אנקונדה-אחלה ארוחה ללא רחמים....

אנקונדה-אחלה ארוחה ללא רחמים....

שבו לכם בכייף ותראו את האנקונדה שלי אוכל "שרקן"(נראה לי שהוא נקרא גם "חזיר ים"). הארוחה שצילמתי לפני שנה , ורק עכשיו סתם כזה החלטתי להעלות את זה לצפייה.

Sprite2k

New member
יפה מאוד!

אהבתי את האנקונדה!!! מדהים לראות איך הוא בולעת טרף כל כך גדול!

איתי322

New member
אחי הסרטון ממש יפה

אבל האנקונדה הצהובה שלך זינק עליו ממש במרץ יש לו הרבה מרץ הוא עצבני? נושך הרבה? ומה הגודל שלו? גם השרקן לא נראה כל כך קשה בישבילו לבלוע יכול להיות שהוא אכל שתיים כמו שראו בהתחלה של הכלוב?

חחח , מרץ?? עצבני??

ועוד איך , הוא מטורף לא קטן , כבר 5 ביסים כואבים מאוד חטפתי ממנו , הוא גם מאוד לא צפוי. אבל שטויות....אין עליו , אני מאושר בכל רגע שהוא אצלי. הגודל שלו כרגע זה 2.30 מטר. וסתם לידע כללי , אחרי השרקן הזה הכנסתי לו את החולדה שראית בתחילת הצילום וגם אותה הוא "תפר" כמו כלום , אז קצת התלהבתי והלכתי להביא לו עוד שרקן , ותתפלא , גם אותו הוא הכניס. אבל כאן אמרתי "סטופ" , לא צריך להגזים , כי הוא היה כולו נפוח מהחיות , ממש ככה.

איתי322

New member
בסדר אין בעיה

פשוטו אני לא הייתי רוצה לגדל אנקונדה צהובה 2.30 עם מזג חם שכל הזמן ינשך אותי כי בגיל הזה כבר קשה להרגיל...

snake liron

New member
ואללה נקרעתי מצחוק!!!!

הכתוביות קרעו אותי מצחוק חחח באיזה תוכנה אתה עורך את זה אני מחפש את השם שלה כבר כמה זמן... אחי הטרריום שלו קטן מידי בשבילו אתה צריך להעביר אותו למשהו יותר גדול זה ללא ממש נכנס עליו הוא יפה לאללה! אנקונדה מקסימה

בוודאי שהיום הוא בטרריום גדול יותר

ולגבי זה ששאלת על התוכנת העריכה , אני משתמש בפרמייר , וכמובן שאם לא למדת עליה אז חבל לך על הזמן , זו תוכנה מקצועית ולא פשוטה בכלל. אבל אתה יכול לשתמש ב"מובי מייקר" שיש בכל מערכת הפעלה של מייקרוסופט , היא תספיק לך , בטח ובטח בשביל כתוביות ועריכות פשוטות. חחחח לגבי מה שרשמתי בכתוביות זה היה ככה סתם בשביל הקטע המצחיק. במחשבה שנייה...אולי הוא הרים יד בשביל שנציל אותו , ולא בגלל שבא לו לעשות לנו שלום חחחח.

Omriev

New member
אנקונדה מקסימה!

באמת צריך להעביר אותו לכלוב יותר גדול!

MOP1991

New member
תקראו את ההודעה שלו

הוא רשם "לפני שנה", אני חושב שדברים זזו בשנה האחרונה :p

אין לי מושג , נכנסתי לחנות בע"ח

ונתנו לי שקית גדולה של חברה בשם-"EXO TERRA" שיש בתוכה מצע מיוחד בשביל נחשים , זה חתיכות קטנות חומות בגודל של חצץ בערך. המצע שראית בסרטון אני כבר לא משתמש בו , כי אמרו לי שזה לא מומלץ

orel767

New member
יאבא'לההה מה יש לו לאן הוא ממהר?!:-

יאבא'לההה מה יש לו לאן הוא ממהר?!:- איזה חומר נתת לו חח אחלה אנקונדה!

אמממ....לא בדיוק בכלל..."itamar"

יש לי גם "בואה" בבית שהיא קצת יותר גדולה מה"אנקונדה" , והיא לא מזנקת ככה ומשתוללת , היא מתלפפת לאט ובסבבה שלה , ואז אוכלת.

Itamar Levy12

New member
כמה דברים..

1)מישהו דיבר אליך בכלל? 2)למה אתה שם הכל בגרשיים? לפי ידיעתי זה אמור להביע ציטוט מתוך קטע מקור/שימוש לציניות/כינוי שונה במכוון למשהו. 3)כנראה שהיא לא רעבה כמו האנקונדה שלך/הייתה קרה קצת. איתמר.

orel767

New member
יש לך משהו נגד אנשים?!

ומה ששון שון מיקלס אמר הוא צודק בהחלט גם הבואה שלי(טוב היא כבר לא אצלי) וגם הבורמזי לא מתנפלים ככה על אוכל

באת לבלבל תביצים או מה??

ותתנסח קצת יותר יפה , אני לא בגיל וברמה שלך , אין לי מושג למה פתאום יצאת עליי ככה. סה"כ כולנו כאן נותנים תגובות וייעוץ לפי מה שידוע לנו על מנת לשתף אחד את השני במה שקשור לפורום הזה. ותשים לב שגם אם לא פונים למישהו ספציפי כאן , אז כל מי שיודע משהו באותו נושא נכנס לשרשור ורושם הודעה. ולעינייננו , הבואה אוכלת כבר יותר משנה בצורה יחסית עדינה לאנקונדה , זה לא שייך לקרה ולא נעליים. והאנקונדה שהוא אוכל , הוא תמיד ככה מתנפל במהירות. אז אדון איתמר היקר , לפני שאתה עושה רעש וצילצולים כמו דוקטור לעינייני נחשים , כדאי שתבדוק את עצמך. שבת שלום

snake liron

New member
זה קבוע התגובות האלה שלו...

אין לי כלום נגדך אבל אף פעם לא הבנתי מה יש לך נגד העולם... צא מהמירמור והפוזה אתה עוד לא בוב קלארק...

Itamar Levy12

New member
הבעיה שלי זה

ילדים כמוכם שקונים נחשים כאילו זה צעצוע ומתעללים בהם. חושבים שיש להם "מכונת הרג" סתם מתלהבים שקנו שני נחשים ואין להם מושג מה בכלל הם צריכים. איתמר.

למעלה