אני שונא את פולטילט

Southparking

New member
../images/Emo72.gifאפילו להזמין מהם אני בקושי מצליח

רק רציתי כובע של פול טילט, אחרי שהשגתי מספיק FTP שלחתי להם הודעת בקשה, הם שלחו לי חזרה שהם עושים משלוחים לישראל ושהם רק צריכים כמה פרטים, שלחתי להם את הפרטים שלי במשך 3 שבועות, כל יומיים שלחתי להם מחדש את הפרטים שלי.. ובתחילת כל שבוע מחדש אני מקבל מהם את ההודעה האוטומטית שאומרת "אנחנו עושים משלוחים לישראל, בשביל לקבל את המוצר אתה רק צריך למלא כמה פרטים". יום שבת שלחתי להם הודעה שאומרת "אני כבר 3 שבועות שולח לכם מייל עם כל הפרטים שאתם מבקשים, והדבר היחיד שאני מקבל חזרה זה הודעה מיכם שאתם צריכים את הפרטים שלי.. ואני די בטוח שגם הפעם אני אקבל את אותה ההודעה" בסוף ההודעה הוספתי עוד פעם את כל הפרטים שלי.. ולשם שינוי.. הפתעה! קיבלתי מייל שבו הם מבקשים ממני את הפרטים שלי

FrecCo

Active member
אתה בתור מי שלקח כמה טורנירים יפים

לפחות ככה אני זוכר מתמונות שהעלית. אני בטוח שאפילו אתה יכול להעיד שנמאס מהרובוט של התוכנה שמחפש לתת אקשן וידיים טובות לכולם ובעיקר להשאיר את כולם מאוזנים וככה יוצא שאחרי שלקחתי שני טורנירים קטנים של 1000 דולר אני עושה רישום של התוצאות SNG שלי ומגלה שב17 מתוך 20 משחקים חטפתי בד ביט (כמעט כולם 70-30 ומעלה, בד ביטים עצבניים ברובם) כשנכנסתי בפעם הראשונה לאול אין. כשפולטילט רוצים שתרוץ רע הם יגרמו לך לרוץ רע. התוכנה הזו היא הכל חוץ מרנדומלית לא יעזור כמה תירוצים תחפשו (אגב אני מאמין שכל האונליין פוקר ככה. ובתור מי שלפני חודש חי בוגאס שבועיים על פוקר וראה כל יום מאות ידיים אני יכול להבטיח שהבד ביטים במציאות לא מתקרבים לביזיון של האונליין. כשאתה "רץ רע" אונליין, 80% הם הפסד כמעט וודאי..) בקיצור, ברגע שמגיעים ל-1000 דולר או כל סכום משמעותי אחר, לעשות קאש אאוט לרובו כמה שיותר מהר...זו המסקנה

Kgt1

New member
אין לי כוח להיכנס לדיון הזה. אני אגיד רק דבר

אחד: לפעמים רצים רע (גם בלייב, עובדתית), הפתרון היחיד הוא לנוח, לנשום אוויר, ולחזור עם כוחות מחודשים עד הסאק אאוט הבא אה אה אה...

FrecCo

Active member
יש לרוץ רע, ויש תוכנה שרוצה להכניס כסף לבעלים

אבל אם אתה רץ רע ומצליח להיות מבסוט על עצמך אז בכיף..

Kgt1

New member
התוכנה מכניסה כסף לבעלים בכל מקרה

זה נקרא רייק, וכולם משלמים אותו.

FrecCo

Active member
וכולם ימשיכו לשלם אותו

אם כולם ימשיכו לשחק ולהפקיד, זה אומר לרוץ טוב לעיתים (בעיקר אחרי הפקדות...) ולחטוף בראש בלי סוף כדי שיהיה צריך להפקיד שוב. מי שלא יודע לנהל נכון את הרול שלו (רוב מוחלט של השחקנים) עוד ייפול... לא משנה מה עומד מאחורי זה, תוכנה רנדומלית היא לא. כ"כ קל לעלות על PATTERNS שלה לפעמים וכ"כ הרבה פעמים אני צופה מה יבוא לפני שהוא בא (זה קל, חפשו את הקלף שיתן הכי הרבה אקשן בטרן...). לא יעזור, רנדומלי- זה לא. לא אונליין פוקר. ולא צריך לשבת חודש שלם 12 שעות בקזינו כדי להבין את זה (אבל זה בהחלט עוזר)

