אנשים.איפה ניתן להשיג סידי או קלטת

urshi1

New member
אנשים.איפה ניתן להשיג סידי או קלטת

של אימון ספינינג מול הטלויזיה בבית? האם ניתן להוריד או לשכפל ? כל מאמצי לחפש ברשת נכשלו תודדדדדדדדדדדדה

Tami661

New member
בבקשה... קבל קישור לחנות וירטואלית

הכל עניין של לדעת לחפש
החנות של "המקור"
אבל עדיין! עדיין אני בדעה ש... אין תחליף לדיווש במכון, באימון קבוצתי

urshi1

New member
המון תודה...אבל

האם ניתן להשיג בארץ משהו דומה ? לאתר הזה הגעתי די מזמן מסכים שאין תחליף לאימון בקבוצה אני לא תמיד יכול אם כי משתדל ובימים שלא בא לי אני מתאמן בבית. שוב תודה על התגובה המהירה

Tami661

New member
בארץ, עד כמה שידוע לי... עדיין אין

אבל... באתר של קליפורניה (זה בארץ
) עומדים לפתוח חנות וירטואלית, מידע שקיבלתי מ"מקור ראשון"... לא יכולה להגיד לך בוודאות אם יש להם קלטות, אבל להתקשר ולשאול... אף פעם לא מזיק

יעל81

New member
כתוב שם

שבשיעור ספינינג שורפים 700-1000 קלוריות וששיעורי פילאטיס תורמים לחיטוב אתר אמין מאד!

Gspin

New member
יוווווו....

חכי שרוני יפה תראה את זה.... UniCycle, יוסי איבגי, למרות ה"ידע המשפטי" הנרחב שיש לך בתחום הסמכת מדריכים, לא למדת שלא עושים שימוש בסימן רשום ללא רשות? אהההה....לא אישרו לב"ש לפתוח חוג למשפטים.

Tami661

New member
אז אולי אתה תבהיר לנו אחת ולתמיד:

זה סימן רשום? סימן מסחרי? מותג/שם רשום? מה זה לעזאזל Spinning®... כי ספורט זה כבר מפסיק להיות

Gspin

New member
בואי ותראי

בהמשך להודעתי על ה- UniCycling, ועל רמת ההבנה המשפטית בב"ש, החלטתי לפתוח פינה חדשה: ז ה ה א ת ה ה ב ד ל י ם (או את החיקוי
). ולשאלתנו הראשונה השבוע, מצא את ההבדלים בין הלוגו של "קליפורנייט" ושל Schwinn (מאיה, לא את שספינינג הוא סתם אימון אירובי ואת רצה מרתונים כמו אתיופי שבורח מאריה בדיסקברי צ'אנל, אלא זאת עם הניילונים - לטיפול "המחלקה המשפטית של Schwinn בארץ...
).

Gspin

New member
ועוד (שאלה מכשילה - כללית)

מישהו יודע מהו העונש הקבוע בחוק על עוולת גניבת עין ועל שימוש בסימן מסחרי?

Tami661

New member
כללית-כן! מכשילה - לא...

אם כבר שאלת, בעניין הזה (יש לך מבחן בקרוב או מה?
)
: כדי לטעון ולזכות בתביעה על "גניבת עין" צריך להוכיח שהצרכן רוצה לקנות אופני קליפורניה ולא שווין, בגלל גניבת עין הנובעת מעצם ההטעיה באמצעות הלוגו הדומה לזה של שווין (שללא ספק היא בעלת המוניטין) ויש בכך משום פגיעה במוניטין. כדי להראות פגיעה במוניטין, חוץ ממבחן "המראה והצליל" של המוצרים לוקחים בחשבון עוד כמה נתונים (שבמקרה הזה אינם לטובת קליפורניה
) בעניין העונש הקבוע בחוק... 1) אז קודם כל, אתה כאחד שבדרך ל
צריך לדעת שעד שהדעות בפסיקות לא יפסיקו להיות חלוקות - העונש הקבוע בחוק לא ממש בעל שיניים 2) עד שביהמ"ש האמריקאי לא יכריע בעניין מייקרוסופט נגד לינוקס (ווינדוז נגד לינדוז) - אנחנו לא ממש נדע לאילו שיאים של גובה פיצוי אפשר להגיע (מצחיק... חצי אירופה פסקו כבר לטובת וינדוז ורק בארץ המוצא עדיין מתקשים להכריע
תוסיף... תוסיף את האמריקאים לרשימה שלך משבוע שעבר
) 3) ס כ ס כ ן מ ר ו ש ע א ת ה

Tami661

New member
וסתם כי בא לי../images/Emo3.gif וכי ביקשת יפה...

