אנשים אתם חייבים להודות

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
אנשים אתם חייבים להודות

עכשיו שאתי בחוץ אתם פחות כועסים על ענבר אני לפחות פחות כועס

billc

New member
לדעתי אתי הוציאה את הרוע מקרן וליהי

אני חושב שקרן, דניאל והיום אפילו אורטל, בנות סבבה

easternstar

New member
מה זה קשור? גבר אומר לה דרך חברתה(איילת)

שיש לו "אינטימיות" עם מישהי(דניאל) והוא מבקש לא לשלוח אותו לסוויטה עם בחורה אחרת(קרן) והיא רוצה להתחנף לאותה בחורה ושולחת אותו? ועוד משפיעה על שתי נגררותיה להצביע? היא שכחה מה עשו לה? ואיך היא לא מתביישת לעשות את זה מול העיניים של הבחורה שנמצאת ב"אותה אינטימיות" ויש לה יום הולדת. חשתי מענבר ממש גועל.. היא התנהגה כאחרונת הכלבות.. ואני עוד סימסתי לה..

billc

New member
כי היא רוצה שיהיה קצת מעניין

אני אוהב את דניאל, אבל שמח שקרן נבחרה

billc

New member
דניאל חכמה, יודעת לבטא את רגושותיה

היא בולדוזר שרץ אל המטרה, ושורדת מצב בלתי אפשרי אבל אם היא ביחד הלילה עם איתן, אפשר לסגור את התוכנית

לא מסכים איתך.אתי צודקת בקטע הזה.עם אורבך..

כבר בחר,אז שייגש בטובו להפקת התכנית,יגיד להם אנשים אני את ההצגות מפסיק,מצאתי אהבה פה,אני לא מוכן לשחק ברגשות של נשים שבאמת מסוגלות להתאהב בי פה. וזהו פיניטו דלה קומדיה. כל עוד שהצנון משחק את הפאסון,אין לו סיבה להתלונון. ענבר ואיילת לא חייבות שום דבר לא לדניאל ולא לקרן.במקרה הזה הן מחבבות יותר את קרן וזה שיקול אישי שלהן.

easternstar

New member
אני חושב שגם במשחק (קח את האח הגדול לדוגמא)

יש התנהגות אנושית בסיסית. אני רוצה להזכיר לך את הניסויים הפסיכולוגיים של זימברדו שמראים איך אנשים יכולים להתעלל באנשים אחרים כשה"סמכות" נותנת להם הוראה. איתן לא רוצה לעזוב את המשחק והן לא רוצות לעזוב אבל כדי ליצור מתח אצל הצופים הן מוכנות להתעלל רגשית בבחורה, להיות צבועות, לדרוס בחורה אחרת (כי העדר נגדה) ועוד. אני חושב שבכל סיטואציה אפשר להשאר אנושיים (גם כשהסמכות מבקשת ושם היתה להן בכלל אפשרות בחירה) האמת שמבחינה מוסרית "מנהיגות הקבוצה" שלהן מעוררות בי ממש גועל.

הלכת רחוק מידי,אין פה שוק חשמלי...

איתן לא רוצה לעזוב את המשחק? למה? בגלל הכסף שמובטח לו? אז שיחליט אם הוא חושב על הכסף או על האהבה. הבנות לא רוצות לעזוב,זה מובן כי הן ברובן באו בשביל עצמן ולא בשביל שום גבר.15 דקות של תהילה כולנו מכירים,במקרה של הריאלטי הזה 5 דקות אולי. עדיין זה לא מרגיש נוח להצטייר כבנות סוג ב' אף פעם בטח לא לבנות שרגילות להיות מחוזרות בחוץ על בסיס יומי. אשמח אם תסביר לי איך אפשר להשאר אנושיים בסיטואציה כמו שמתרחשת כיום שם.

easternstar

New member
נכון. קשה, מבזה ואני לא הייתי שולח אף חברה

להיות שם. עדיין כשמישהי בוכה אפשר ללמוד מקובי פרץ איך באים לנחם, לא מפעילים חרמות וצעקות, לא מראים מול העיניים לזו שהיתה עם אורבך את חברתה איתו. הוא ביקש..מה היה קשה לא לעשות את זה..ובעבור מה? ענבר שכחה שאתי אמרה לה שהיא שמנה שלא צריכה לאכול עוגות, שהיא מלכלכת ולא מנקה? כשההתקפה לא עליה זה בסדר? אפשר לדרוס לידה את לירון, ליז והאמת שגם את חברתה ענת? מה יצא לענבר מהקשר עם החבורה הזאת, שלא סופרת אותה ממטר ותזרוק אותה לאחר השימוש? אני מסכים איתך שרוב הבחורות היו בורחות משם.. סתם אני כמו קובי פרץ בעניין הזה ולא יכול לראות התעללות בבחורות..אמרת חינוך מהבית אצל הגברים המזרחיים? :))

קצת איבדתי אותך,על איזה חרמות וצעקות אתה מדבר

? זה שדניאל בוכה,לא אומר שקרן לא בוכה,פשוט היא בוכה בארון בגדים,וזה שאורטל בוכה... כולן בוכות עם או בלי קשר לאורבך,לכולן קשה. אני ראיתי שהודיעו על זכייתה של קרן,דניאל פשוט טסה לכיוון השרותים,לא בדיוק כיבדה את הבחירה,רק אחרי כמה דקות ואחרי שאורן ויוני טסו לשם אחריה היא ניגשה וחיבקה ונישקה את קרן. אז מאוד קל להסתכל על מגרעות של קרן,ליהי ואתי אבל גם דניאל לא חפה ממגרעות. לגבי ענבר-כתבתי כבר שהבחורה קצת התבלבלה שם בשבוע האחרון,היא חושבת שהריחוק מאיילת הוא מה שהעלה אותה,מהר מאוד היא תבין שלא. ענבר היא יושבת על הגדר,היא לא לוחמת צדק,חשבתי שכבר הגענו להסכמה על זה.

easternstar

New member
על מה שהסכמנו, הסכמנו..לגבי ענבר..

מדוע אני חושב שלגבי דניאל זו התעללות ולגבי קרן ואורטל לא? כי לדעתי סוג האינטימיות בין דניאל ואיתן שונה מאשר אצל השתיים האחרות ודניאל באמת אוהבת אותו. אני מסכים איתך שהפורמט של התוכנית דפוק. היה צריך לבנות אותו אחרת. הוא בנוי על התעללות רגשית. בחיים האמיתיים אאישה היתה מסכימה שהחבר האינטימי שלה יעשה את זה מול עיניה? זה מה שציפיתי מענבר להבין אבל אתה צודק שהציפיה היתה מוגזמת. ההתעללות הרגשית תגבר בתוכנית. יהיה שלב שאעזוב את הצפיה ואבדוק רק בגמר מי זכתה.

חכה חכה,יש עוד חודש וחצי ויש מצב שעוד בחורה

תגיע לאותה אינטימיות כמו שדניאל הגיעה. ואז אתה תופתע מאוד. שוב פעם התעללות מרצון-דניאל,אף אחד לא שם לה רקה שתשאר שם נכון? וגם האהוב שלה לכאורה יכול לשים לזה סוף כל רגע לא?

למעלה