אני שונא את פולטילט

AmitNHB

New member
מרשים, אך כפי שאמרתי כבר ראיתי יותר גרוע מ

1 אאוטר. ראנר ראנר כאשר בטרן יש 2 קלפים בשביל אופציה ל 1 אאוטר בריבר, שזה 1 ל 990.
משהו בסגנון של לתפוס סט A בפלופ על KK בלי מצבים לסטרייט-ים או צבעים ואז לחטוף ראנר ראנר K K.

AdAmD1

New member
שונא זו מילה קשה

הכל נכנס בפלופ, בסוף גם לקחתי מקום ראשון מ127 איש D:

shaywh

New member
אז תפסיק לשחק שם כבר

אם נראה לך שבאמת אינטואיציה=סטטיסטיקה והטענות שלך תופסות אז תלך לשחק איפה שלא מרמים אותך ודי.

FrecCo

Active member
ביום שיהיה קזינו בארץ מבטיח לך שאלך

עד אז וכל עוד יש לי כסף בתוכנה אאלץ להמשיך לשחק ולהתפחלץ מכמה שהם ריגד.

Kgt1

New member
אתה מוזמן תמיד למשוך... ולחסוך...

הכי רע שרצתי היה 38% מתחת ל EV, נו ו? לפעמים אני גם רוצה איזה 15 מעל... חלאס, לא מכריחים אף אחד לשחק, מספיק להתבכיין. ושוב, כרגיל כשחוזרים לדיון הזה, אתם מוזמנים לפנות להקלטה של הפיינל טייבל של המיין איוונט מ-2009, ואז לטעון שזה לא היה ריגד..

Kgt1

New member
ושוב, נשתמש בגרף הבא של (כנראה) שחקן ה SNG

הכי טוב בארץ, בשביל להוכיח כמה ריגד פוקר יכול להיות...

AdAmD1

New member
אם רק היה לי זמן לשחק..

ברגע שהחלטתי שאני לוקח את העסק ברצינות התחלתי לעשות פה כסף, שזה בדיוק בנקודה הנמוכה של הגרף. שורה תחתונה, לכל אנשי הקונספירציות הנה עובדה לכך שזה פשוט שטויות. כמעט כל סשן שלי נגמר ברווח ואני כרגע עם ROI של 42.5%. זה לא אפשרי שתשחק SNG ותהיה עם משחק מושלם ולא ישברו אותך כמה פעמים. בגלל זה מורידים סכום כניסה ומשחקים בסשן 15 טורנירים לפחות.

shaywh

New member
הנה דוגמה טרייה מפוקרסטארס, גם הם ריגד?

http://www.highstakesdb.com/images/players/20101210104813.gif הפער בין הקו הירוק לקו האדום זה מאה אלף דולר שהיו פעם של ויקטור בלום (איסילדור1) ועכשיו שייכים לפיל גלפונד בגלל שיש לו יתר מזל. אם אתה זוכר מה קורה בעולם הפוקר בשנה שעברה, איסילדור נתן אקשן מטורף לכל מי שרצה ומשך המון אנשים לפול טילט, עד שבסשן אחד הוא הפסיד 4 מיליון דולר שמתוכם 3 הוא הפסיד על מזל רע. 30 ביי-אינים הוא הפסיד בסשן אחד על זה שהוא רץ חרא.אחרי זה הוא המשיך לשחק מדי פעם פה ושם אבל בתכלס כמעט נעלם. עכשיו פוקר סטארס רצו אותו אצלם, כנראה שזה שווה להם משהו שהוא משחק אצלם. והנה הוא שוב רץ רע, מה שיכול לדפוק אותם. אז אולי זה לא קשור לאתר, אלא למשחק?

למעלה