אנשים, אני חייב לפרוק משו..

Yuvalenko

New member
אנשים, אני חייב לפרוק משו.. ../images/Emo26.gif

אתמול והיום ראיתי להנאתי כמה וכמה פרקים מגניבים ביותר של חלומות בהקיציס, החטא (heta) ועונשו, ואפילו קצת צפ"ש שיש לי מוקלט. ואני מצטער להגיד, זה פשוט עולה באלפי רמות על ארץ נהדרת. כנראה שזה בעיקר בגלל הסגנון של ארץ נהדרת, שהכל כתוב, והכל עם טקסט, גם מה שאיל אומר, גם מה שטל אומר.. בחטא ועונשו היו נותנים לטל "יד חופשית" והוא היה פשוט פולט כל מה שעלה לו בראש, וגם איל נסחף אחריו, זה מה שעשה ת'תוכנית כל כך מצחיקה! סתם לדוגמא, קטעים שטל היה קורא גם דברים שלא צריך לקרוא מהפרומפטר, אתם מדמיינים אותו עושה דבר כזה בארץ נהדרת?.. אגב, ראיתי את נורית החתולה עונה 3 של חלומות, ואכן (נראה לי שצריך להודות לרוית שרמזה לי על זה)- עוזי כהן מופיע שם כמומחה לתחבורה אלטרנטיבית, ו.. טוב מי שראה מבין למה זה כל כך מצחיק.
(בוא נגיד שכל מילה שיוצאת מהפה שלו היא לא הגיונית וחסרת כל קשר למילה הקודמת.) אה כן, חשוב להזכיר, שראיתי ת'פרק האחרון של העונה השניה של החטא ועונשו שוב, ומסתבר שמר איל קיציף החביב הבטיח, סליחה, נשבע!! שתהיה עוד עונה. כלשונו: "נתראה בעונה הבאה, נשבע!". נו?.. כמה זמן נחכה עוד?

Yuvalenko

New member
אה כן, עוד משו קטנטן...

זוכרים בפרק האחרון של החטא שאיל וטל הודו לכל מי שערך והפיק וכו? אז אחת הבחורות שנשמעו שם היתה מי אם לא- ליאור ברזובסקי.. ???where is she

greeneye

New member
הינו שם, זוכר?

וחיכינו לשמוע את השם שלה, ומחאנו כפיים! באמת איפה ליאור? זנחה אותנו זאתי.

סולמית42

New member
איזה חמודים...

לא באמת זנחתי אתכם... רק הפכתי להיות משתתפת פסיבית בפורום. אני נכנסת מידי פעם לקרוא הודעות ומאוד משמח לשמוע שעוד זוכרים אותי :) אני אספר לכם שאני עובדת כבר הרבה זמן בהפקות סרטים. ואני גם אספר לכם שאחד הסרטים שלנו שייצא ממש עוד מעט (כמה חודשים מועטים) הוא סרט עם טל שנקרא "מוכרחים להיות שמח". סרט מקסים ויפה ואני נורא אוהבת אותו. מבטיחה לעדכן לפני שהוא ייצא לקולנוע (למרות שבטוח גם תדעו מפרסומים) ואז תוכלו גם אתם לראות כמה זה סרט מ-א-מ-ם וכמה טל מדהים שם. אז נשתמע

Yuvalenko

New member
סולמיתתתתתתתתתתתתתתת

התגעגענו!!!!!!!!! אז מסתבר שאת עדיין עובדת עם טל, הא?.. יפה לך.. שני קוראים פסיבים עובדים ביחד.
אבל למה פסיבית? תשתתפי, את מוסיפה נופך מאוד ריאליסטי לפורום המטורף הזה.
(אין לי מושג למה התכוונתי, אבל פשוט תשתתפי וזהו. אל תשאלי שאלות)

סולמית42

New member
יובלללללללללללל

נופך ריאליסטי זה מה שחסר לך? נראה לי שאתה פונה לאדם הלא נכון... הקיצר, אני לא ממש עובדת עם טל, רק על סרט שבו הוא השתתף. הקיצר שני, אם יהיה לי מה לכתוב אני אכתוב. והקיצר שלישי, נראה לי שרק אתה התגעגעת כי אף אחד אחר לא הגיב...
ביי

greeneye

New member
היהיהי.

