אנשים אני חייב את העזרה שלכם

KOBIG0

New member
חברה אני חייב תעזרה שלכם

אני נמצא בצבא 3 חודשים עוד כמה ימים וכול יום שעברתי מאז הם הימים הכי גרועים בחיים שלי הייתי הבן אדם הכי שמח בעולם שום דבר לא גרם לי ליהיות מבואס או עצוב , ומאותו יום שאני לא רוצה לזכור , החיים שלי הפכו לגהנום אין יום שאני לא בוכה לפחות 3 4 פעמים אין לי כבר טעם או רצון להיות בצבא הזה או להמשיך פשוט בחיים האלה ככה כול החיים שלי רציתי ליהיות קרבי כי הייתי "מורעל" והנה קיבלתי מה שרציתי וניסיתי להשתלב אבל אני לא הצלחתי , בגלל החטא הזה אני סובל , אתם מבינים כי רציתי ליהיות קרבי ולתרום אני עכשיו משלם על זה בנפש שלי בחיים שלי . כול יום אני בוכה למפקדים כולם יודעים על המצב שלי ואפילו הייתי בנוהל התאבדות וכנירא שעד שאני לא יעשה לעצמי משהו קיצוני אף אחד לא יעשה משהו כי להוציא אותי מהמקום הזה. אני לא יודע אם אני יצליח להמשיך להחזיק מעמד יותר , אני מגיע למצב שאני מגיע לבסיס ואני לי כוח אפילו ללכת לדבר ולאף אחד זה פשוט לא איכפת יש לי פסיכיאטר ביום חמישי , לפי מה שהבנתי זאתי תיהיה שיחת קשיי הסתגלות אתם יכול לעזור לי להגיד לי מה צריך להגיד מעבר לדברים ש אני באמת מרגיש , כי אני ממש ממש ממש מפחד שהוא לא יוציא אותי , במחשבה שלי אני רואה את הפסיכיאטרים כאנשים רעים שמחפשים רק לראות אם החייל משקר ולא בעצם לעזור לו ואני מרגיש שהוא יביא לי שאלות שיבלבלו אותי ואז אני יצא כזה שמשקר מה שאני ממש לא מה אני צריך לעשות זה ממש הסיכוי האחרון שלי לצאת מהמצב הזה אחרת אני לא יודע איך אני אוכל להמשיך יותר

KOBIG0

New member
אנשים אני חייב את העזרה שלכם

אני נמצא בצבא 3 חודשים עוד כמה ימים וכול יום שעברתי מאז הם הימים הכי גרועים בחיים שלי הייתי הבן אדם הכי שמח בעולם שום דבר לא גרם לי ליהיות מבואס או עצוב , ומאותו יום שאני לא רוצה לזכור , החיים שלי הפכו לגהנום אין יום שאני לא בוכה לפחות 3 4 פעמים אין לי כבר טעם או רצון להיות בצבא הזה או להמשיך פשוט בחיים האלה ככה כול החיים שלי רציתי ליהיות קרבי כי הייתי "מורעל" והנה קיבלתי מה שרציתי וניסיתי להשתלב אבל אני לא הצלחתי , בגלל החטא הזה אני סובל , אתם מבינים כי רציתי ליהיות קרבי ולתרום אני עכשיו משלם על זה בנפש שלי בחיים שלי . כול יום אני בוכה למפקדים כולם יודעים על המצב שלי ואפילו הייתי בנוהל התאבדות וכנירא שעד שאני לא יעשה לעצמי משהו קיצוני אף אחד לא יעשה משהו כי להוציא אותי מהמקום הזה. אני לא יודע אם אני יצליח להמשיך להחזיק מעמד יותר , אני מגיע למצב שאני מגיע לבסיס ואני לי כוח אפילו ללכת לדבר ולאף אחד זה פשוט לא איכפת יש לי פסיכיאטר ביום חמישי , לפי מה שהבנתי זאתי תיהיה שיחת קשיי הסתגלות אתם יכול לעזור לי להגיד לי מה צריך להגיד מעבר לדברים ש אני באמת מרגיש , כי אני ממש ממש ממש מפחד שהוא לא יוציא אותי , במחשבה שלי אני רואה את הפסיכיאטרים כאנשים רעים שמחפשים רק לראות אם החייל משקר ולא בעצם לעזור לו ואני מרגיש שהוא יביא לי שאלות שיבלבלו אותי ואז אני יצא כזה שמשקר מה שאני ממש לא

drnaji

New member
פשוט תגיד את כ-ל מה שאתה מרגיש.תסביר לו את

הכל.אל תקח שום דבר כמובן מאליו. תסביר לו את הכל ואת כל הפרטים. אם חלילה לא יצא מזה משהו לפחות אתה תדע שעשית את זה בדרך הנכונה. בהצלחה.

