אנשיםם תחיו ת'פורום!!!

ziljian 1234

New member
אנשיםם תחיו ת'פורום!!!

שכל אחד יאמר איך עבר עליו השבוע ודברים חיוביים שעברו עליו השבוע :) אני אתחיללל קראתי ספר מדהים - צופן דה ווינצ'י סבא קנה לי עוד מערכת תופים (עכשיו יש לי 3 כבר ) תיקנו לי תתופים האלקטרונים. סיימתי ללמוד להסטוריה :) ואני טסה כנראה עוד חודש לארגנטינה :)

פרקשון

New member
תתחדשי

מה קרה השבוע? יצאתי עם חברים אכלתי על האש פעמיים גמרתי עם המגן להיסטוריה הבית ספר שלי הופיע בעיתון בדף הראשון ובעמוד האמצע תפתחו עוד היום ידיעות אחרונות!

../images/Emo121.gifתהיהי בריאה, 3 מערכות תופים?!

אממ השבוע הממש לא מעניין שלי- יום ראשון ישנתי אצל חבר ופרצנו למועדון נוער שלהם והיו שם פול ממתקים, היה מצחיק. יום שני חזרתי הביתה עם בחילה נוראית מכל מה שאכלתי ובערך 3 שעות רציתי למות:p יום שלישימ היה לי שיעור גיטרה, בדיקה מוזרה אצל רופא משפחה וניגנתי אצל חבר. היום עוד לא עשיתי כלום

ziljian 1234

New member
חחח כן

שסבא גר בארגנטינה אפשר חופשי לעשות לו רגשות אשם וככה מקבלים כל מה שרוצים חחחח :)

טולייצ

New member
נחמד../images/Emo24.gif

ראשון שני הייתי בנתניה בבית מלון,אחלה חג שבועות,הייתי עם קוטג'ית [היא כתבה פה פעם] וזהו.. אתמול סיימתי סופוסף לקרוא את הספר של יהלי סובול
- 'בין דירות' היום הייתה לי מתכונת בסוציולוגיה,הלך דיי מעולה! דחיתי את הצו ראשון,הייתי בקניון,יש לי 14 ש"ח מתנה לטוואר
וזהו..

נמנמ :]

היה שבועות שזה כבר טוב :] הזמינו לי מכנס מגניב שממש רציתי והוא היה קטן עלי :] היום ומחר יש לי חופש בגלל הבגרות בלשון יום שישי. וממ זהו נראה לי P:

keeeren

New member
השבוע שלי=)

בעיקר למדתי להיסטוריה.. לא שזה נתן משו המתכונת הייתה חרא..!!!!=\ והיום היה לי איזה טקס של יד לבנים.. לפחות סיימתי עם המחויבות אישית!

keeeren

New member
אה ובקשר למחר.. חחחח..

מחר אני הולכת לזארה אחרי בצפר בדיזינגוף סנטר ואז למסעדה של אח של חברה שלי בשנקין שם.. אוכל בחינם זה תמיד טוב!!! ננסה דברים חדשים.. חחחח.. למרות שאין לי ממש משו מעניין לאכול שם כי הכל זה שרימפס ואני צימחונית אבל אני בטוחה שאני אמצע משו מעניין..

keeeren

New member
חחח כן...

ת"א
אני מקווה שאני ראה שוב איזה סלבריטאים מעניינים..!!=)

למעלה