אני הגבתי! ומה...את מצפה נעמוד פה, בזרועות מושטות אחרי שזנחת אותנו, להתייבש לנו פה? כן?! סתם, נו. ברור שהתגעגענו.

greeneye

New member
בנורית החתולה-

הוא רצה גונדולות בביובים או משהו, לא?
נוסטלגיה.

Yuvalenko

New member
חחחח... לא לא לא

הוא הציע שנעשה תעלות ונשוט בסירות וככה יהיו פחות פקקים. אז איל שואל אותו שוב ושוב - איך לא יהיו יותר פקקים ככה? הרי יהיו מלא סירות וכל זה.. אז כמובן שעוזי לא עונה לו אפילו פעם אחת, חוץ מהתשובה האחרונה שלו הברורה ביותר: "כי אתה משחרר,את הנוסעים, באמצעות האלטרנטיבי, באמצעות היציאות והצפיות (או משו לא מובן, אף אחד לא הבין מה הוא אמר בסוף) כמו שקורה בעולם המפותח.. " בהזדמנות אני אכתוב לכל אלה שלא ראו את הטקסט של הקטע עם עוזי כהן, שתבינו עד כמה הדברים שלו לא קשורים ולא הגיוניים.

greeneye

New member
לא הייתי עד כדי כך רחוקה.

הוא אמר גונדולות. ברחובות רעננה או משהו. היה מצחיק.

טוב, בא לי להגיב לשם שינוי...

דבר ראשון, יובל, ראית "כמה וכמה פרקים מגניבים ביותר של חלומות בהקיציס, החטא ועונשו ואפילו קצת צפ"ש"? יובלי, החיים קשים ללא סקאל, אה? ועכשיו לעניינינו- יש כאן מעין קטע-מאגניב-שכזה לצאת בהצהרות של "כמה ארץ נהדרת היא לא חלומות בהקיציס", איך "הכל כתוב, הכל עם טקסט- כלום לא מאולתר" ואיך שהיצירה שנקראת חלומות בהקיציס "עולה באלפי רמות על ארץ נהדרת"... אתם באמת חושבים שיש מקום להשוואה? התוכניות שתיהן באמת מוצלחות, אבל הן לא אותו הדבר!!! בשתיהן אומנם יש הומור ובשתיהן יש קיציס ופרידמן- אבל זה עדיין לא הופך את התוכניות לזהות בינהן. כיף לנו להיזכר בקטעים נוסטלגיים ולחשוב "כמה היה נהדר, וכמה חבל שהפסיק", אבל בואו נסתכל על הצד האחר- איזה כיף שהם עברו לפרוייקט חדש. הרי בינינו, מצחיק-מצחיק, אבל נניח עד היום הם היו ממשיכים עם חלומות... כמה נסבל כבר זה היה לראות את פרידמן בתחפושות של חיות? האיש גאון-מטורף ואני באמת אוהבת אותו, אבל אני גם חושבת שהתוכנית הפסיקה בדיוק בזמן (ובאופן קצת לא מפתיע....כולם כאן מדברים על עונות 2+3 המוצלחות של חלומות, מה עם העונה ה- 4,"נבחרת החלומות בהקיציס",שהייתה (בלשון המעטה), לא ממש מזהירה?) ובנוגע לפסקה האחרונה שלך, יובל- הבטחות לא חייבים לקיים. אפילו שבועה.

