אנשיםםםם...שאלה חשובה!!!

PRINCESS GINA

New member
זה שבאותו יום צירפנו תמונות עם משקפיים?

זה עם המשקפי שמש...? נו..אבל זה היה קשור לשרשור...וזה היה סתם כי עודד ביקש תמונה מסויימת של ג'ניפר עם המשקפיי שמש ובגלל ששנינו אוהבים את סלין אז אמרתי לו כדרך אגב שיש לי כזאת גם של סלין אם הוא צריך... אז מה? מה..זה לא היה משעשע?

סלין../images/Emo47.gif

גם נזכרתי שאני מאד אוהב את הדואט שלה עם בריאן אדאמס, everything i do i do it for you
גם אותו יש לי באמפי
צפוי מצידי... יש לי הרבה קליפים באמפי
סה"כ 300 קליפים
רציתי ללכת להופעה של בריאן אדאמס ומרים טוקאן ועוד אמנים גרועים מהארץ, אבל זה התבטל

PRINCESS GINA

New member
בראיין אדאמס? בארץ????../images/Emo12.gif

גם אני אוהבת את הדואט שלהם יחד...אגב.. אני לא יודעת אם זה כרזה לדיסק החדש של ג'ניפר או לא, אבל הנה תמונה מרחוב בצרפת (כן..גם כרזה של סלין יש שם...
) אם אותה התמונה עם המשקפיים..ואגב..הכרזות דבוקות חזק לקיר..אי אפשר לנסות להוציא אותן בלי לקרוע...
עד שרציתי שאחותי תביא לי איזה פוסטר חדש חינם...

בטוח שאת לא הדבקת ת'פוסטרים האלו על הקיר?../images/Emo6.gif

אני צוחק
וכן, בריאן אדאמס היה צריך להגיע לארץ... התבטל
לא ציפיתי ליותר מהמדינה הזאת... יש לך טעם טוב במוזיקה
את ממש אוהבת את סלין אה? זה מזכיר לי כמה אני מתתי על אלאניס מוריסט פעם...

PRINCESS GINA

New member
חבל..אני דווקא אוהבת את בראיין...

ובקשר לפוסטרים- אם הייתי מדביקה אותם על הקיר, בטח הייתי משאירה אחד או שניים לעצמי...
אחותי ניסתה להוריד שם אחד אבל היא אמרה שזה בלתי אפשרי בלי לקרוע אותו, אז אמרתי לה שעדיף להשאיר אותו שם מאשר להשחיט דבר יפה כזה...גם את של ג'ניפר היא ניסתה להוריד לי..אבל כבר יש לי פוסטר ענק של ג'ניפר בחדר..הוא תופס לי קיר שלם אז גם ככה לא היה לי מקום..אוף

PRINCESS GINA

New member
טוב אז...

סתם דיברנו... חוץ מזה...אני גם תרמתי המון לפורום (אם את לא זוכרת תחזרי לטאגליינס) אז מותר לי פעם אחת להיסחף... אני לא אשמה שיש לי עוד אהבות חוץ מג'ניפר...
אבל אני מודה שעדיין הקיר המרכזי בחדר שלי תפוס ע"יי פוסטר ענק של ג'ן ולא של אף אחת אחרת..יש לי את הפוסטר הזה מאז On the 6 והוא תמיד היה הפוסטר הכי יפה שהיה לי...

Lopezit

New member
אף אחד לא אמר אם תרמת או לא תרמת

כל מה שאני אומרת זה שבזמן האחרון.. כל הודעה שלך היא על סלין דיון ולפורום פה אין שום קשר אליה ולשרשורים האלה ובטח לא לפתוח שרשור "חשוב" כדי לדעת באיזה ערוץ תוכלי לראות אותה בהופעה לכולם יש "אהבות" חוץ מג'ניפר ופשוט שומרים אותם לפורומים המתאימים זה הכל

למעלה