איקאה (השוודית) חויבה לשלם סכום של $44,000 לחברת Mag instruments: פיצוי על הנזק שנגרם לה, עקב הפרת הסימן המסחרי שלהם (פנס שנמכר באיקאה היה "חיקוי" לפנס של Mag). אבל עזוב הפיצוי, אתה יודע כמה עלו לאיקאה (מגיע להם!
) הוצאות המשפט? 585,000$ וזה... רק החלק של Mag
(קרעו להם ת'צורה מה שנקרא). ובכלל, קבלו המלצה ל
נחמד ומעניין בנושא סמלים ולוגויים (ואתה
תתעמק בעמוד 31, ניתן לדפדף בספר דרך האתר הזה): לוגו & סמל בישראל

אפרופו...

כל מיני ניקים מעתיקנים כאן שהתחילו לחתום באות הראשונה שלהם כדאי שתקחו עורך דין טוב דיר באלאק עד כאן ח. ™ ©

ילד, תירגע .

גם אם אתה לומד משפטים אין זה אומר דבר וחצי דבר על הידע המשפטי שלך ואתה אומר דברים ללא אחריות וללא בדיקה כמו למשל זה . אם יש לך קשר עם רשם סימני המסחר, בדוק. ואם אין שתוק! ושמעתי עליך אצל דבי, אתה מנסה להיות זאוס אבל אתה הרס, אם כבר בפנתיאון עסקינן...

Gspin

New member
Unicycle

הדברים לגבי הרכיבה ללא הידיים נאמרו על ידי מקור, בוא נגיד בעדינות - קצת יותר אמין ממי ש: א. מפרסם באתר שלו שיש אצלו שיעורי ספינינג ובכך עושה שימוש אסור בסימן מסחרי. ב. פירסם בעבר בפורום אירובי כי הוא מכשיר מדריכי ספינינג ובכך מבצע הטעייה בזדון. ג. ולקינוח מטביע לוגו שהפלא ופלא, דומה "בכמה טיפות מים מועטות" ללוגו של חברת שווין. אם נכנס להשמצות אישיות (כמובן, על ראש הגנב בוער הכובע או שזה היה "ההגנה הטובה ביותר היא התקפה", שמעתי אותך בכנס, שמעתי עליך לפני הכנס (מאי אילו שעבדו אצלך) וחוץ מדיוויד שלא הכרתי לפני כן, בוא נגיד שאני עדיין ישן בלילות גם מבלי לדעת על ה"שיטה לספרינטים בעמידה" ששלחת לי במסר המצטדק שלך לפני כשבועיים (כניראה גם אותה העתקת, ואם לא בבקשה פרסם אותה כי זה יכול להיות דיי משעשע).

ספרינטים בעמידה???

לשעת צרה: ד"ר אשכנזי,מנהל מחלקת אורטופדיה איכילוב, 03-6712343 זק"א 03-6646644 (שימו לב לשינוי המספר)

Tami661

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gifמייקי... רשמתי../images/Emo8.gif אבל...

נראה מי יזדקק לזה קודם
ותוך יומיים הבטיחו לי שהחולצה עם ההדפס החדש שהזמנתי תהיה מוכנה
גם אני עושה ספרינטים בעמידה! ובישיבה! וב... שכיבה
תגידו חבר'ה, מה קרה לכם? למה כל הזמן אנטי-אנטי-אנטי... חשבתי לתומי שכבר הוכחתי לא פעם שהכל עניין של עיוות מילולי למשהו שכולם עושים... או לפחות הרוב המכריע ובכפוף ל"בטיחות המתאמן", אז למה כל פעם מחדש יש התלהמות סביב פוזיציה כזו או אחרת? למה לא להיווכח במו עיניים ורגליים במקום להשמיץ?
עכשיו, אתם רק נותנים לי עוד סיבה לשמוח שלא נכנעתי לפיתוי לעבור קורס מדריכים
חג אורים שמח לכולם ואל תשכחו להדליק ת'אור כשאתם יוצאים

למעלה