F10J

New member
מצד שני

מבחינת "כמה זה נסבל..." גם ארץ נהדרת הייתה אמורה להגמר אחרי עונה וחצי+- ואני דיי בטוחה שהיא תמשיך לעונה שלישית ואפילו יותר

Testicles

New member
קל לתרץ את זה בזה שאין מה להשוות

אנ"ה פשוט בינונית, גם אם לא משווים לפרוייקטים הקודמים שלהם. היא בינונית באופן כללי. יש בה הבלחות פעם ב... של משהו ראוי. ונכון שנבחרת החלומות לא הייתה מזהירה. אבל הם הפסיקו ועברו ללגעת באוכל ולחטא ועונשו. ואח"כ היה את צפ"ש, שמי המציא את ראשי התיבות האלה? זה אמור להיות צל"ש או צפל"ש. ואיפשהו באמצע היו שתי תוכניות ביצת כסף והמופע של כיפה אדומה שהם עשו. אז זה לא שלולא אנ"ה, הם היו תקועים בעונות ממוחזרות של 'חלומות'. מ.ש.ל.

Yuvalenko

New member
חחחחחחחחח...... ../images/Emo6.gif

מ.ש.ל.
אמרו לך פעם שאתה מצחיק???

../images/Emo26.gif

אני לא באה לתרץ שום דבר. יובל כתב בבירור בהודעה הראשונה כמה חבל שהם לא מה שהם היו בחלומות, איך בחטא ועונשו טל פלט ואמר כל מה שהיה לו בראש ו"אם אנחנו מתארים לעצמנו שהוא היה עושה את זה באנ"ה" (וסליחה שהציטוט לא מדוייק. אין לי כח ללכת ולהעתיק את הציטוט המקורי, עמכם הסליחה). אולי ארץ נהדרת מבחינתך היא תוכנית בינונית, בסדר. אני לא אתווכח איתך- זו דעתך וסבבה לגמרי אבל ארץ נהדרת היא לא תוכנית סאטירית (למרות שמדי פעם יש הברקות)!!! היא תוכנית הומור ובידור, מצליחה ומשוקעת שאופיינית לערוץ 22 בשעות המרכזיות של הערוץ. שאתה אומר שיש מדי פעם "הבלחות פעם ב...של משהו ראוי"- בסדר, אולי סוג ההומור שם לא לטעמך אבל אם התוכנית הייתה באמת כזו "בינונית", קצת קשה להסביר את הרייטינג הכ"כ גבוה שהתוכנית סופגת כבר במשך 2 עונות. [וברור שגם אני הייתי מייחלת לתוכנית סאטירית בכיכובם של השניים מלאה בציניות (עזוב ציניות, סרקזם נשמע טוב יותר) תחכום, והומור שנון... אבל בכל זאת, ערוץ 22. בוא נהיה ריאליים]. לא רוצה להיות קטנונית- אבל חשוב לדייק, "לגעת באוכל" צולמה עוד לפני העונה השלישית של חלומות, ולא לאחר העונה הרביעית (ככה שאי אפשר להגיד ש"נבחרת החלומות לא הייתה מזהירה. אז הם הפסיקו ועברו ללגעת באוכל") כל הספיישלים למינהם ("ביצת הכסף")- צולמו במהלך חלומות, ולא לאחר הירידה של התוכנית. והמופע, "כיפה אדומה הסיפור האמיתי" רץ במהלך העונות 2+3 של חלומות וירד לקראת תחילת העונה הרביעית (נבחרת החלומות). מכאן נובע- שכל הפרוייקטים שציינת (מלבד החטא) נוצרו במהלך תקופת חלומות, ולא אחרי שהעונה האחרונה ירדה. טוב די, נו. סיימתי לזיין את השכל. יש בגרות במתמטיקה, צריך ללמוד.

Yuvalenko

New member
את בטוחה שזו לא בגרות בספרות?..

לא, כי כמות זיוני השכל והחרטוטים שלך נשמעים בדיוק כמו תשובה בבגרות בספרות.
את יודעת מה, אולי זה בתנ"ך, כי כתבת שם ממש מגילה!! (או אולי בהסטוריה, כי לוקח שנים לקרוא ת'הודעה שלך?) טוב הבנת.

למעלה