מלא שולחנות ומשחקים שונים. מאפשר לפתוח יותר טורנירים וכו'... התאוריה שפיתחתם, אתם אנשי ה"און ליין פוקר מכור" שהם רוצים להריץ משחקים כדי שתפרטו עוד לא מסתדרת עם העובדה שאתם פשוט מפסיקים לשחק ולא פורטים עוד. על אחת כמה וכמה היום שלפרוט עוד זה כבר לא לתת מס' אשראי...
ג) כמה אתרים יש היום שאוספים ידיים ומתעסקים ב data mining של פוקר ? המון, נכון ? אתה יודע כמה קל היה לבדוק אם הם באמת מרמים ? קל מאוד. אז אלא אם כן אתה אומר לי שגם כל אתרי ה data mining שותפים למזימה, תרשה לי שלא להתייחס ביתר רצינות להרגשות שלך. כאמור, כבר קיבלתי כל באד היט אפשרי במשחקים לייב, ולמרות שאני משחק כבר 10 שנים, עם הקצב בו אנחנו משחקים עדיין לא ראיתי יותר מ 250,000 ידיים בלייב, שזה סדר גודל של 1,000 שעות משחק און ליין על 4-6 שולחנות במקביל. ד) תכלס, זה מזכיר לי את הטענות שהנחיתה על הירח הייתה מבויימת. כן, יש המון תאוריות מעניינות ללמה כן, אבל טענה אחת ברורה ללמה לא. כי לרוסים היה אינטרס ברור לחשוף את המזימה האמריקאית, אם היא אכן הייתה מזימה, ועובדה שהם לא הצליחו אז כנראה שבכ"ז האמריקאים באמת נחתו על הירח. same here, אם פול טילט וסטארס היו מרימים אותך פרטי פוקר ושאר האתרים שהם כן regulated היו קופצים על המציאה מהר מאוד. ה) דבר איתי שיהיו לך 100,000 ידיים ב hand history (שגם זה לא יותר מידי, ביננו...).