KOBIG0

New member
אני מאוד מפחד

אי אפשר לתאר מה עבר עלי ועובר עלי עדיין אפילו שאני בבית 3 ימים (3 גימלים) אם הפסיכיאטר יחליט שהוא מוציא אותי מאיפה שאני עכשיו זה כאילו נולדתי מחדש , לא כאילו נולדתי מחדש! יש לי שאלה , למה הקבנית לא קבעה לי קה"ס לבד והיית צריכה לשלוח אותי לפסיכיאטר!?

drnaji

New member
אין לי מושג למה הקב"נית עשתה ככה.מה שכן אני

מאד רוצה שלא תפתח יותר מדי צפיות לתחומים הלא קרביים שיש בצבא. תקח בחשבון שיש מצב שתגיע למקום לא כזה טוב. כאילו-אל תצפה שאיך שתעבור ישר תגיע למקום טוב והכל יהיה בסדר.תקח בחשבון שיש מצב שהדברים לא יהיו כ"כ מושלמים. ואין כמו ג' חח היום בדיוק הסתיימו לי 12 יום ג'

KOBIG0

New member
..

היא אמרה לי שלא מתאים לי קרבי ושהיא תמליץ לי קרוב לבית מה תאומר !?

drnaji

New member
זה מה שרצית לא?

אני לא מנוסה בקב"נים אז אין לי מושג מה זה אומר.. סורי.

KOBIG0

New member
אחלה

תודה על העזרה זה מאוד יעזור לי אם משהו שמבין יותר יעזור לי ואי רק המחשבות שאני ישאר שם הורגות אותי , באמת שאין לי כוח יותר להתמודד עם זה רק מהמחשבה על הצבא , רציתי לתרום עכשיו אחרי שהם לא התייחסו אלי וגרמו לי להרגיש ככה , במצב שבחיים שלי לא חשבתי שאפשר להגיע , אני באמת לא רוצה לתרום לצבא אין לי מוטיבציה אפילו לחיות ככה , אחרי 3 חודשים ,ביום חמישי צריכה ליהיות לי השבעה , ואני לא הולך להשבע ל מדינה הזאתי , עם כמה שהיא דואגת והכול , אותי היא איכזבה בגדול וגרמה לי להגיע למצב כולכך גרוע שעוברות לי בראש מחשבות הכי קיצוניות אפילו , עזבו סתם אני נכנס יותר ויותר לבאסה ולחוסר רצון לחיות חיים כאלה אני מקווה שיהיה טוב למרות שנאי ממש לא רואה את זה ואני מבין פה כול אחד ואחד שיש לו בעיות ואני מקווה שנפתור אותם בקרוב מאוד כי כול דקה המצב רק ניהיה גרוע אני במדינה שלי ואני אמור לסבול ככה ? למה!?

disturbed fairy

New member
....

שמע, כל הכבוד על הצרון לתרום ו'הרעל' וכו', באמת- לא בציניות, אבל חבל שפסלת כ"כ מהר, כי באמת אומרים שתקופת ההתסגלות בצבא, היא מינימום 3 חודשים, ואם אתה במצב כזה הרי כבר הפסקת לנסות מזמן, ראית שרע לך, וזהו,ו מצד שני אולי באמת זה לא מתאים לך ולא היית מסתדר... בתור אחת שהיה לה נרוא קשה בחודשיים הראשונים בצבא, וגם אח"כ בסדיר, אבל ניסיתי ומשכתי עד 8 חודשים בצבא, ורק אז באמת ניגשתי לקב"ן. ואני מבינה את המחשבות, אל תבהל, אגב חשבת גם על אולי טיפול אצל הקב"ן? שיחות? יכול להועיל... בכל אופן עדיין כל הכבוד שאתה רוצה להמשיך לשרת פשוט לא בקרבי... יש הרבה כאלה שפשוט היו יוצאים על 21 וזהו... בקשר לשאלה שלך על קה"ס, כל מה שקשור לסעיפים ופרופילים, זה רק הפסיכיאטר, כי הוא מוסמך לזה- הוא רופא, וקב"ן לא, הוא פסיכילוג או עו"ס. בהצלחה עם השינוי שיבוץ...

KOBIG0

New member
שאלה

אחרי שביטלו לי את הפגישה שהיית אמורה ליהיות לי עם הפסיכיאטר הביאו לאאמ לשי לדבר עם הקבנית והיא אמרה לאמא שלי שהיא תעשה הכול כדי שאני יהיה קרוב ושהיא יכולה לסמוך על הקבנית שהיא תוציא אותי אני מאוד לחוץ וכבר לא מאמין לאף אחד אני יכול להאמין לזה וליהיות רגוע?1 למרות שעד שאני לא יצא מהכלא הזה אני בחיים לא יהיה רגוע \=

disturbed fairy

New member
היי

אני לא חשובת שהיא הייתה מבטיחה לאמא שלך משהו שהיא לא יכולה לקיים, היא לא חייבת לדבר עם אמא שלך וגם לא להבטיח לה שומדבר, ככה שאין לה סיבה להבטיח הבטחות סתם.. שמע לא אומרת שמעכשיו הכל טוב, ואתה יכול לסמוך על זה בעיניים עצומות, סה"כ היא גם רק קב"נית, אבל תשתדל להיות אופטימי... תעדכן..