AmitNHB

New member
אמנם יש מהמרים חולניים, אבל רב האנשים שיפסידו

את הכסף שלהם מהר, יפקידו עוד ושוב יפסידו בצ'יק, לא הולכים להפקיד שוב ושוב. בטח לא היום שכ"כ קשה להפקיד כסף. מבחינת אתרי ההימורים את הכסף שלהם, שזה מה שאתה מוכן להקצות למשחק פוקר מן המשכורת החודשית שלך (אם לא באופן כללי), הם יקחו ממך בכל מקרה כאשר תעבור מספיק ידיים והרייק יאכל לך את כל הכסף, אז מה זה משנה להם אם תשחק 1000 ידיים או 10,000 ידיים עם הכסף הזה עד שתפסיד הכל ? ההוצאות שלהם על סרברים הם גרושים ביחס להוצאות שלהם על דברים אחרים. מצד שני יש להם אינטרס שמס' האנשים שמשחקים באתר שלהם בכל זמן נתון יהיה גדול שזה כמובן גורם להם להיראות כמו אתר טוב יותר. תכלס, אין שום סיכוי שהם מרמים. הם מרוויחים כ"כ הרבה כסף שהסיכון פשוט לא שווה את זה וגם לא יהיה יותר מידי קשה לבדוק את זה. יתרה מזאת, זה גם לא ישתלם להם כמו שאנשים נוטים לשחשוב. אני מכיר לא מעט אנשים ששיחקו המון באינטרנט, חטפו רצף של באד ביטים, הפסידו את כל הכסף וכולם ללא יוצא מהכלל, פשוט הפסיקו לשחק. כמובן שהם בטוחים שזה מכור אבל הפואנטה היא שאף אחד מיהם לא הפקיד עוד, כך ש"המזימה" של פוקרסטארס ופול טילט לא ממש עבדה איתם...

FrecCo

Active member
תגיד, אתה גם חושב שהשאפל בווינאמפ הוא באמת

רנדומלי? מחשב לא יודע מה זה רנדומלי הוא עובד לפי אלגוריתמים מסוימים ויוצר אשליה של אקראיות באתרים כמו פולטילט אפשר לעשות עם זה יופי של טכניקות לעשיקה... אני לא מתיימר לדעת בדיוק איך הRANDOM GENERATOR שלהם באמת מתוכנת, מה שבטוח זה שהוא נועד לקשר בין ידיים כדי ליצור יותר אקשן ובסופו של דבר ובגלל זה רואים הרבה יותר ראנר-ראנרים מטורפים מבמציאות. הנה, אפילו מצאתי לך מאמר קטן על "אקראיות"... http://www.articles.co.il/article/77699/בחינת גורם המזל במשחקי-הימורים באינטרנט וקח גם את ויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/מחולל_פסבדו_אקראי קיצר צאו מהסרט שהכל "נקי", זה נחמד ויפה שאתם רוצים לשכנע את עצמכם שהאשמה היא בכם שאתם "רואים יותר מדי ידיים אונליין" אבל העובדות בשטח, תפקחו את העיניים ותבינו שכשאתם שורט סטאק ויש לכם תחושה רעה כשאתם נכנסים AK מול A3 זה בגלל שאתם משחקים בפולטילט, ובמקום להתפלא כשמגיע פלופ 2Q5 אפשר פשוט לצקצק בלשון ולהבין שפולטילט חייבים כבר לסיים את הSNG הזה שנמשך יותר מדי זמן כדי שתוציאו כסף על הבא, ולכן כשמגיע ה4 בריבר תחושו סיפוק קל מזה שלפחות צפיתם את זה מראש ולהבא תנסו להיות צ'יפ לידר בשלב הזה של הטורניר כדי להיות בצד של נותן הבד-ביטים, בדיוק כמו שקרה לי לפני שעה קלה :) רנדומלי ב*** שלי, חבל שלא שמרתי את ה-17 מתוך 20 משחקים של בד-ביטים רצופים..מה לעשות שהHISTORY נמחק מהר מדי

