אנשיםם תחיו ת'פורום!!!

keeeren

New member
לא זוכרת איך קוראים לה..

זה מסעדה מאוד מגוונת של כל מיני פירות ים וכאלה... אבל יש עוד כל מיני דברים טעימים..

זונעעעעעעעעעעעעעעע

מה ארגנטינה מה!? למה!? אני רוצה ארגנטינה! את לא! י'טחונה מה עוד מערכת תופים?! לי יש רק גיטרה עלובה שעדיין לא התחלתי לנגן ואני בשבועות [לא בכל החג] קראתי 2 ספרים וספר אחד ביומים! ואני אחת שלא קוראת ספרים! ומה ארגנטינה?!

למה את רוצה ארגנטינה?../images/Emo12.gif

סתם סקרנות

אני?

כי אני אוהבת טלנובלות כן נו אני מכורה מלא סדרות משם הם הכי טובות ובניהם בובה פראית, לב אמיץ ועוד כל מיני ואני מטורפת על פקונדו ארנה אני בכלל אוהבת את דרום אמריקה

בצה17

New member
עזרו לי../images/Emo5.gif(נצל"ש)

למי יש ת'שיר Let Love In של כנסיית השכל???

אמממ.

שבועות היה כיף בלילה, נשארתי ערה עד הבוקר עשיתי על האש [ב3 בלילהXD] עם חברים ..היה כיף.. ישנתי בערךכל השבוע היום הייתי בשיעור תופים וזהו אין חיים

מה באמתתתתת?(חחח על ארגנטינה)

הייתי שם לפני חודש ואני חייבת להגיד שזו הארץ הכי מדהימה שראית בחיים שלךךךךךךךךך
דברי איתי במסרים

ברורררררררררררררר

אגרנטינה זה הכי אחי! וגם בריטניה לא שהייתי באחד מהם אבל לא משנה בארגנטינה יש אנשים יפים!!! [פקונדו ארנה
] וגם יש לי ידיד שהוא ארגנטינאי שהוא יפה בטירוף ובכלל כל הדרום אמריקאים חמודים מאוד

אה זהו?../images/Emo4.gif

תראי זה לא כאילו תפגשי את פקונדו...אז לנסוע לשם כי האנשים שם 'יפים' לצערי זאת לא סיבה מספקת

לא רק

ברור שאנלא אפגוש את פקונדו ארנה... הסיכויים קלושים אבל לאדעת אני אוהבת את ארגנטינה :) את השפה שלהם ואני מתה להיות שם :)

ziljian 1234

New member
חחח כן אני יודעת ..גרתי שם ...

אחלה מקום..איפה היית? בואנוס איירס? קוריאנטס?

הייתי בכנס מנהלים

ראיתי את נמש, היה הופעה של שירי מימון, ובסוף ירדתי את כל המגדל האעגול של עזריאלי ברגל

dsol

New member
נצל"ש

דוד שלי שעובד בקוקה קולה הביא לי כרטיסים ושייגעצ כן מחממים את היהודים לצערי ומוניקה סקס מופיעים עם אביב גפן (ונינט טייב שלא יודע איך קשורה) (אני סתם מתלהב לא להתייחס אלי)

מוניקה עם אביב ?!

אהההההההההההההההההההההה !!!!@%!@%23&#$&@$#%#%!@#^ איזה אושר
האפי האפי ג'וי ג'וי :]]]]]] מה זה אין פה אייקון מאושר ;[ אבל יאאאאאאאאאאא מוניקה עם אביב :] :] :] :] :]
אוקה נרגעתי
. יא ! :] אבל מה עכשיו נינט מה ?!

למעלה