אנשיםם!! חזרתי מבראשית!!!

eladi88

New member
מזה????

גם את ראית את אמיר??? נו לא פייר
אני גם רוצה

וואלה

כן ראיתי את אמיר וגם את שניר כשאמרתי שלום לאיתי אז חברה שלו הייתה שם ושאלתי אותה כמה זמן היא עם שניר וכאלה לבדוק עם זה אותו אחד וכן הלכתי להגיד שלום....

eladi88

New member
אמממ טוב...

נראה לי מוזר... כי איתי היה מודיע על משהו כזה

dv9392

New member
חזרתי מבראשית!

אז קודם כל היה מעולה!!! ההופעה של בית הבובות עם כל הכבוד שלי אליהם היתה יכולה להיות יותר טובה... אבל עדיין היה נחמד מאוד שהם הופיעו!

mory89

New member
בואנה איזה חוסר פירגון!! ומה אתה

מבלבל ת'מוח היתה הופעה בת בת בת בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתזונה אה, חוץ מכל הקטע הזה שלקח להם בערך 50 דקות להתחיל, שזה באמת היה מוגזם.. אבל מה אני אעשה? בשבילם, הכל!!

dv9392

New member
שמע...

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית. אם אתה לא יודע מה זה אומר תפתח מילון או אינציקלופדיה או משו... לפי דעתי ההופעה לא הייתה מוצלחת. זה לא אומר שאני שונא את הלהקה וזה לא אומר כלום חוץ מזה שלפי דעתי היה יכול להיות יותר טוב!

יקירתי... הפלייליסט אצלי :]

הוא נתן אותו למישהי.. ואז היא ראתה שדיברתי עם איתי והכל אז היא נתנה לי אותו :] סורי
ואיתי... תודה תודה תודה תודה תוווווודה!! ניצחנו..? אוהבת המון... אופיר

mory89

New member
אווףף רצינית? אני ביקשתי אותו מאיתי

עוד לפני ההופעה, כשהוא ירד ודיבר עם אלה שהיו בצד שמאל של הבמה.. לא נורא היתה אחלה הופעה זה מה שחשוב..

היה בן זונה הם נתנו בראש!!!!../images/Emo13.gif

אין הופעה חבל"ז ואיתי מזה חמוד אח"כ בסוף ההופעה הלכתי כזה מאחורה עם חברה שלי והוא חיבק את כולם וזה היה נחמד ואני כזה התביישתי רציתי לתת לו חיבוק אבל אמרתי מסכן חח כולם משגעים אותו שיחבק אותם וכו'... ואתם יודעים הוא כזה חמוד אמרתי לו שיש לו אחלה גיטרה
בקיצור היה סוף הדרך הפסטיבל ממש משובח בחיי אני עדיין שפוכה מעייפות חזרתי אתמול בשעה 2 ומשהו בלילה חח ועוד הלכתי היום לפטיבל אהבה אבל כבר היה הסוף ולא ראיתי כלום חח לא משנה אכלתי צ'יפס בחינם חחחחח כי חילקו לנו כזה משהו אנערף פחיחח וזהו יאללה נומה נומה לי :):)

פסטיבל*

ודרך אגב מישהו יכול לשלוח לי את "יד הגורל" ואת השיר "כי אם לא אז בשביל מה"? אני אשמח מאוד תודה מראש.

mory89

New member
יש אחת שהביאה לאיתי גומיה ולא היה

לו להחליף איתה והוא הביא לה מפרט במקום.. היא בפורום אולי?!

למעלה