AmitNHB

New member
השאפל של ווינאמפ או האופן בו rand של C עובד,

אם אינני טועה, היא לקחת את המאית בשעון של המחשב שלך ולהכפיל את זה בסדרה של מספרים גדולה מספיק בשביל לייצר מספרים אקראיים. יש טכניקות נוספות לקחת ערכים המתפלגים באופן רנדומלי אחיד כמו למשל תנועות של עכבר, וכל מיני דברים אחרים. לא יודע, לא מומחה... הבעיה של שיטות אלו היא פרדיקטביליות. זה אומר שאם תקח מספיק תצפיות על מספרים אחרונים תוכל לחזות, אמנם רחוק מבאופן מדוייק, אך קרוב יותר מאשר 1 ל N גדול, את המספרים הבאים. מה זה קשור לפולט טילט ? זה לא. אתה סתם מבלבל בין דברים שלא קשורים אחד לשני. אם הם מרמים, הם מרמים ע"י כך שהם מכינים קלפים מראש בתוך הקלפים "הרנדומליים". אם אתה לא סומך על רנדומליות של מחשב, אז אתה צודק באופן כללי. לא משהו שלא מספיק טוב בשביל הצרכים שלך או של פוקר באופן כללי אבל לבעיות של אבטחת מידע, אם רוצים שהצפנות של ביטים באמת יהפכו סדרה של ביטים עם משמעות לסדרה אקראית לחלוטין של ביטים צריך להשתמש ב Cryptographically Secure Pseudo Random Number Generators. שוב, אני לא מומחה אבל יש כל מיני מחוללים של מספרים אקראיים לחלוטין שמשתמשים בכל מניי תכונות פיסיקליות שאני מתיימר להבין. לא יודע אם פול טילט משתמשים בזה, אבל הפואנטה שלי היא שאין שום קשר בין מה שאתה טוען לבין ראנדומליות. אם המחוללים של מספרים אקראיים שלהם לא מספיק טובים, זה לא אומר שאתה תחטוף יותר באד ביטים. זה אומר שמישהו עם המון ידע ומהמון כח מחשוב יוכל לשפר במעט את הסיכויים שלו לחזות, לצורך העניין, מתי תקבל את הבאד ביט.

AmitNHB

New member
אגב, במקום להתבכיין למה שלא תשנה את ההגדרות

שלך כך שה hand history שלך ישמר כמה זמן שאתה רוצה. שתגיע למאה אלף ידיים, תשלח לי את ה HH שלך ואני אוכיח לך שאף אחד לא מרמה אותך.

FrecCo

Active member
א. לא ידעתי שאפשר, תודה, שמרתי, נדבר עוד מאה

אלף ידיים. ב. אם אתה באמת לא מבין איך אפשר להגיע מההנחה שברגע שפוקר הוא לא רנדומלי לחלוטין הוא ניתן לרמאות ו"סידור" (מה שקוראים ריגד) במיליון דרכים, כדי ליצור יותר אקשן בידיים ולדאוג לאיזון מסוים של שחקנים כדי שיתרחש מעגל של שחקנים חוזרים והפקדות נשנות ע"י אלגוריתמים מתאימים (שהופכים את המחולל לפסבדו בעצם- הוא FIXED אם אתה רואה להשוות את זה לרסלינג...זה כמו בושידו), אם אתה באמת לא מבין שברגע שאין אקראיות מוחלטת המשחק הוא אוטומטית לא "נקי" והאחוזים שאנחנו מכירים שווים לתחת, אז אין לנו על מה לדיין... אבל לדעתי אתה מבין, וסתם נהנה להגיד את המילה האחרונה תמיד, כמו בפורום השני
(העובדה שהקדשת פיסקה שלמה כדי להסביר נקודה שאני העברתי לך בלינקים די מבהירה את זה..)

shaywh

New member
וכשאתה מערבב לייב זה כן רנדומלי?

אתה משתמש בטכניקה מסוימת, החל ממצב מוצא מסוים, ומגיע בסוף לתוצאה מסוימת שאתה קורא לה אקראית. היא רנדומלית בדיוק כמו מה שפול טילט אמורים לעשות. מה שהופך את הערבוב שלך לבסדר זה שאתה עושה אתה מספיק ככה שהתוצאות יהיו קרובות לאקראיות כמה שיותר וזה שאתה לא מסדר את הקלפים בכוונה באיזה צורה. גם זה שאתה אומר שאם ניתן לרמות בפוקר זה הוכחה שמרמים זה פאק ענק בלוגיקה. אתה אומר שפול טילט מרמים וההוכחה היא שאתה רץ חרא לפי התחושה שלך. בסדר, שמענו. אישית אני לא חושב שזה נחשב להוכחה ואני גם לא מרגיש שפול טילט מרמים אותי. אני חושב שפוקר זה בעיקר משחק של מיינד-סט וזה מה שבעיקר יכול לגרום לתבניות שחוזרות על עצמן בפועל או בתפיסה של מישהו. + ברגע שאתה משחק עם הרבה אול-אינים אתה יכול לצפות לעלייה של השונות בתוצאות לשמיים אבל זאת כבר טענה סטטיסטית ואתה לא אוהב להקשיב לכאלה בד"כ.

