אני שונא להגיד "אמרתי לכם"...

IlanShacham

New member
אני שונא להגיד "אמרתי לכם"...

נראה לכם? אני מת על זה
היה צפוי הויראנק הזה יותר בלתי נלאה מפֶרֶס...

eliavt

New member
הלו הלו - אני מזכיר

מי אמר פה ויראנק ראשון היום!!!! ואיפה החלק השני של הנבואה שלך יאללה תן מילה לקוק שיתחיל להביא נקודות
(האמת שנראה לי שזה קצת מאוחר) אליאב

IlanShacham

New member
צודק, אבל היו פה דיבורים על מאיו

והתקפות של המועמדים לנצחון, וטענתי שלא יהיו. בכל מקרה, משטרת צרפת עדיין מחפשת את קוק - לאחרונה הוא נראה מתחבא בפלוטון בדרכים... לא יודע מה איתך, אבל אלא אם כן מנצ'בו זוכה בטור, סימוני בחולצה המנוקדת וזאבל בירוקה, השנה הפולאר לא יגיע אלי...

IlanShacham

New member
גם שם המצב קשה... ../images/Emo10.gif

דיוויד מילאר... אסטרלואה...וינוקורוב... עשיתי אחלה מזל לרוכבים... יש סיכוי שוינו יהיה כשיר לוואלטה?

זוהי אזהרה אחרונה ../images/Emo3.gif

בפעם הבאה שהימור של מישהו יצליח
, והוא יחליט לזרות מלח על הפצעים של האחרים (במיוחד שלי
)-ההודעה שלו תימחק

חכו חכו

הקטע עוד לא נגמר. ברור שויראנק ינצח, אבל הק"מ האחרון הוא בעליה ויהיה על המקומות השני והשלישי קרב וגם יש ספרינטרים שרוצים לקחת נקודות.

התקפות לא היו אבל הרבה מסקנות

מאיו נתקע עם בעיה טכנית ולא היה לו סיכוי לעבור את כל הפקק שנוצר בעלייה בה הוא רצה לתקוף. והכי חשוב יש מסקנות להמשך ממה שראינו היו. מסקנות מאוד ברורות. בלילה אכתוב את דעתי באתר שלי.

eliavt

New member
יאיר כמו שאתה כבר מכיר

אותי אני אוהב להמר
הכותרת של המאמר של יאיר היום בערב : הקרב הוכרע הטקסאני ילבש צהוב גם בפעם השישית נו???? אליאב

טיראן מ

New member
סיום השלב של הפלוטון היה מעניין ...

אני מחכה לראות את הסיכום ב- 11. ארמסטרונג ניסה "להגיד" שם משהו. טי-מוביל הגיבו, לא ברור לי אם התגובה הייתה ראויה או תגובה בסגנון "זה מה יש, אין לנו כוח יותר...". נדמה לי שזאבל "הורץ" קדימה רק כדי שלאנס לא ייקח עוד 12 או 8 שניות ... נחכה ...

זאבל היה שם קודם כל בשביל נקודות

בשביל עצמו בקרב על החולצה הירוקה, ואם אפשר גם לקחת 8 שניות מארמסטרונג - מה טוב.

טיראן מ

New member
אולי. ואולי לא ...

אבל הסיום היה סמלי. היה שם "משהו". מגיע הפלוטון לסיום לאחר שלב מתיש. ופתאום ארמסטרונג שם גז... כל כך לא אופייני לו. אין לי ספק שקבוצת טי-מוביל הופתעה. אולריך שהיה צמוד לארמסטרונג כל הזמן פשוט קפא. לא הגיב. זאבל הוקפץ קדימה אולי בשביל הנקודות, אבל מה קלודן עושה שם? למה לפני זאבל ? מה קרה בטי-מוביל ? הייתה שם אמירה. לאנס הפתיע. "כל שנייה חשובה" זו לא סיסמא, זה אמיתי והוא רצה עוד 12 או 8 שניות. רואים את זה על הפרצוף שלו בסיום. אולריך לא יכל אז חבריו עשו את העבודה. זו דעתי.

uv111

New member
בשביל מה יש חברים

זאבל הגיע השנה רק לעזור לאולריר. השנה יותר משנה שעברה אין לו סיכוי להשיג את החולצה הירוקה ישנם רוכבים צעירים שמנצחים אותו בכל ספרינט.

לא חייבים לנצח בכדי לזכות בירוקה...

זאבל עכשיו שני בדרוג הירוקה, עם עשר נקודות פחות ממק'יואן. מכיוון שראינו שהוא יכול לגרד נקודות בקטעים הרריים, אז הכל עוד פתוח מאד.

בשונז-אליזה אוספים הרבה נקודות

זאבל מתמחה בזה, במיוחד כשיש קבוצה חזקה ותומכת

sonc

New member
עד מתי

מי שאמר את הדברים הנכונים הוא ברנר טבגה: חברה תתעוררו הזמן עובר ןעל פרצוף קול לא מקבלים ניקוד. אולריך ממתין יותר מידי והולך למקום שני.

אף אחד בפורום הזה לא שם עלי ../images/Emo46.gif

כזכור אני הימרתי על בנסטו שיכבשו את הטור היום, וטעיתי (לא בגדול אבל טעיתי). אז כל עוד אני טועה (וזו הפעם העשירית שאני טועה בהימור שלי בטור הזה, קטע עשירי, לא?), אף אחד לא יחגוג פה הצלחות שלו בהימורים!!! מובן?
רק אל תיקחו אותי ברצינות בטעות, תחגגו על חשבוני. ותהיו בטוחים שאם אני אצליח להמר נכון, אני אחגוג על חשבונכם
.

למעלה