KOBIG0

New member
=]

קשה ליהיות אופטימי אחרי כול מה שעברתי ושאני עובר אני מקווה שזהו הסיפור י סתיים ביום רביעי אחרת אני לא יודע איך אני ימשיך \= תודה על התשובה =]

HorseWhisper

New member
סביר להניח

שהקב"נית תוריד לך פרופיל נפשי שמחייב אותך להיות קרוב לבית אם היא מורידה לך לפרופיל 45 בטוח יעבירו אותך לבסיס קרוב.. עכשיו זה בידיים שלה וטוב שעירבת את אמא שלך, רק ככה מקשיבים בצבא.. עצוב, אבל ככה זה..

KOBIG0

New member
..

היא שלחה אותי לפסיכיאטר , מחר בע"ה יש לי פגישה אני מקווה שיהיה טוב ואני חושב שזה יהיה סעיף ק"הס אני מקוה 41 + קודם כול שאני יצא מהיחידה שאני נמצא שם למה בשבילי זה מוות זה כלא ליהיות שם

HorseWhisper

New member
לא ידוע לי

על פרופיל 41 יש פרופיל 21 שזה יציאה מהצבא 24 זמני ו- 45 ככה למיטה ידיעתי... (ופרופילים גבוהים יותר כמובן
) מקווה בשבילך לטוב, ספר איך היה המפגש בהצלחה

disturbed fairy

New member
האממ

הבנת הנקרא, הוא אמר קה"ס, לא פרופיל או סעיף. קה"ס מתחיל מ40 ומעלה... וזה מועיל יותר מסעיף נפשי שלא נותן כלום, וגם אחרי הצבא אף אחד לא יכול לדעת את זה בכלל.

HorseWhisper

New member
אוקיי

אין פה שום הבנת הנקרא בשבילי כי מעולם לא שמעתי את המילה קה"ס אפשר הסבר? ואני גם חושבת ש- 45 לא מועיל בכלום, ויותר מזה- לדעתי הוא נועד כדי לנפנף חיילים..

disturbed fairy

New member
לא מדויק

פעם זה היה אמיתי, אם למישהו היה סעיף נפשי שהוריד לו את הפרופיל ל45, המפקדים התייחסו לזה והקלו על החייל, היום בגלל שלכל פלוץ ושקרן שני יש 45, אף אחד כבר לא מסתכל על זה והחיילים בינהם ורק מריצים דחקות "אה גם אתה פסלת על קב"ן"? אז גם המפקדים לא מתייחסים. קה"ס= קשיי הסתגלות, אין יותר מה להסביר.. זה נותן הקלות לפי רמת הקה"ס, הקלות באמת, ז"א שכתוב במפורש מה זה נותן....

HorseWhisper

New member
הבנתי...

קודם כל, מה שאמרתי על פרופיל 45 זה היה כי גם לי רצו להוריד פרופיל, ואין שום סיבה לזה, אבל באתי עם בעיה והחליטו להוריד לי נפשי כי עשו 3 בדיקות ולא מצאו כלום, בגלל זה זה מרתיח אותי כי ככה הרגשתי- נוריד לה פרופיל 45 ונסיים איתה.. כנראה זה בגלל כל אותם חיילים שאתה מתאר, אבל תכלס כבר לא כזה אכפת לי.. אוקיי... פשוט לא ידעתי מה הראשי תיבות של קה"ס... אז מה קה"ס 41 + אומר? ומאיזה מספר זה מתחיל?

disturbed fairy

New member
קןדם כל,

אני בחורה, האמ... ושנית, אני מקווה שהבנת שכשהוא רשם "41+" הוא התכוון ל41 ומעלה, כן? טוב, בכל אופן כמו שכבר אמרתי.... למעלה, זה מתחיל מ40, אם אני לא טועה, ומה זה נותן, כל מיני דברים החל מ-קל"ב, יומיות, פטורים שונים, מן הסתם פוסל קרבי, אני לא מעורה לגמריי בפרטי הפרטים, ראיתי פעם את זה כתוב איפה שהוא, לא כ"כ זוכרת, בכל ואפן למה זה כזה מעניין אותך? אגב משו מה עד עכשיו ראיתי רק בנים עם קה"ס, ולא בנות.. לא ברור לי למה אבל, בנות תמיד עם 45....

למעלה