FrecCo

Active member
אקראי- שאין התערבות מכוונת

ובפולטילט יש התערבות מכוונת, לדוגמא, כי הRANDOM GENERATOR מתוכנת להכניס יותר אקשן למשחק ובגלל זה הוא יתן בטרן קלף אקשן לכולם או בגלל זה תאכל 20 בד ביטים עצבניים רצופים כדי שתלך להפקיד שוב או ווטאבר. תחושה? ישבתי בקזינו המון זמן ושיחקתי אונליין הרבה זמן ובפעם הראשונה שבדקתי ססטיטיקה כשרצתי רע קיבלתי 20 SNG שהפסדתי בהם כש17 מהם היו בד ביטים, כמעט כולם של למעלה מ70-30. אין לי הוכחות, אבל לדעתי התחושה שלי טובה בדיוק כמו שהתחושה שלך שלא מרמים אותך היא טובה לגבי הלוגיקה שלי, אני מאמין שאם ניתן לרמות, ואם יש מניע רציני לרמות, ואם זה מריח כאילו מרמים אותך אז אולי כדאי שתפקח עין, כי יש מצב שמרמים אותך. אפילו יש פרסומת כזאת על נרגילה, לך תבדוק.

AmitNHB

New member
א) אתה צריך להפסיק להגיד כל הזמן

RANDOM GENERATOR. אם הם משתילים ידיים אז הם משתילים ידיים וזה לא RANDOM GENERATOR. ל RANDOM GENERATOR יש בעקרון בעיות כפי שכתבתי כבר ב 3 הודעות אבל זה לא קשור למה שאתה טוען אז די כבר להגיד RANDOM GENERATOR כל הזמן.
ב) אני לא מסכים שיש להם אינטרס וכבר הסברתי זאת: את הכסף שלהם ממך, קרי ה 500 דולר שאתה מוכן לשחק עליהם פעם בחצי שנה, הם יקחו ממך anyway, אז מה זה משנה להם אם זה יקרה אחרי 1,000 ידיים או 10,000 ידיים ? אתה באמת חושב שעם המיליארדים שהם מגלגלים מזיז להם אם יש להם 20,000 חיבורי TCP או 200,000 חיבורים לסרברים שלהם כאשר כל מה שצריך להעביר זה כמה תווים מסכנים
אתה מדבר על אתרים שנותנים למאות אלפים לשחק על פאקינג Play Money בחינם
אם כבר אז להפך
יש להם אינטרס שכמה שיותר אנשים יהיו מחוברים כי זה נותן להם יותר לגיטימציה ומעצים להם את המוניטין. כמו כן מאפשר לשחקנים חדשים להשתלב ביתר קלות כי יש מלא שולחנות ומשחקים שונים. מאפשר לפתוח יותר טורנירים וכו'... התאוריה שפיתחתם, אתם אנשי ה"און ליין פוקר מכור" שהם רוצים להריץ משחקים כדי שתפרטו עוד לא מסתדרת עם העובדה שאתם פשוט מפסיקים לשחק ולא פורטים עוד. על אחת כמה וכמה היום שלפרוט עוד זה כבר לא לתת מס' אשראי...
ג) כמה אתרים יש היום שאוספים ידיים ומתעסקים ב data mining של פוקר ? המון, נכון ? אתה יודע כמה קל היה לבדוק אם הם באמת מרמים ? קל מאוד. אז אלא אם כן אתה אומר לי שגם כל אתרי ה data mining שותפים למזימה, תרשה לי שלא להתייחס ביתר רצינות להרגשות שלך. כאמור, כבר קיבלתי כל באד היט אפשרי במשחקים לייב, ולמרות שאני משחק כבר 10 שנים, עם הקצב בו אנחנו משחקים עדיין לא ראיתי יותר מ 250,000 ידיים בלייב, שזה סדר גודל של 1,000 שעות משחק און ליין על 4-6 שולחנות במקביל. ד) תכלס, זה מזכיר לי את הטענות שהנחיתה על הירח הייתה מבויימת. כן, יש המון תאוריות מעניינות ללמה כן, אבל טענה אחת ברורה ללמה לא. כי לרוסים היה אינטרס ברור לחשוף את המזימה האמריקאית, אם היא אכן הייתה מזימה, ועובדה שהם לא הצליחו אז כנראה שבכ"ז האמריקאים באמת נחתו על הירח. same here, אם פול טילט וסטארס היו מרימים אותך פרטי פוקר ושאר האתרים שהם כן regulated היו קופצים על המציאה מהר מאוד. ה) דבר איתי שיהיו לך 100,000 ידיים ב hand history (שגם זה לא יותר מידי, ביננו...).

