אני שוקלת עדיין בגלל ה"נכס" רונית ת

הלפרין לא היה קשור במפלגת העבודה

בקרב תומכי העבודה התופעה הזו התחילה לאחר בחירתו של פרץ.

אשרת

New member
לא אמרתי שהוא היה קשור...

למרות שאני לא הייתי מתעלמת מהאפשרות שהוא בוחר במפלגה זאת. אני גם לא רוצה לחשוב שאלו אנשי פרץ האמת.

JOSEF272

New member
גם יניב מאיים כל הזמן בדיבה

שלחתי אותו לחוק לשון הרע ואני ממליץ לכולם לעלעל בחוק לפני שסתם מאיימים

אשרת

New member
אני ממליצה פשוט להפסיק עם

השטות הזאת לאיים בדיבה. אדם אשר לא יודע להתמודד עם דברים, שפשוט לא ישתתף בפורומים.

אני איימתי עליך בתביעה?! ../images/Emo4.gif ../images/Emo6.gif

ושלחת אותי מתישהו לאנשהו?!
אתה ליצן, אתה
ליצן קטן נחמד.. מכפיש פה כל אחד?

JOSEF272

New member
תסתכל בארכיון

יניב חמוד אל תקפוץ בלי לבדוק שתמצא תחזור ותתנצל

ומדוע שאטרח למענך? ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

אתה זה שטוען כי איימתי עליו בתביעה.. מתוקי-חמודי-בושבושי :)

trigotrigo

New member
ימים יגידו

נדבר אחרי הבחירות. כשתהיינה תוצאות אמת, בלי סקרים ובלי נעליים. אם קדימה לא תזכה לתמיכה שמצופה לה, ניחא, תגיד שאנחנו וירטואליים.

מה קשור "דוקטורט בהקפאה"...? ../images/Emo4.gif

כרגיל, דמגוגיה מכוערת. זה שהיא אפילו התחילה דוקטורט זה כבר כבוד. וזה שהוא ב"הקפאה" זה אומר שהיא פשוט עברה לעסוק בדברים אחרים, ולכן לא סיימה את הדוקטורט. די עם השטויות.

תומרס1

New member
אני מסכים עם זה.. רונית תירוש היא

אישה ראויה ואותה הייתי רוצה לראות בכנסת הבאה, ואנשים ראויים כמוה.. לבוא ולהגיד שהיא הרסה את מערכת החינוך זה לא נכון, קודם כל היא ביצעה את המדיניות של השרה לימור לבנת. ומערכת החינוך בארץ היא כשלון רב שנים. אבל לבוא ולטעון שבגללה לא כדאי להצביע קדימה זה לא נכון, בכל מפלגה יש אנשים ראויים וראויים פחות. אנשים טובים וטובים פחות או אהובים יותר ואהובים פחות. מה שבטוח בקדימה יש הרוב הוא באמת טובים.

sknr 1

New member
לבוא לתפקיד ציבורי צריך להגיע..

בתחושת (ורצון)של שליחות !! תיראה את תירוש ! ניראה לך שזה האינטרס שלה ?? כול עינינה הוא בקידומה האישי וממש לא מענינים אותה כול היתר. ותישאל כול מי שמכיר אותה והוא יגיד לך אותו דבר. (אתה גם יכול ליראות את זה גם בדיבור ובשפת הגוף שהיא משדרת)

תומרס1

New member
אתה עד עכשיו רק מבלבל ת'מוח

וקובע עובדות בלי לבסס אותן.. תעשה לי טובה תנוח... מה יש לך כל כך נגד רונית תירוש?? כל התגובות שלך הן נגד רונית תירוש וקדימה.. מתי תביא עובדות? ומתי תתחיל לדבר על המפלגה שאתה תומך בה??

sknr 2

New member
תיראה, זה פורום קדימה...

