אנשים אתם חייבים להיכנסססססססססססססססססס!!!

yael561

New member
אנשים אתם חייבים להיכנסססססססססססססססססס!!!

פתחתי לי עיתון "ידיעות אחרונות" היום ופתאום ראיתי תמונה של כריס מרטין עם אביב גפן....אביב מקליט אלבום עם קולדפליי באותו אולפן הקלטות ויש מצב שהם יקליטו שיר ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד (אני מקווה שזה יקרה) התחרפנתי כשראיתי את זה והייתי בשוק חחח

Coldplayist

New member
כן, ראיתי

הדבר היותר חשוב בידיעה הזו, זה האישור הסופי והמוחלט לכך שלקולדפליי יהיה אלבום רביעי (אל נא נשכח שהיו תקופות בהן חששנו להמשך של קולדפליי ולהמשך הקריירה המוזיקלית שלה בעשור הקרוב...).

politik59

New member
זה ידוע שהם מקליטים את האלבום הרביעי...

היו כל מיני עדכונים באתר הרשמי של קולדפליי, מישהו שחותם בשם prospekt כותב על מה שקורה בהקלטות, כנראה שזה מישהו מהצוות הטכני (אף אחד לא יודע מיהו)... לא ידוע מתי האלבום יצא וקולדפליי עצמם לא מדברים על האלבום, ולא מודיעים הודעות רשמיות לתקשורת, התקשורת מתעדכנת דרך מה שנכתב באתר הרישמי וגם באופן עקיף דרך אנשים שעובדים עם קולדפליי

ליאני2

New member
מממהה??

יאאממה איזה הזויי חחח יווו זה אומר שיש יותר סיכוי שהם יבואו לארץ!!!!!! (תנו לי לחלום.. בבקשה=] )

coldplaying

New member
אהה..!!

אפילו שאני לא זובלת את אביב גפן.. זה מצוין... אביב גפן יביא אותם לארץ מה שאומר הופעה!!! אההה.. אני מאושרתת.. זה עושה לי חלומות!!

politik59

New member
אולי מישהו מכם יכול לסרוק את הכתבה הזאת ...

אני מקווה שאביב גפן עשה רושם טוב על כריסי וייצג את הישראלים בכבוד
, יש לנו אינטרס שכריס יחשוב דברים טובים על הישראלים
נראה לי שלאביב גפן יש קשרים במקומות הנכונים אם הוא הקליט באותם אולפנים שבהם קולדפליי מקליטים...

Roy1232

New member
אחרי ההעתקות הגסות שהוא עשה מקולדפליי

באלבום האחרון שלו... אני מניח שלעשות איתם אלבום זה רק מתבקש

politik59

New member
הוא לא עושה איתם אלבום, הוא רק מקליט שם...

למרות שיש סיכוי שכריס יתרום שיר לאביב גפן

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifממש אביב גפן צריך תרומות

הוא יודע לגנוס שירים מצויין הוא לא צריך שיתרמו לו.. להזכיר לכם את הדימיון בין "מחר" ל-"CLOCKS" ??

politik59

New member
חחחחח, קשה היה שלא להבחין בדימיון../images/Emo13.gif

התכוונתי שכריס יכתוב לו שיר שלם או את רוב השיר, שמתי לב שכריס מרבה לשתף פעולה עם אומנים, שיתוף הפעולה האחרון שידוע לי הוא השיר homecoming עם קניה ווסט, שיר חמוד למי שלא מכיר הנה קישור http://www.youtube.com/watch?v=FdAIMCKK_-w&mode=related&search=

en li shem 7

New member
או, שמעתי על משהו כזה

אם האלבום החדש של קולדפליי יישמע בסגנון מוזר שכזה, אני אתאכזב נורא...

אני יכולה לסרוק, יש עדיין דרישה?

אבל אני חושבת שאסור לפרסם את זה על תפוז, אז אשמח לשלוח במסנג'ר...

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifהלוואי שזעזרת זה יהיה למפיקים קצת שכל

ויביאו אותם לארץ עם אביב בלי אביב לא אכפת לי.... ואוו מה ייה פה ם קולדפליי יגיעו לארץ... בחיי...טירוף!

למעלה