אנקונדה-אחלה ארוחה ללא רחמים....

MOP1991

New member
יש בזה משהו.

תשמע איתמר בהחלט צודק, אבל אני לא בטוח שהיית חייב לשים "מישהו דיבר אליך בכלל?". ובתור אחד שעד לפני כמה ימים חשב שהאנקונדה הזאת תגיע לגדלים שהיא שבד"כ היא לא תגיע לחצי מהם, יש לך עוד הרבה מה ללמוד. אבל בכל זאת מכונת הרג? wtf? בכל אופן הכתוביות פשוט מגעילות, לכל חיה יש את הכבוד שלה, וזה גועל נפש איך שהתייחסת אל השרקן הזה שנייה לפני שהוא מת! פשוט מגעיל. ברור שכל נחש רעב יש תגובות מטורפות (מן הסתם, כמו כל חיות הטרף), אבל זה באמת תלוי בסוג.

אני מבקש ממך ומכולם לשמור על שפה

יפה והתנהגות מתאימה לפורום, כמו שנאמר הפורום הזה נועד לכולם וכל מי שרוצה לחלוק מניסיונו. ואם למישהו יש בעיה עם מישהו אחר בפורום או כל דבר אחר שמפריע לו הוא מוזמן לפנות במסרים אלי ואל הדר.

omrilu

New member
הסרטון לא מואץ?

זה נראה כאילו הסרטון הוא על הילוך מהיר. חוץ מזה, אני לא יודע בני כמה אתם ומה הניסיון שלכם אבל שניכם לא עושים רושם של גאונים, בטח לא בנחשים. אז למה לבזבז מקום בפורום?

חברים יקרים , הבהרה לגבי הסרטון

בזמן הבליעה ורק בזמן הבליעה שלו ברור שהאצתי את הסרט על מנת שלא נתייבש בצפייה , אל תגזימו , הוא לא בולע כל כך מהר. ועוד משהו שיהיה ברור , אני לא מבין גדול בנחשים בכלל , זה שיש לי שני נחשים בבית זה לא עושה אותי מומחה לנחשים , מה שרשמתי עליהם היה בעקבות הסברים שקיבלתי מאנשים שמסתבר "חשבו" שהם מבינים בנחשים. אז טוב לדעת שהסבירו לי דברים לא מדוייקים , ובשביל זה אנחנו כאן , כדי לדעת וללמוד עוד ועוד דברים על הזוחלים שברשותינו. ועוד משהו לגבי הסרטון. אחד מהחברים הנחמדים כאן נתן תגובה לגבי הכתוביות שבסרטון , ולפי דעתו צריך לתת לשרקן כבוד , הרי זה כל כך חשוב הכבוד של השרקן , אני שוקל לעשות לו ספר זכרונות ואולי אנדרטה לזכרו..... נו באמת.....בחייך , תפסיק להתיפייף ולהתחסד ותהיה רציני. אתה הרי יודע שזה היה סתם גימיק כזה בשביל הבידור. אז צא מזה ידידי.

MOP1991

New member
אני יכול להבין מה הקשר?

מה? על מה אתה מדבר? גימיק? התיפיפות? למי אני מתיפייף? תעשה לי טובה, אין לי בעיה שהאכלת בשרקן(אני אישית לא עושה, אבל כל אחד שיעשה מה שבא לו) אני חושב שזה גועל נפש איך שאתה תופס את השרקן, ועוד מראה לנו את זה, אפשר לשאול למה? למה להראות שאתה תופס את השרקן? זה אכזריות לשמה, סבבה, אני לא אומר לך תבנה לשרקן הזה ארמון, ואני גם לא אומר לך תתיחס אליו באהבה(לדעתי, זו צביעות) אבל להראות לנו איך אתה מתעלל בו? בשביל מה? אני בטוח שיש כאן מישהו שהוא לא מגדל נחשים וסתם ביקר בפורום, ועכשיו הוא רואה את זה, ומה הוא חושב? שבעלי הנחשים מתאכזרים לחיות, מתייחסים למוות שלהם בלעג, ומספר את זה לחבר שלו, וכך זה ממשיך ואתה לא פוגע בך בפרט, אלא בתחום בכלל. התחום הזה גם ככה לא אהוד על כל מגדלי המכרסמים למינהם, אז למה להוסיף? ועזוב אותך ממה שחושבים, החיה הזאת שהתעללת בה סתם. פשוט סתם.

