אנשים איזה מוזיקה אתם שומעים?

Lara F

New member
דפנטלי- פאנק...

ת'אמת בערך קצת מהכל... פופ, רוק, ניו מטאל האוס אבל תכלס אני אוהבת את אלו שמגיע להם שיאהבו אותם- אלה שעושים ת'מוזיקה שלהם בעצמם... לא בריטני ובלו ועוד נטושים כאלה שרק עוסקים בלהראות טוב בזמן שאנשים מוכשרים אחרים יושבים מלחינים, כותבים ונותנים לאדיוטים הרדודים האלה לזכות בכל הקרדיט, בכלך אהדת הקהל ובכל הכסף... אני אישית אוהבת את בלינק, את אליאנט אנט פארם,ויאולנט דאליט, סאם 41 ועוד כאלה- ולא רק פאנקים, מה אם אלאניס מוריסט? וקחו לדוגמא את המוזיקה בעיברית- רוני ששרה את סופרסטאר... -זה שיר שהיא בכלל קנתה לא כתבה לא הלחינה, אני בספק אם היא בכלל אי פעם למדה מוזיקה -והיא זוכרה בכל התהילה בזכות אחותה הגדולה שהיא סלבריטי בזמן שאחרים, כ"כ מוכשרים -לא רואים אותם ממטר...

vk3

New member
אוהב כול סוגי המוסיקה... ../images/Emo79.gif

בעיקר פופ וכמובן מעריצה של אלה פוגצ'ובה...

yinnon2

New member
כל מה שנעים לאוזן (99.9 % זה יוצא

רוק כבד)......Vertigo שולטים!!!

the freaky girl

New member
שאלה קשה..

אני אוהבת את aerosmith (!!!), ו-gnr (גנס נ רוזס) ובכלל, שירים יפים שאני שומעת ואוהבת, אז ממשיכה להקשיב..

jeniam

New member
למה?? :(

מתה על הלהקה! יש להם שירים גדולים!!! למה הסמיילים שלך עצובים?? לא יזיק לך אם תחייך לפעמים! ;)

ועדיין יש.

עובדה שאחוז השירים שהם מבצעים מהאלבומים אחרי בלאק הם מעטים. הרב זה מהאלבומים הקודמים : רייד דה לייטנינג, מאסטר (הגדול) קיל דם אול וכו'. האלבומים אחרי בלאק הם באמת זבל :) אלכס

s h u r i k

New member
את כל ה metal שיש בעולם!

וגם רוק כבד!!
פריקים שולטים.... בעיקר עם שער כחול (כמוני)

jeniam

New member
יש לך שער כחול??

איזה מגניב!!! אני גם רציתי!!!!! תראה תמונה!

s h u r i k

New member
אם רצית... אז למה לא עשית??

אין לי תמונות שלי ביכלל.... אני שונא להיצתלם!!! אבל בהיזדמנות הראשונה שתיהיה לי אני ישלח לך!!

למעלה