אנשים אני חייב את העזרה שלכם

HorseWhisper

New member
הא

אופס
עכשיו אני יודעת.. מתחיל ב- 40 ואיפה זה נגמר? מעניין אותי כי תמיד טוב לדעת יותר, אף פעם לא שמעתי שיש משהו כזה ובתעודת שחרור לא כתוב כלום? כי לפי מה שאני יודעת אם מורידים לך נגיד 45 רפואי או נפשי זה לא משנה, כתובה למטה הערה שהיה לך סעיף כלשהו, לא?

KOBIG0

New member
לשמחתי קיבלית קה"ס 41

זה אומר שנאי יוצא מקרבי ויוצא מהגדוד וכנירא יצא לשיבוץ מחדש.. מקווה לטוב למרות שאני לא כולכך רואה את עצמי במסגרת צבאית , ננסה ונירא איך אני ישתלד במקום אחר לגבי הקה"ס זה מתחיל מ 0 ונגמר ב 60 כאשר 60 זה אינו כשיר לשרות ולבנות אין קה"ס

KOBIG0

New member
בסיס לא קדמי

מה זאת אומרת !? בסעיף קהס שלי אני חושב שיש את זה השאלה שלי מה זאת אומרת בסיס יעוד לא קדמי .. משהו כזה אתם יודעים אולי?

disturbed fairy

New member
בסיס לא קידמי

הכוונה לא בסיס קידמי, כמו שרשום! לא בגבול, לא בחזית, לא קרבי, לא מבצעי....

disturbed fairy

New member
כן

הבחור פה ציין שזה מתחיל ב-0 ונגמר ב-60, מה שלא כ"כ מסתדר לי... אני דיי בטוחה שזה מתחיל ב40... ונגמר גם בפחות מ-60, אבל אני לא סגורה על זה. ובתעודת שחרור לא רשום כלום על סעיפים
רשום רק הפרופיל שאיתו השתחררת! ואין הבדל אם הפרופיל היה רפואי או נפשי.. ומן הסתם לגביי הקה"ס לא רשום כלום כי הוא לא מוריד פרופיל.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לקראת מחר....

קובי, החברים בפורום כבר כתבו לך דברים שהם מרגישים.. אנחנו רוצים להוסיף שהפורום כאן וגם אנחנו איתך לקראת מחר שולחים לך נשימה ארוכה והרבה סבלנות ורוצים לשמוע מה התקדם שם ...

KOBIG0

New member
לגבי אתמול , יום חמישי

לא הופתעתי אבל הפגישה שהיית אמורה ליהיות התבטלה .. כמה צפוי חשבתי באותו רגע ש אני הולך למות זה היה ב 7 בבקור שהודיעו לי את זה אחרי ההודעה ברחתי להם והסתגרתי במקום 3 שעות ולא ידעתי מה אני עושה זה היה בשבילי סוףהעולם התקווה שיחידה שלי להנצל , מהמצב שלי ברח לי אחרי שחיכיתי לו כולכך הרבה זמן ואחרי הרבה סבל אני לא יודע מה לעשות כמה אפשר לסבול ולסחוב עוד ועוד?!

למעלה