אנשיםם!! חזרתי מבראשית!!!

ארווי

New member
אתמול...

ראיתי הופעה של בית הבובות בפעם הראשונה בפסטיבל בראשית והיה נ-ד-י-ר!

חזרתי מבראשית :]

הם היו מדהימים!! ההופעה היתה ממש ממש מעולה :] נהנתי כל כך... והכי מאגניב שב"ליד הגורל" רק אני שרתי.. אה וגם אמיר :] לפחות ממה ששמעתי
ואז אמיר חייך אלי.. כל כך חייך.... :] מממ מישהו היה?? ספרו איך היה :] שיהייה סופ"ש קסום... כל כך קסום. אוהבת המון, אופיר

mory89

New member
חצופהה גם אני שרתי.. וכולם לא הבינו

בכלל מאיפה אני מכירה ת'מילים.. אווי זה היה עננקק

ארווי

New member
תודה!

לפי מיטב הבנתי הוא נמשך עד מחר בבוקר אבל אני חזרתי כי אני רוצה ללכת מחר למצעד האהבה....

talba3

New member
גם אני חזרתי מבראשית

נתחיל מזה שאני התפלאתי מיד הגורל כי לא הכרתי אותו(וראיתי שם מישהי שגם ידעה את כל המילים) אז למי שיש אותו שידבר איתי דבר שני היה הופעה מעולההההההההההההההה והייתי אמור אחריי ההופעה ללכת עם חבר שלי למאחורי הקלעים אבל אז גם עוד חברים שלי שפחות אוהבים אותם נידחפו אז עשינו הגרלה והפסדתי (שיחקתי אותה לא עצוב אבל בכיתי מבפנים) ודבר שני הם היו מדהימיםםם פשוט תותחים והייתי לא שורה ראשונה כמו פורטיסחרוף אבל דיי קרוב חח ובכלל היה כלכך כיף בבראשית. נ.ב: יש לי נצלש: עברו אליי השמועות שיש בקיוג'ה בויתקין ב28 הופעה של בית הבובות זה נכון???

mory89

New member
אנשיםם!! חזרתי מבראשית!!!

יאוו היה אחד היותר טובים בית הבובות נתנו הופעה מעולהההההההההההההה אמיר ואיתי כאלה חמודדדייםםם!!! וכמעט קיבלתי ת'פליליסט.. אבל לא נתנו אותו..
ו.. בעע שכחתי מצלמה.. לא נורא נצלם בבארבי!!

סטלני3

New member
היה קטלני בבראשית אני יעלה תמונות

אני יעלה תמונות יותר מאוחר....ודרך אגב את השירים יד הגורל וכיאם לא,אז בשביל מה?......גם אני פלדי שרנו

וואי איזה שבוע ....

טוב הייתי בבראשית חזרתי היום וההופעה שלהם בבראשית הייתה מעולה גם להגיד שלום לאיתי לפני ההופעה אממ... בקיצור הייתי שורה ראשונה ודחפו אותי לא היה כייף.. אז הלכתי לשביל הזה שרואים את הבמה מרחוק.. איך אפשר שלא לירקות את השירים שלהם הא?! חחח והיום כאשר חזרתי לתומי לעפולה נסעתי לי לנתניה ליום הולדת של בן דוד של חבר שלי ועצרתי לי בקניון ולפתע אמיר הולך לו לתומו עם הצלם שלו ועוד כמה אנשים לא מוכרים וכמובן שהלכתי לאמור שלום איך אפשר שלא? הבנאדם זיהה אותי מזה שאמתי אתמול שלום לאיתי ועל כך שהוא רואה אותי בהופעות ואני שמחה לבוא ולשמוע ולהנות טוב להקה טובה שי שיהיה לכם חג שמח וברכה על כולנו להיתראות

ההופעה בבראשית

הייתה אחת מהטובות שהיו באמת בהתחלה היו מלא דחיפות מקדימה אבל אחרכך זה הסתדר :) פגשתי את שניר בשורה הראשונה :) הופעה מדהימה !! לילה טובבב

mory89

New member
באמת היה מטורף בבראשית

הייתי שורה ראשונה כולי מדקלמת את כל השירים בעל-פה ואנשים לא מבינים מה אני רוצה.. חחחח.. היו פול דחיפות, ואינמצב שמי שהיה שם לא ראה אותי, הייתי שורה ראשונה עמדתי על הגדר עם חולצת פליז כזאתי גדולה אדומה.. אווו איזה עולמיייייייייייייייי

למעלה