מה זה משנה?
ל לשדיפשאזקך New member 6/10/04 #36 אלה הציפורים שמאיימות על הולנד הם רוצים להטביע אותה. התוכנית שלהם זה לאכול את השורשים של העצים ואז הם לא ישתו את הים והוא יעלה והם יטבעו.
אלה הציפורים שמאיימות על הולנד הם רוצים להטביע אותה. התוכנית שלהם זה לאכול את השורשים של העצים ואז הם לא ישתו את הים והוא יעלה והם יטבעו.
D DviRincewind New member 10/10/04 #38 אני בבה"ד 7 שזה די מחוץ לצריפין... ועד מתי? בפז"מי עדיין שואלים כמה זמן אני בצבא ולא עוד כמה זמן אני משתחרר. אז שנה וחודשיים. עוד שנה ועשר למנאייק. המממם.
אני בבה"ד 7 שזה די מחוץ לצריפין... ועד מתי? בפז"מי עדיין שואלים כמה זמן אני בצבא ולא עוד כמה זמן אני משתחרר. אז שנה וחודשיים. עוד שנה ועשר למנאייק. המממם.
R Rincewind New member 30/9/04 #13 שיט. הרגע התקשר אלי המפקד שלי. אני מוקפץ ממחר לעזה לשבועיים (קסאמים מזורגגים ), למרות שאני ג'ובניק!!!! גררר! בכל אופן, זה אומר ששוב לא אהיה שבועיים בפורום. תבטיחו שלא תשכחו אותי, ואני אקווה שאני לא אשכח את הדברים שרציתי לספר בסופ"ש הזה. היו שלום!
שיט. הרגע התקשר אלי המפקד שלי. אני מוקפץ ממחר לעזה לשבועיים (קסאמים מזורגגים ), למרות שאני ג'ובניק!!!! גררר! בכל אופן, זה אומר ששוב לא אהיה שבועיים בפורום. תבטיחו שלא תשכחו אותי, ואני אקווה שאני לא אשכח את הדברים שרציתי לספר בסופ"ש הזה. היו שלום!
ק קרניאלה על הבמה New member 2/10/04 #31 ולכן הוא ישוב הוא יבוא לעזה, לא יפתחו לו את הדלת, ואז הוא יחזור.