אני תוהה וחושבת על הבחירות

קליט

New member
ודאי !

יש את ש"ס, בנשיאותו והנהגתו של מרן שר התורה פאר הדור והדרו אהוב על הבריות הרב עובדיה יוסף שליט"א, ויש את מפלגת יהדות התורה והשבת, כדי שנשאר יהודים, שלא יגייסו אנשים ונשים בכפיה, שלא ישסו את העם נגד החרדים, וכדי שלא ישלטו בנו המיעוט השמאלני האשכנזי = שופטי הבג"ץ שבכלל שכחו שאף אחד לא בחר אותם להנהיג את המדינה ! . וכדי שגם לחרדים יהיה איפה לגור במדינה הזאת , הנה, היום התבשרנו שאין לחרדים את הזכות לגור בחריש , ראשי ערים מתנגדים בתוקף שחרדים יגורו חלילה בתחום שלהם - אנטישמיות במיטבה ! , כרזות כזב באוטובוסים -באישור בית המשפט- שכאילו האברכים מרויחים יותר מחיילים, יש הדרת חרדים במקומות עבודה, בין השאר -עקב תקנה שאומרת שכל פקיד חייב שיהיה לו "תואר" . הגיע העת - להלחם בכוחות החושך והרוע - בקלפי ובכנסת ! . כל קול - למפלגה חרדית זה קידוש ה` ברבים, וחוב קדוש . אשרי הזוכה לכך !

Womanizer99

New member
בחסות "יהדות התורה והכסף"

גרשו יהודים באכזריות מביתם.

כל שנשאר לאחל הוא שבקדנציה הנוכחית יפעל ביבי לנסות לפחות לזרוק את אלו ששתקו ולא הריעו מביתהם.
אז נראה מה חשוב באמת, התורה או ארץ ישראל.

אני מקווה שאתה לא מאמין בדבריך

ולגבי העובדות יציאת אגודת ישראל לא היתה מונעת את הגרוש רק היתה מחאה
ובשביל מחאה בלבד כשהיינו מפסידים תקציבים חיוניים לישיבות החליטו גדולי ישראל לא למחות ומעבר לזאת כבר הוכיח הרבי מגור לראשי המתנחלים כי בהשתתפותם עם שינוי ומלחמתם המשותפת נגד מוסדות התורה החרדיים הם גזרו על עצמם את גזרת גירוש גוש קטיף והוא גיבה את דבריו במקורות חז"ל לדורותיהם כך שגם לראשי המתישבים לא היה מילה לומר אלא לצאת הם ידיהם על ראשיהם כשהם נוכחו בצדקת הדברים

לדעתי

אני מרגישה שאתה לא נמנה על האנשים שגורשו מביתם בסיוע החוק.
המצב של הגירוש קשה מאוד שאפילו כיום ישנם משפחות שעדיין לא השתקמו

שלא תטעי

הגירוש הוא פשע שאין עליו כפרה והוא מזעזה ומחריד כל לב אנוש
אבל את הגורם לא נכון לתלות בחרדים !

קליט

New member
עלינו להיות גמישים קצת

אין עניין ללכת עם ראש בקיר . כמובן, שהיום, אחרי אוסלו, ואחרי ה"אביב הערבי" שזה ההוכחה שהכל כאן נפיץ ודליק - כולנו אנשי ימין מובהקים . חוץ מזה, היום לא מדברים על שיחות שלום, כי אבו מאזן לא מעוניין

Womanizer99

New member
עם כל הכבוד לאדמור מגור

אני אומר לו שכל הנושאים והדיבורים על גיוס בחורי הישיבות גזרו על עצמם החרדים עקב התעלמותם הפושעת מבשרם של אחיהם (רק למלחמה בנושאי יהדות כמו השבת וכו'?). עכשיו, החרדים לומדים את נחת זרועה של המלכות. ב2005 זה היה המתנחלים.

ולמה שלא תגיד הפוך

שהתחברות הכיפות הסרוגות לשינוי ומלחמתם המשותפת בחרדים
ולהכר מיכן אותם שטפחו להם על השכם טפחו להם בפנים ?!

Womanizer99

New member
יכולהיות

לכן על יהדות התורה והכסף לעודד את מצביעיה שלה בלבד להצביע עבור כסף לישיבות ולמקוואות ולתלמודי התורה (שזה נושא חשוב בפני עצמו) אבל לא לנסות אפילו לפנות לאנשי הכיפות הסרוגות
כנ"ל הפוך.

לצערי זה המצב על אף שבאופן פרטני

וגם לא כל כך פרטני בעבר מי שעזר למתישבים במשרד השיכון זה פרוש
וכיום זה ליצמן ויתר חביריו שנלחמים למען הפרט והכלל

קליט

New member
אתה מתכוון לביבי האכזר הידוע, שעד היום עוד לא סידר

למתנחלים מגוש קטיף שיהיה להם בית ועבודה ?? !!

Womanizer99

New member
לא, דווקא למר(וכולו מר) ליצמן שהעדיף ללכת לחג

וג (?) בים המלח במקום להצביע נגד התוכנית השטנית

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=1825436&forum_id=771

דווקא בקדנציה של ביבי (שאין לי אפילו טיפת סימפטיה אליו) המתנחלים זוכים להטבות, לאישורי בניה ועוד.

בעוד שהחרדים (כולל ש"ס וגם בנט וחבריו) יושבים וחוגגים בכנסת עם השמאל ומוכנים למכור את כל המדינה לערבים תמורת הבטחה לתחזוק הישיבות והכוללים.

טפו

קליט

New member
כרגע לא מדברים על משא ומתן עם אבו מאזן

לא נראה שזה יקרה בקרוב, כי אף ישראלי שפוי לא יתן לאבו מאזן שטחים, וכבר מחר יקבלו זאת החברה מהחמאס . אז למי כבודו מצביע ?

Womanizer99

New member
למה לא?

חוצמזה ששס וג' נבחנו כבר בזה ונמצאו בלתי אמינים בלשון המעטה(משנים את עורם בכל יום) לכן אי אפשר לסמוך עליהם בדברים שנוגעים בהעתקת יישובים(או במילים אחרות זריקת בני אדם לרחובות).

קליט

New member
בשס וג` יש את היתרון שהם שוקלים כל מקרה לגופו

אם אתה ימני קיצוני אז אולי יש מפלגה אחרת שמתאימה לך

למעלה