אנשים אני צריכה עזרה ממכם

Faust Arp

New member
אנשים אני צריכה עזרה ממכם

כשרק הכרתי את רדיוהד אהבתי מאוד את דה בנדס, במיוחד את השירים ה"מכסחים" שלהם עם הרבה גיטרות. רצוי לציין שבאותה תקופה הייתי מתלהבת רק ממוזיקה כזאתי. ואחר כך שמעתי את קיד איי אמנזיאק וHTTT, בהתחלה שנאתי אותם, אבל אחר כך ראיתי כמה הם מדהימים וכמה אני מחוברת לקטע האלקטרוני של רדיוהד הרבה יותר מהקטע הפאנקי שלהם. ומאז כשאני שומעת את דה בנדס שוב קשה לי מאוד לאהוב אותו ולהתחבר אליו- בגלל הסגנון שלו. אבל כולנו יודעים שהוא אלבום מעולה אז אני לא מבינה למה קשה לי איתו כ"כ. S: רציתי לדעת אם גם לכם קרה לכם משהו דומה לזה. אותו דבר גם קרה לי עם האלבום החדש. אז כן, הוא מדהים. חוץ משיר אחד, בודיסנאצ'רס. שוב אותו דבר עם הקטע הפאנקי שלו, והגיטרות שם שאמורות לעשות את רוב השיר אבל פשוט לא עושות לי את זה וזה פשוט מוזר, אז רציתי לשמוע את דעתכם..

V e g

New member
מכיר ואף נמצא במקום דומה

לאחרונה אני לא שומע את The Bends (אבל לעומת זאת אני שומע המון Bsides מהתקופה ההיא) - לא יודע אם זה בגלל הסגנון או מיצוי בתקופה הזאת. זה עניין של השקפה ואת משפרת את הטעם וכו', זה אמור להיות חיובי. זה נשמע שזה מפריע לך, וגם לי לעיתים קורה שאני מאבד עניין במשהו וזה מפריע לי. אבל לפעמים מקבלים פרספקטיבה חדשה וחוזרים שוב אחורה, גם כי מתגעגעים בסופו של דבר. את בודיסנאצ'רז אני לא בטוח שהתרשמתי שאת אוהבת, בלי קשר לז'אנר...אלא פשוט השיר עצמו - הוא פחות מלודי מבלדות הרוק של The Bends...בכל מקרה, אני חושב שהשירים האלה מקבלים יותר תשומת לב כשמבינים גם את הליריקה שלהם.

Faust Arp

New member
אני מבינה את הליריקה,

זה פשוט שכבר קשה לי לשמוע מוזיקה כזאתי. וזה לא רק עם רדיוהד, זה פשוט שאחרי קיד איי ואמנזיאק פתאום התחלתי לשנוא את הסגנון הזה, ואני חושבת שהוא פשוט לא טוב, אני לא מסוגלת יותר לשמוע אותו, אני שונאת עכשיו הרבה להקות בגלל זה.. השאלה אם זה משהו שדפוק אצלי או שכמו שאתה אומר זה משהו חיובי, כי אני בעצם משפרת את הטעם :-O

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מרגישה באותה סיטואציה.. שמרגיש לי ש"מיציתי" את התקופה, והסגנון שאני אוהבת השתנה. ולמרות שאני חוזרת שוב לפעמים לדברים ה"ישנים" (אחרי הכל לא עבר כל כך הרבה זמןD:), יוצא שאני מאבדת בזה עניין וזה מפריע לי (כמילותיך) גם כן... אני מניחה שזה גם משו שצריך להתמודד איתו, סוגשל... וגם משהו ששוב, הוא לפי תקופות. אולי עכשיו את בתקופה שפחות כיף לך לשמוע דברים בסגנון הזה, אבל זה לא אומר שזה לא יחזור. כי אחרי הכל עדיין אהבת את זה (וזו מוזיקה טובה, אז אין סיבה שלא לאהוב את זה שוב
)