חבר יקר

זה הטבע , לא אני יצרתי אותו. והלוואי והנחש היה אוכל פיתה עם חומוס , או שניצל , או חביתה.... אבל לא , הוא לא אוכל את זה , מה לעשות?.... ונראה לי שקצת נסחפת בזה שאמרת שאני מתעלל בו , איפה ראית התעללות?! לקחתי אותו ביד ושמתי אותו בטרריום של הנחש , זה הכל , לא היה כאן שום התעללות. זה שקצת התלהבתי ושמתי כתוביות בשביל הקטע?.....זה עדיין לא התעללות , אז אל תאשים אותי בדברים שלא עשיתי , אני רחוק מאוד מלהתעלל בבע"ח.

Sprite2k

New member
גם אני לא הבנתי על מה אתה מדבר...

הוא תפס את השרקן כמו שצריך עם כל היד... תחשוב על זה שיש הרבה אנשים שתופסים את החולדות שלהם מקצה הזנב כדי לא להנשך... שזה סבל גדול מאוד... אבל כנראה שאנשים שומעים חולדה לא כל כך אכפת להם מה הן מרגישות.

איתי322

New member
אני אישית לא מסתובב ברחוב עם חולדה

או עכבר ביד אבל שאני בבית רוצה לקחת את העכבר מהכלוב שלו למסע אל הכלוב של הנחש אני לא לוקח אותו בג'יפ צעצוע עם כל מיני אביזרים ונותן לו להסתלבט מול הטלוויזיה אני לוקח כפפה שם על יד ימין מרים אותו מהזנב ואז אני נותן לו לרחרח את הכפפה שאני עוד תופס לו את הזנב. עכשיו תבין למה אני משתמש בכפפה כמעט כל עכבר שאני אי פעם הוצעתי מהכלוב של העכברים להאכלה נשך את הכפפה אז כן אני מעדיף לא להינשך על ידי עכבר או חולדה. יש כאלו שלא רוצים להשתמש בכפפה אז הם פשוט לוקחים את העכבר או חולדה את המסע הזה שהם מהזנב.

חחחח , מה, אתם רציניים כאילו?

לכו לקישור ששמתי ותראו שתפסתי את השרקן ביד ולקחתי אותו לטרריום בצורה הכי פשוטה , וכל זה לקח בדיוק 5 שניות על השעון , אז לא ממש ברור לי על מה הדיסקוסים בנושא של איך תפסתי אותו. תציצו שוב בסרטון , "תמונה אחת שווה אלף מילים".... ולגבי חולדה - אני כמובן שתופס אותה מהזנב , אני הרי לא הולך לטייל איתה ברחבי ישראל , זה עיניין של כמה שניות. ואם אני עושה את השיקול של להרים חולדה מהזנב למספר שניות , לבין לחסוך ממנה את זה ולהרים אותה מהגוף ולהסתכן ב"ביס"(וביס של חולדה זה לא ביס של עכבר) , אז תגידו לי אתם מה עדיף.....

רן333

New member
האמת היא שלא כל כך התלהבתי

מהסרטון שלך, אבל התעללות בהחלט לא ראיתי שם. ובעניין החולדות: אין שום בעיה להחזיק חולדה רגועה בזנב, רק לא בקצה הזנב (העור שבקצה הזנב מחובר בצורה רופפת ועלול להיתלש). חולדות מבוהלות נוטות לפעמים להסתובב סביב ציר האורך של הגוף שלהן, והחזקת חולדה בזנב בזמן השתוללות כזו בהחלט עלולה להזיק לה. אבל כשמדובר בחולדה רגועה שלא מוחזקת בקצה הזנב שלה, אין שום בעיה. החזקתי לא מעט חולדות כאלה בזנב, ולא נראה לי שזה גרם להן סבל כלשהו.

MOP1991

New member
אוקי,

בואו נצא מנקודת הנחה שלא הייתה התעללות(אתה צדקת אני טעיתי, הרי מה שחיפשת?) בשביל מה היינו צריכים לראות אותך לוקח את השרקן? אני בטוח שלכל מגדל זה החלק הכי פחות נעים בכל האכלה(כמובן, לשונאי הסדיזם שביננו) אז למה? הכתוביות המגעילות האלה לא הוסיפו לי לבידור כלום ובטח שלא "השרקן שאומר שלום"-זה כתוביות של ילד קטן שמתלהב מ"איזה מכונת הרג הנחש הזה", ולפי מה שהבנתי, עברת את הגיל, אתה אולי אומר לאיתמר שהוא לא בגיל שלך, אבל אתה מתנהג כמו ילד קטן ולא חכם במיוחד. וחוץ מיזה, אני כבר מזמן הבנתי שהגיל כל כך לא משנה, אלא הנסיון.

למעלה