אנשים אתם חייבים להודות

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

easternstar

New member
אצל איתן אפשר להבין למה הוא נשאר

גם אצל הפייבוריטיות: פרסום, להיות טלאנט, אולי הנחיה בטלוויזיה, אולי מיליון.. במצב כזה, במיוחד שיש פסיכולוגית ברקע שמסבירה מדוע לא כדאי לצאת, אנשים לא יצאו משם גם אם לא יצא להם כלום מהשהיה, מלבד התעללות. עד היום אני לא מבין למה ליז שם. מה יצא לה מהשהיה שם.. הן תשארנה שם. נראה אם תהיה אחת שתצא ביוזמתה. כשהן יוצאות הן אומרות שהן לא מבינות איך נשארו שם, כמו עדי.. אני אצפה עד שזה ירגיז אותי יותר מידי..
לילה טוב.

אורטל חירבן היום ויצא לו חתיכה בגודל של קלח

תירס ואז כל הבנות אמרו עליו שהוא אחלה גבר והריחו לו תחור של התחת

איציק911

New member
קרן וליהי רעות,ענבר ואיילת חברו לציר הרשע

ענבר ואיילת עשו דברים בלתי נסלחים בהתחלה אהבתי אותם מאוד אבל הם אכזבו בגדול וחשפו את הרוע שבהם

adiyon2

New member
אני לא בטוחה שהן רעות

הן לא ראו את מה שאנחנו ראינו על שלישיית הרשע, והן שמחות שיש להן עוד חברות. לצערי ענבר ואיילת לא מבינות כצה עמוק הבור שהן כרו לעצמן.

איציק911

New member
ענבר ואיילת זוג חנניות ודחויות שיעשו הכל.....

הכל בשביל להיות ב"חברה"גם להתחבר לבחורות זולות כמו אתי קרן וליהי

אין רוע ואין טוב מוחלטים שם,הגבולות הטשטשו.

אין משהי אחת ספציפית שאני יכול לשים עליה את האצבע ולהגיד איתה אני מזדהה, איתה אני מרגיש שהיא מייצגת את הערכים שאני חונכתי עליהם. כל אחת שם עושה לביתה,אחת יותר בנועם ואחרת פחות. עדיין יש טובות יותר וטובות פחות,אבל זה סובייקטיבי.

לאתי יש רוע כן אני מסכים.לקרן גם,אבל אני חייב

לסייג ולומר שזה הרבה בגלל החיבור לאתי. שקרן וליהי היו ביחד רוב הזמן בתחילת התכנית,הרוע של קרן לא היה דרסטי כל כך כמו עם אתי. וליהי? היא נגררת מה כבר אפשר לומר על נגררת? היא מסוג הקורבנות שבבגרותן עושות את מה שעשו להן לאחרות. כמו ילדה מוכה שהופכת לאמא מכה.

אורטל חוזר מיום ליום להראות גבר גבר בלי

ההורמונים הנשיים שיש לו בחוץ גם חתיכות התירס שהוא מחרבן גודלות ומסריחות מיום ליום

MICHI2404

New member
שתיהן רעות אש, ההבדל שאתי טיפשה מאוד וקרן

חכמה מאוד מאוד.

דידוש יקירתי,עד שמשה פרץ לא בא ספיישל להופעה

מיוחדת ואקסטרווגנטית עבור אתי חזן. כל הזר'לולים בהפקה יכולים לקפוץ לה. הלו שכחת מי מכירה את אתי חזן? טבריה,נהריה,ראש-פינה,ראס אל ברוק,ראסל קרואו,דובי גל והסביבה...

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאם היא תישאר השבוע אני אהיה בשוק

זה כבר יהיה ממש מוזר

Lichy7

New member
פחות כועסים..

לא בגלל ענבר, אלא בגלל שאתי בחוץ

easternstar

New member
על ענבר אני כועס יותר

ואתי חוזרת הלילה אז לא לשמוח יותר מידי

Lichy7

New member
צודק ../images/Emo10.gif

גם אני כועסת יותר על ענבר. הכעס תמיד גדול יותר כשהוא מגיע מאדם שממנו לא מצפים, ומענבר לגמרי לא ציפיתי למהפך השלילי הזה

easternstar

New member
כן. מאתי לא ציפיתי וגם לא מקרן. ידעתי מי הן

אבל ענבר התמסכנה, סיפרה על הרצון שלה בהערכה וברגע שקיבלה כוח ומנהיגות התנהגה בדיוק כמו "מלכת הכיתה" הרעה. היא חברה אליה והתעללה בחלשים. גם במקרה של ליז (שאני לא מחבב אבל היתה על הרצפה) ענבר הצטרפה לעדר הדורס. אפילו בחברתה הטובה איילת היא בגדה בפני יוני.. ציפיתי ליותר..

למעלה