אנשיםםםם...שאלה חשובה!!!

PRINCESS GINA

New member
אנשיםםםם...שאלה חשובה!!!../images/Emo13.gif

מה קורה? חחח...סתם..תגידו, איך אתם רואים את ה-WMA??? מתי/באיזה ערוץ??????? יש הפתעות השנה...אסור להפסיד..איפה אפשר לראות את זה בהוט?

PRINCESS GINA

New member
מוזר שלא שאלתם של מי העיניים היפות האלה../images/Emo26.gif

בהודעה הראשונה שכתבתי... אלו העיניים המדהימות של סלין דיון
זה השיר (מהדיסק שיוצא ב-13/11/07)

זיהיתי שאלו העיניים שלה

אני אוהב את הקאבר שהיא עשתה לI Drove All Night של סינדי לאופר

קאבר יפה שעולה על המקור

סינדי לאופר עושה לי מיגרנות עם הצרחות שלה... וסלין באה וביצעה את זה ממש טוב. כריסטינה אגילרה צורחת: "what a girls want?" וגברת לאופר עונה לה: "girls just wanna have fun" וביחד הן עושות לי התקף לב מהצרחות שלהן
למה לצרוח ולא לשיר כמו בנאדם נורמלי?

PRINCESS GINA

New member
מה לעשות..לא כל אחת היא באמת זמרת...

גם אז וגם היום היו הרבה בנות שרק בגלל המראה שלהן התפרסמו והצליחו (הצלחה יחסית כמובן...) ואז באה ילדה שמגיל 12 עשתה לעולם המוזיקה בית ספר!
בהזדמנות של הטקס של World Music Awards 2007,שיתקיים במונקו ב4 נובמבר,סלין דיון תקבל פרס על זכות כל שנות הקריירה שלה. במשך הערב,שמנחה אותו Julian McMahon(שחקן בסדרה:"Nip/Tuck"),היא תקבל את הפרס מידיי הנסיך אלברט של מונקו. הפרס הזה ניתן לאמנים שהטביעו חותמם בתעשיית המוזיקה,זה כבר ניתן לאמנים כגון:Mariah Carey, Barry White et Ray Charles וכו'. הגמול הזה יהיה בעקבות יציאת האלבום ה35 שלה,"Taking Chances" ב12 נובמבר. (תורגם מצרפתית ע"יי קרן דידי) זאת הסיבה ששאלתי אם משדרים בארץ את טקס WMA...

PRINCESS GINA

New member
* תיקון

אלבום הסטודיו ה-35...סה"כ כל האלבומים שלה (כולל אלבומי הופעות חיות) הן 42 עד היום

Lopezit

New member
לא קשה לזהות

כל הודעה שלך בערך מלווה בתמונה\קליפ של סלין דיון אז זה לא בעיה להבין

QueIronia

New member
כן נכון

ליאת צודקת. אני יכול עכשיו לשלוף לך שרשור תמונות שלם של סלין שעשית פה.

למעלה