אני שוקלת עדיין בגלל ה"נכס" רונית ת

אני שוקלת עדיין בגלל ה"נכס" רונית ת

תירוש. לא מבינה איך אנשים רציניים כמו ראשי מפלגת קדימה מחבקים בחום אדם שהרס את מערכת החינוך בשיתוף פעולה עם השרה. מעבר לכך ריאיון שהתפרסם איתה מעיד על אדם רדוד, ללא אידיאולוגיה וכל רצונותיו ושאיפותיו הם קידום.(כך אמרה).אדם שאינו קורא ,אינו מוכן לקבל ביקורת אלא רק מחמאות (ומה לעשות שלגברת הנכבדה אין על מה להחמיא). כדאי שראשי קדימה יחביאו אותה אחרת תהיה להם בעייה ולו בקרב מורי ישראל (רבים מאוד) המכירים אותה קצת יותר מקרוב.

bhnadav

New member
אממ...

אני לא בטוח עד כמה היא אשמה במצב החינוך בארץ כיום. אולי התוצאות שאני רואים כרגע נובאות מכשלים של השנים שלפני כן (זה יותר הגיוני, נראה לי)? אולי הבעייתיות בקדנציה הזו נבעה מלימור לבנת, ופחות מרונית תירוש? למיטב הבנתי, רונית תירוש היא אישה מאוד מאוד משכילה, ואשת חינוך מאוד מוצלחת. לצערה היא נפלה על שרה לא משהו, על קדנציה לא משהו, ועל פרסום תוצאות לא משהו, מה שגרם לה לתדמית קצת רעה בציבור. אני לא מכיר אותה כפוליטיקאית, אבל הייתי שמח לראות אותה לדוגמא כעוסקת בתחום הספורט בממשלה, לדוגמא. בעניי היא כן אישה ראוייה (ושמעתי עליה גם מידע ממקור ראשון שבאמת מכיר אותה) - אבל בכל מקרה - לעשות ממנה מי שתגרום לי לשקול אם לתמוך בקדימה או לא? יש גבול. בכל מפלגה יש אנשים שאוהבים יותר ואוהבים פחות, ולמזלי בקדימה - החיובי עולה בהרבה הרבה יותר מאשר על ה"שלילי", שבעניי לפחות אפילו לא קיים. אם הליכוד או העבודה היו מועמדות ל-40 מנדטים, גם שם אני מאמין שהיינו הולכים לחפש מי אילו שלא מוצאים חן בענינו.

sknr 2

New member
מאוד עצוב............

במדינה עים מערכת חינוך תקינה, היא היתה נישארת מורה לערבית ואולי גם יוצאת לפנסיה מוקדמת, עקב תשישות תעסוקתית....

sknr 2

New member
זה האמת ורק האמת...

אבל אתם בקדימה, האמת לא כול כך חשובה לכם.

הם מאמינים רק בעובדות וירטואליות

בדיוק כמו המפלגה שלהם הוירטואלית, עובדות מוצקות לא עושות עליהם רושם, כי בעיניהם של תומכי קדימה, עובדות מוצקות זו פשוט הכפשה שאין להתייחס אליה.

המפלגה הוירטואלית היחידה

היא מפלגת עבודה, מפלגה שהיו"ר שלה גנב את המפלגה באמצעות מפקד מזוייף, מפקד שחלק גדול מהמצביעים בכלל לא ידעו שהם הצביעו או שהם אפילו מתפקדים במפלגת העבודה...

מפלגת העבודה היא עובדה מוצקת

מפלגה שהקימה את המדינה הזאת וקיימת כבר יותר מ50 שנה. תזכיר לי, כמה זמן מפלגת קדימה הוירטואלית שלך קיימת? חודש? ואיפה היא בדיוק קיימת? בסקרים של מינה קמח?

הופה

פתאום היא כבר לא "מפלגת העבודה המחודשת"? או שהיא שוב מפלגת העבודה הישנה, ולכן שוב אינה רלוונטית? שכחתי, עמיר פרץ היה בין מקימי מפלגת העבודה, הוא, בן גוריון ולוי אשכול היו אחוקים. תחליט, ידידי. או שהיא "מפלגת העבודה המחודשת" אותה עמיר פרץ גנב במפקד מפוקפק, או שהיא מפלגת העבודה הישנה, רוויית הסכינאים וחסרת כל הרלוונטיות.

אשרת

New member
אנשי העבודה מתעלקים על כולם ../images/Emo13.gif

וגידי2005 אף הגדיל ואיים עלי במשפט דיבה

חשבתי שרק עלי הוא איים ../images/Emo2.gif

הייתי בטוח שאני יוצא דופן.. ומיוחד.. חשבתי שאני לא סתם "עוד אחד".. אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף

אשרת

New member
גם עליך הוא איים? ../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מה יש במפלגת העבודה שמוציא משם כמה אנשים חדלי אישיות. אגב, הוא לא הראשון שם שמאיים בדיבה. היה שם עוד מישהו שביקש בכללי את הפרטים שלי ושל עוד מישהו על מנת שיוכל להגיש דיבה. אתה חושב שהם עושים זאת משום שהם לא יודעים לנהל שיח פוליטי בצורה נאותה?

את רצינית?! חחחח תקראי את זה -

"אבקש לתת לי את שמך מספר תעודת הזהות שלך וכן את כתובתך מקווה לקבל זאת בתוך יום .סרוב מצדך יחשב כאי רצון להזדהות בתור מנהל פורום." זה מה שהוא שלח לי במסרים!

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל הניסוח שלו במסרים הרבה יותר טוב ממה שהוא כותב בפורום. אני וגרשון17, התבקשנו למסור את הפרטים האישיים שלנו, ע"ג הפורום, תוך 24 שעות, אחרת נשמע מהעורך הדין שלו. עברו כבר כמעט חודשיים-שלוש. אני משערת שהעו"ד שלו הוא צב או חילזון.

את לא יודעת מה יש במפלגת העבודה?

בואי נבחן ביחד - מתי התופעות הללו החלו? תסיקי את המסקנה ותביני מה יש במפלגת העבודה. יש שם קבוצה חדשה (לדעתי מצומצמת למדי) של תומכי היו"ר החדש של המפלגה המחודשת, שזו השיטה שלהם. קבוצה שלא מבינה שהדרך החדשה שלה פוגעת ופוגמת בהתחדשותה של מפלגתם המחודשת ובמיוחד ביו"ר החדש של מפלגתם המחודשת. חדש חדש ונתחדש!!!

אשרת

New member
אני כבר לא בטוחה עד כמה היא

מצומצמת. החבורה העליזה הזאת (ופה אני בהחלט מוציאה את ממתיק סוד) מפעילה ביריונות וירטואלית. זאת לא הפעם הראשונה שמישהו מאיים עלי או על משתתף במשפט דיבה (ואני מזכירה לך את הליצן הלפרין). אני לא מבינה - הם באמת חושבים שמישהו ימסור להם את הפרטים האישיים שלו. וזה מתחיל להעיק. ועוד יותר מעיק - ששאני המקסימים הכחולים של הפורום - לא עושים כלום עם זה. וזה פשוט לא נעים, לא זאת דרכם .

למעלה