אנשים אני צריכה עזרה ממכם

Faust Arp

New member
ברור שיש פה עניין של טעם וריח

אבל לפחות צריך לנסות להקשיב להם יותר ויותר, גם לי זה היה ככה בהתחלה איתם. אין מה לעשות ככה זה עם רדיוהד לוקח זמן להתחבר לשירים שלהם במיוחד אחרי שהם שינו את הסגנון שלהם לגמרי מדה בנדס ואוקיי לקיד ואמנזיאק.:)

אזירפאל

New member
אני היחיד שחושב שהם לא לגמרי שינו את הסגנון?

נכון שהם ניסו המון דברים חדשים, אבל באופן כללי, בקיד א', אמניזיאק ו-HTTT יש המון שירים שהייתי יכול לחשוב ששייכים לתקופת אוקיי קומפיוטר: Optimistic, Knives Out, Scatterbrain, I Will ועוד. נכון שהם לא בדיוק באותו קו כמו זה של אוקיי קומפיוטר, כי הם אחרי הכל קצת התבגרו ושומעים את זה, בעיקר ב-HTTT, גם בנגינה וגם בקול של תום, אבל אני לא חושב שאפשר להגדיר את זה כ"שינוי סגנון לגמרי". אני, אגב, מכיר את רדיוהד שנה בערך, פלוס מינוס. התחלתי מאוקיי קומפיוטר ודה בנדס, עברתי ל-HTTT ורק אז שמעתי את קיד א' ואמניזיאק. בהתחלה קצת היה לי מוזר, אבל לאט לאט גיליתי את היופי, וזאת למרות שעד אז לא ממש הקשבתי למוזיקה שהיא לא 'רוק', וחשבתי שתמיד יותר אתחבר לדה בנדס. רדיוהד עוררו בי עניין בז'אנר אחר של מוזיקה ופתחו אותי לגלות דברים חדשים, בלי לפסול מראש. The best thing that ever happened to me. :)

RonnnyS

New member
יהיה לי קשה להתרגל לקיד איי

אבל כן, בטח שאני אנסה לשמוע אותו שוב. לאמנזיאק אני מקשיבה עם דילוג על חצי מהשירים, גם הוא מרגיש לי נורא לא במקום. אבל כן, אני מאמינה שזה רק עניין של זמן, גם מד'ה בנדס לא התרגשתי כל- כך לאחר הפעם הראשונה ששמעתי אותו, רק לאחר כמה השמעות ועיון קצר בליריקס הוא נתפס לי והבנתי שזה לא עוד סתם אלבום שאני יכולה להגדיר כ"נחמד". רדיוהד שונה בגישתה למוזיקה בהרבה מלהקות אחרות והשוני הגדול ביותר הוא האומץ של החברה האלה לאחר שני אלבומי רוק מעולים שקיבלו ביקורות כ"כ טובות להוציא אלבום כמו קיד איי. אני מאמינה שאם הם בחרו ללכת בדרך הזאת באמת הייתה להם סיבה טובה לכך.

golanaor

New member
זה גם עניין של מיצוי וטעם.

ששניהם הם דברים שמשתנים. טעם הוא דבר שמשתנה ומתעדן עם הזמן, ולכן ההתחברות לקיד איי ואמנזיאק יכולה לקרות בזמן הקרוב, או אפילו בזמן היותר רחוק. כשיורגש מיצוי של דה בנדס(לא הכוונה מיצוי ולהפסיק לשמוע אותו, אלא מיצוי מבחינה מוזיקלית, בשלות) תוכלי להמשיך הלאה . להיפתח לסגנונות קצת יותר שונים(אומנם עדיין רדיוהד), למתוח את הגבול, לגוון את הטעם והמוזיקליות ובעיקר להתאהב, להתאהב בעוד אלבומים של הלהקה אותה אנו לא מפסיקים לשבח. זו דעתי(כן?), את לא חייבת להסכים איתי , אבל אני חושב שככה זה עובד לפעמים.

Faust Arp

New member
מסכימה

רדיוהד לקחו סיכון ענק אחרי דה בנדס ואוקיי כשהם הוציאו את קיד איי, אלבום ששונה לגמריי מהקודמים לו. וזה מה שטוב ויפה, האומץ הזה שבאמת ייחודי להם! עוד דבר טוב זה שגם אחרי שהם הוציאו את קיד איי שהוא לגמרי ההפך מדה בנדס ואוקיי הם עשו אותו בצורה מופתית כמו שרדיוהד יודעים לעשות. ואני כלכך שמחה לגמרי שהם לקחו את הסיכון הזה. כי זה גם גיוון אותם מאוד וגם גרם להם לראות לכולם שהם מצויינים בהרבה סגנונות ולא נעולים על אחד כמו רוב הלהקות

קוֹבּ

New member
אצלי קורה משהו אחר לגמרי.

הכרתי את כולם בו זמנית
כלומר האזנתי לסירוגין לKID A, OK COMPUTER, ו AMNESIAC, ורק אחר כך החלטתי להתמקד יותר בקיד א' ואמנז'יאק ועכשיו אני מנסה שאוקיי קומפיוטר יחלחל אליי. במקביל לזה היה מן תהליך לא ברור שבו גם בו זמנית האזנתי לHHHT ודה בנדס. את פאבלו מעולם לא שמעתי, ואת IN RAINBOWS אני מחשיב יותר אלבום ממש טוב של להקה אחרת, ולא איזשהו אלבום של רדיוהד. אז אני לא יודע מה להגיד
.

קוֹבּ

New member
אני לא יודע איך להסביר.

זה נשמע כמו אלבום ממש טוב. פשוט לא כמו רדיוהד בשבילי. כלומר, כאלבום הוא חיובי ויפה ונעים וקצת מיוחד. אבל אני לא מוצא בו את המשהו האחר הזה שעושה לי את רדיוהד רדיוהד. אני עדיין מנסה בעצמי להבין מה בדיוק אני מרגיש, כשאני אצליח אני מבטיח לשתף
.

shmuelr

New member
רק פסיכולוג יעזור לך גברת ../images/Emo13.gifסתם. בצחוק. אבל

דה בנדס זה דיסק פולחן, גאוני ועוד הרבה דברים שעושים לי מחשבות בריאות.

למעלה