AmitNHB

New member
אני מבין טוב מאוד, חבר. לא אמרתי שהם לא

יכולים לרמות. ברור שהם יכולים. הם יכולים לסדר אילו ידיים שבא להם (היות ואין עליהם פיקוח). אם הם באמת עושים את זה, זה דיון אחר ואני מאמין שלא, אבל אין כל קשר לאם מחולל המספרים האקראיים שלהם טוב מספיק או לא טוב מספיק. אם לצורך העניין, הוא לא טוב מספיק, זה לא אומר שאתה תקבל יותר באד ביטים. זה אומר שאם יש לך מספיק ידע, כח מחשוב ועוד כמה דברים שלא ניכנס להם (כי גם אני לא מבין מספיק, מודה...) תוכל לחזות ברמה יותר טובה מאשר 1 ל N גדול (אבל רחוק מלהיות קרוב למדוייק) את הקלפים הבאים אבל אין כל קשר לבאד ביטים שאתה חוטף. אם הם אכן מכינים לך באד ביטים כי שאתה מאמין, הם עושים את זה פשוט ע"י כך שהם "משתילים" לך ידיים. לא קשור למחולל מספרים אקראיים, לשאפל של ווינאמפף ל rand של C ועוד מיני תרגימא, שאם הם באמת לא מספיק טובים בשביל און ליין פוקר, אז זו כבר בעיה רצינית בשביל פול טילט ופוקרסטארס כי זה אומר שמישהו מבחוץ יכול לדפוק את המערכת, ולכן אני נוטה להאמין שהם דוקא כן משתמשים במחוללים אקראיים פיזיקלים שהם כן אקראיים לחלוטין. זה בהנחה שהם לא "משתילים" ידיים, כמובן

GIOVANINI

New member
כן אבל שהרבה מתלוננים כנראה שמשהו מסריח

אני שומע כל כך הרבה באד ביטים בפול טילט שאנשים פשוט משתגעים ואני לא מדבר על כך שזה 75% מול 25% אלא ממש שזה מגיע לכך שיש 2 או 3 אאוטים וכמובן אנחנו לפני הRIVER(מה שאומר שזה 4% או 6%) ועדיין רק בפול טילט אתה מגלה שמה שלמדת על אחוזים כנראה לא נכון כי יוצא יותר מדי פעמים שה6% או ה4% מגיעים והיריב מנצח. לא סתם שאני משחק אנשים הם אומרם בואנה איזה יד "פול טילט יצא פה" וכולם בשוק ובצדק כי זה קורה פעם ב... בניגוד לפולט טילט.

AmitNHB

New member
אני משחק כל שבוע עם חברים משחק איטי ברמות,

אולי 200 ידיים בערב גג, ואני יכול להגיד לך שאין באד ביט שלא ראינו מי זוכר כבר כמה פעמים... כן, גם 4 אאוטרס, גם 2 אאוטרס, גם 1 אאוטורס ואפילו ראנר ראנר שיש לך 1 אאוט בכל ראנר ראינו.
אז כנראה שגם התכנה שלנו rigged
וזאת למרות ששחקן אחד מחלק, שני חותך ושלישי מחלק
מה שאני אוהב בתאוריות ה rigged של אנשים, זה שלכ"א יש תאוריה שונה והסבר שונה ל"למה זה כדאי להם לעשות דוקא כך". אחד חושב שהם נותנים לך לעלות ואז לרדת בגלים גדולים, שני חושב שהם גורמים לכולם להיות מאוזנים עם גלים מינימלים ושלישי בכלל בטוח שמחפשים דוקא אותו.
4 אחוז זה עדין 1 ל 25. שאתה משחק מאות אלפי ידיים, ונכנס לאלפי אול אינים, אתה הולך לחטוף כל באד אפשרי ואת אלו של ה 6-4 אחוזים, אתה הולך לחטוף עשרות עד מאות פעמים, מה שאומר שחלקם יגיעו לך ברצף. קורה...

למעלה