ומדברים כאן על קדימה... בפורום אחר נדבר על משהוא אחר

אבל לא נוח להם לדבר על קדימה

כי הם יודעים שבינתיים זה דבר וירטואלי שלא קיים במציאות. לעומת זאת, האנשים בקדימה כן קיימים במציאות, ועליהם הם לא כל כך ששים לדבר, מכיוון שלכל אחד מהם של פאקט של שחיתות או פאקים מהעבר, שאף אחד בקדימה לא מעוניין לעלות לדיון ציבורי. מספיק לציין שהגברת ה"נכבדה" רונית תירוש היתה אחראית לביזיון שנקרא "דו''ח דוברת" שכל מי שצפה בתוכנית זה הזמן עם עמנואל רוזן, ראה איך מתכמנים את מבחני ההצבה ושולחים באותו יום את כל התלמידים החלשים הביתה, כדי שהממוצע במבחנים האלה ייצא גבוה. כך שעל מי בדיוק אתם באים לעבוד בקדימה? אתם חושבים שכולם במדינה הזאת מטומטמים ורפי שכל?

לא רק מדברים על קדימה -

גם מוכיחים את תוצאות ועשיית חבריה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 ומה איתכם? ימים עוברים ולא הוכחה אחת קטנה..
אתם מעוררים גיחוך.. ומרחיקים את הציבור השפוי שמצפה לתשובות הולמות.

שבוע טוב ממתיק סוד דווקא לא כאן

" חושבים שכולם במדינה הזאת מטומטמים ורפי שכל "!!!! אלה דווקא נציגים של מפלגתך , זאת שאתה מייצג לצערי חושבים כך . אחד מאלה המייצגים "בחרוף נפש" את מפלגת העבודה טען כי "האתיופים הערבים ויוצאי עדות המזרח(אח"כ הוסיף גם את הרוסים) ..." הם בורים שאינם יודעים לקרוא , בהתייחסו בדבריו לדברי ברוורמן בדבר תוכניתו הכלכלית חברתית ובדבר תמיכתו בתוכנית ויסקונסין המקוללת . ידידך לתנועה טען כי אלה לבטח לא ידעו לקרוא את דבריו ולכן יבחרו בעמיר פרץ . במיוחד בתחום הרגיש הזה ידידי , ראוי שלא תיגע , במיוחד לאור העובדה המצערת שאפילו חברתך למפלגה ומי שמיועדת להיות חברת כנסת טענה כנגד חבריך למפלגה שהם נגועים בגזענות אפילו בנושא יו"ר המפלגה אותה אתה מייצג בכל הקשור להיותו יוצא עדות המזרח "עילג"!!!!!!! דפדף , חפש את השרשור הענק בפורום מפלגת העבודה כמו את דבריהם של חבריך בנושא , עשה בדק בית ותקן את המעוות קודם "אצלך בבית" , זה חשוב ודחוף יותר ידידי . המשך שבוע טוב ומהנה ידידי

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

לא משנה במי תבחרי, את מוזמנת להביע דעתך כאן! בנוגע לרונית תירוש, אשמח אם תעבירי לי קישור למאמר.. אני אוהב לקרוא :) רונית תירוש זכתה כ"מנהלת מצטיינת מטעם משרד החינוך", ב"איש השנה בחינוך" ועברה גדוש פעילות חינוכית שזכתה לשבחים ממקומות רבים :) בכל מקרה, לאמר לך שאני מסכים עם כל איש ציבור במפלגה - יהיה שקר! אני בוחר בדרך ובתוצאות שהציגו חברי המפלגה עד כה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 כמו בכל מפלגה - יהיו אנשים שתסכימי ותתמכי בהם יותר ויהיו כאלה שפחות. תעשי את השיקול שלך לאור הדברים החשובים לך באמת - ותבחרי באנשים של תוצאות ולא של הבטחות :) את מוזמנת להיות שותפה בפורום.. ולהעמיק את הדיונים בו!

למעלה