Gigantic Boots

New member
גם לי יש תנטייה הזו

לדברים שקטעים שנוגעים ברגש. וגם בכל אופן, שירים עם דיסטורשן זה שירים שהם מגניבים... ולא מרגשים... ומה לעשות השירים היותר רועשים של רדיוהד הם הפחות טובים. וללא ספק בודיסנאצ'רס זה השיר החלש באלבום החדש. פשוט זה הגיוני. כהכל יותר נקי אז יש יותר מקום לביטוי עצמי. ככה זה גם בגיטרה, אם אתה מנגן בקלין אז אפשר לעשות הרבה יותר דברים.

kraz11

New member
לא מסכים

דיסטורשן זה שירים שהם מגניבים... ולא מרגשים...? ומה עם פרנויד אנדרואיד , קריפ , ג'אסט, my iron lung ? משהו מרגש לא חייב להיות איטי , גם דיסטורשנים יכולים להיות מרגשים ובמיוחד דיסטורשנים של רדיוהד.

ענברי9

New member
ממש לא

בודיסנטצ'רס הוא השיר החלש באלבום הזה? ממש לא. אולי יכולת לומר ש~לדעתך~ בודיסנטצ'רס הוא השיר הכי חלש באלבום, אני בכלל לא מסכימה איתך! הוא אחד השירים החזקים באלבום מבחינתי. זה עניין של טעם, אין מה לעשות, אני כנראה לא איבדתי את העניין בשירים עם דיסטורשן, והוא בין השירים האהובים עליי, למרות זאת, את all i need אני פחות אוהבת, ממש פחות. שיר קצת מעצבן אפילו אני חושבת שהבהרתי את עצמי, עניין של טעם נקודה.

w0nkas

New member
אוו אווו

את נורא אובססיבית על השיר הזה.. ואת כאילו כועסת עלינו ומאשימה שחלקינו לא מתחברים אליו ומצד שני את אומרת שזה עניין של טעם. אם את אוהבת אותו כל כך לא צריכה להפריעה לך הביקורת שלנו עליו.

ענברי9

New member
טוב אז

אובססיבית לגבי השיר הזה אני לא, אוהבת אותו מאוד כן. ואני מצטערת, אבל אני לא רואה פה איפה אני מאשימה בדיוק, והאמת שאני גם לא כועסת אולי זה נראה תוקפני, כי אני הייתי מופתעת שזה מה שחשבו על השיר הזה, לא הבנתי איך הגעת לזה שאני מאשימה....אבל שיהיה ולהפך, לא קרה לך שאהבת שיר ממש ואמרו משהו נגדו וזה הפריע לך? זה טבעי אין מה לעשות

w0nkas

New member
------>>

צודקת מצטער...התכוונתי לתקיפה ולטון כתיבה חח

Pygmy puff

New member
קרה גם לי

פעם אהבתי את דה בנדס והייתי שומעת אותו הרבה יותר. כשהקשבתי לו בשלמותו אחרי In Rainbows הוא פתאום נשמע לי בוסרי.
זה לא שהוא לא אלבום טוב, אבל רטרואקטיבית, הוא פשוט פחות טוב מהאלבומים שבאו אחריו. (אני עדיין אוהבת את Street Spirit כמו תמיד, ת'ו. שיר הסיום הכי טוב של רדיוהד מבחינתי.)

Faust Arp

New member
זה בדיוק ככה

אחרי ששמעתי את האלבומים שאחרי דה בנדס, הסגנון של דה בנדס פשוט נשמע לי לא טוב ועכשיו אני לא יכולה לשמוע אף מוזיקה בסגנון הזה. זה דיי גורם לחשוב שאם ככה זה יהיה כל פעם שאני אשמע משהו יותר טוב אני אאבד עניין במה ששמעתי לפני זה דיי עצוב שזה ככה. /:

בול מרגיש ככה, אפילו עד עכשיו.

