אוקיי, אז היה את החטא ועונשו ואת צפל"ש. ונכון שיש לאנ"ה רייטינג גבוה. יש בה משהו. התוכנית לא "לא טובה". היא בדיוק טובה כדי שמלא אנשים יאהבו אותה. היא משפחתית כזאת. ובד"כ כל מה שמלא אוהבים, לא מבריק. אבל נכון, עניין של טעם וכל זה...
אני כבר רואה את גל ורוית מדברות ממש כמו בימים הטובים "שיו וואו יובל הזה חוצפן" "כן יאו הוא חצוף חבל על הזמן" "כן.. צריך להזמין לו אמבולנס. אמבולנס?!?!?" "[בלה בלה בלה] מד"א [בלה בלה בלה] משמרת [בלה בלה בלה] קורס תתקשק"ש [בלה בלה בלה] תחנה !" ממש גורם לי להזיל דמעה.
יש משהו בזה שאם חלומות ב היתה ממשכיה עד עכשיו, היא בודאי היתה לא נסבלת. כי באמת יש את העניין הזה של למצות והחוכמה היא לפרוש רגע אחד לפני שלצופים ימאס (כמו שאמר פעם טל חכם אחד). אבל, חלומות בהקיציס היא רק דוגמה (מוצלחת מאוד) למה שאפשר להפיק מהשילוב הזה, הצמד הזה של קיציס ופרידמן. כשהם ל-ב-ד וכשנותנים להם להתפרע (גם אם זה אומר לא פריים טיים). אז בסך הכל מה שאמרנו (לפחות אני) זה שהפרוייקטים שהם עשו בתור צמד הרבה יותר הצחיקו אותנו מהפרוייקטים המשותפים עם עוד הרבה אנשים-שזה אנ"ה. עכשיו יותר פוליטיקלי קורקט?