מדי פעם יש לי רצון עז לשמוע את דה בנדס, אבל ממש לעיתים רחוקות. זה יותר שירים בודדים מאשר את כל האלבום. לא יכול להסביר מדוע, פשוט ככה זה:)

golanaor

New member
דה בנדס לדעתי לא פחות טוב מאלה שאחריו.

הוא שונה אין ספק. הסגנון שלו יותר לכיוון הבלדות רוק, שירים נוגעים וליריקה מעולה. כמו כן זה האלבום השני שלהם, בו הם התחילו להציג את הסגנון האמיתי שלהם, בלי פאדיחות, 100 אחוז של רדיוהד טהורים וצעירים. לדעתי השירים של רדיוהד, הבלדות יותר, הם אלה שנכנסים יותר עמוק ומתפוצצים בפנים. פייק פלסטיק הורג אותי כל פעם מחדש, סטריט ספיריט מדבר אליי, ואני מרגיש חלק ממנו. דברים שקשה להסביר, וקל להרגיש.

RonnnyS

New member
ד'ה בנדס הוא אחד מפסגות היצירה

של רדיוהד, אין ספק. האמת שד'ה בנדס גם מרגיש לי כל- כך נכון ונקי מבחינה אישית, אני לא יודעת איך להגדיר את זה. חלק מהשירים מושמעים אצלי נון-סטופ ברמה מטורפת ופשוט הורגים כל פעם מחדש, הכאב שהוא עסק בלתי נפרד מכל האלבום המושלם הזה פשוט לא נותן לי לעזוב אותו. אפילו את אוקיי שאני מאוד אוהבת אני פחות שומעת, אולי בגלל שהרבה אנשים מכירים אותו, מעריכים אותו ומחשיבים אותו לאלבום הטוב ביותר של רדיוהד, ד'ה בנדס מרגיש לי הרבה יותר אישי ונקי מאוקיי. לי יש את הבעיה ההפוכה מזאת של Faust Arp, לאחר ששמעתי את אוקיי וד'ה בנדס כמו כולם אני מניחה חשבתי לדהור לשמוע גם את האלבומים האחרים Kid A ואלה שאחריו. אני לא חושבת שיש דבר שיותר קשה לעקל ממנו, ניסיתי לשמוע אותו לפני כמה חודשים בפעם הראשונה והיה לי כל- כך קשה איתו. הוא כל- כך צורם ומלוכלך מבחינת סאונד וממש קשה לי להתרגל אליו ולסגנון הזה בכלל. מי יודע עוד יבוא יום ואשמע אותו נון-סטופ חושבת על כמה שהוא גאוני ושלא הבחנתי בזה לפני זה(?) אבל מה שבטוח ד'ה בנדס יישאר איתי עם כל הכאב הטהור שבו. *זהו פרקתי.

Faust Arp

New member
אז אוליי כשתתחילי לשמוע ולהבין

את קיד איי ואמנזיאק, תראי למה אחרי ששמעתי אותם כ"כ לא סבלתי את דה בנדס.. פשוט קשה לחזור לסגנון הזה של רדיוהד אחרי ששומעים כמה מדהימים וגאוניים קיד איי ואמנזיאק.. באמת ששווה לך לנסות לשמוע אותם, את מפספסת הרבה מאוד. אני חושבת שבלעדיי קיד איי ואמנזיאק לא הייתי אוהבת ומעריכה את רדיוהד כמו שאני עכשיו.

פוֹלי

New member
טעם וריח

(וסליחה על ההתערבות) לא משנה כמה פעמים אני שמעתי עד היום את ילד א ואמניזיאק - עדיין דה בנדס ואוקיי מחשב האהובים עליי ביותר. כרגע גם in rainbows מצטרף לפנתאון של האהובים עליי ויחד הם סוגרים שלישיה.

למעלה